- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 27
Test yapmayı düşünüyormusun adet olurum diye mi beklemek istiyorsun :)Kuzum bat 21 ekimdi
Ama söyle bısı ben geç yumurtladım
Regl agrıları cok arada oluyor
Leke var ya anlaamdkm valla billa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapmayı düşünüyormusun adet olurum diye mi beklemek istiyorsun :)Kuzum bat 21 ekimdi
Ama söyle bısı ben geç yumurtladım
Regl agrıları cok arada oluyor
Leke var ya anlaamdkm valla billa
Kuzu söyle yapcam ben eğer bugun de olmazsam test alcam aksma sbaah kalktığım da eğer adet yoksa test yapcam negatif ise ilişkiye gircemTest yapmayı düşünüyormusun adet olurum diye mi beklemek istiyorsun :)
Bişe sorucam bat ne demek?Kızlar batı gelenler ne durumdasınız ben daha adet olmadım geç yumurtladım diye
Beklemen adet tarihi demek /batBişe sorucam bat ne demek?
Evet daha silik 10. Cundongu günün mü
Ben 2 gün erken oldum demek ki 2 gün erken yumurtlamışım ovulasyonum yoktu takip edememiştim. Zaten regl bekliyordum değerlendirme olmadığı için. Kasım planlamasına başladım hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkındaKızlar batı gelenler ne durumdasınız ben daha adet olmadım geç yumurtladım diye
Amin ins canımBen 2 gün erken oldum demek ki 2 gün erken yumurtlamışım ovulasyonum yoktu takip edememiştim. Zaten regl bekliyordum değerlendirme olmadığı için. Kasım planlamasına başladım hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında
İnşallah gebesindirAmin ins canım
Aynen bende işte bat geçti ama heveslenmemeue calısıyorum o yüzden
Cunku bilşyorjm ovulasyon yaptım geç yumurtladım
Geç adet olcam yada ins gebeyimdir
İns canım benımnİnşallah gebesindir
Ovulasyon testi sanırım bana 9. Gün yap dedi sizin belirgin olan 9 ilk gün mü başlanıyor ben bilmiyorum
Döngün nasıl ona göreOvulasyon testi sanırım bana 9. Gün yap dedi sizin belirgin olan 9 ilk gün mü başlanıyor ben bilmiyorum
24/26 günDöngün nasıl ona göre
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar hamile kalmaya karar verdigimde ilk hu topice gelip yazmistim :) guzel haberi sizinle de paylasmak istedim.Bir kizim oluyor :) Allah isteyen herkese nasip etsin hepiniz icin cok dua ediyorum herkesin guzel haberlerini alicaz insallah
Allah analı babana büyütsün darısı isteyen herkesin basına benimle beraber sağlıklı bebişlerKizlar hamile kalmaya karar verdigimde ilk hu topice gelip yazmistim :) guzel haberi sizinle de paylasmak istedim.Bir kizim oluyor :) Allah isteyen herkese nasip etsin hepiniz icin cok dua ediyorum herkesin guzel haberlerini alicaz insallah
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallahKizlar hamile kalmaya karar verdigimde ilk hu topice gelip yazmistim :) guzel haberi sizinle de paylasmak istedim.Bir kizim oluyor :) Allah isteyen herkese nasip etsin hepiniz icin cok dua ediyorum herkesin guzel haberlerini alicaz insallah