- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
20 bugün yazmadım daAnladım kuzum. Ama bu durumlarda sen teste devam et regl gelene kadar olmazsa yumurtlamayacağını anlarsın. 21.günde 26.günde yumurtlama görülüyor bunlar normal karşılanıyor zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 bugün yazmadım daAnladım kuzum. Ama bu durumlarda sen teste devam et regl gelene kadar olmazsa yumurtlamayacağını anlarsın. 21.günde 26.günde yumurtlama görülüyor bunlar normal karşılanıyor zaten.
Ewet olmuş bak 21. Günde çatlayacak demek ki süper hadi gebelik haberinide alalım inşallah
Ah inşallah canıııım cümlemize nasip eylesin rabbim isteyen herkeseeeEwet olmuş bak 21. Günde çatlayacak demek ki süper hadi gebelik haberinide alalım inşallah
Amin kuzucum inşallahAh inşallah canıııım cümlemize nasip eylesin rabbim isteyen herkeseee
Bugünü değerlendirmeyecek misin canım?Valla ben yarın hala yumurtlama gibi görünsede değerlendiricem kuzum 4 gün falan yani full
Değerlendirdim bile kuzum ama hiç ağrım yok ben anlamadımBugünü değerlendirmeyecek misin canım?
Sen ilaçları alsan bişey kaybeder misin? Belki daha iyi olurDeğerlendirdim bile kuzum ama hiç ağrım yok ben anlamadım
O ne demek 2 de durmuyor 3,4 oluyor ne demek? Bu arada benim de kasığım her zamankinden daha fazla ağırıyor ya bu kadar ağırmazdı normaldeBaktı ultrasondan bakmaz mı yumurtan duruyo çatlamamış dedi oysaki bugün yumurtlamışım baksana ölçesene sen dime senin yumurtalar 2 de durmuyor 3-4 oluyor dedi bide hey Allahım
2 cm olunca çatlar ya yumurta canım benimkiler 3-4 oluyormuş çatlamıyormul öyle dedi ama o genel şeyi söylemiş bence çünkü ben pik olmadı deyince tamam işte çatlama sorunun var dedi e pik oldu Allah’a şükürO ne demek 2 de durmuyor 3,4 oluyor ne demek? Bu arada benim de kasığım her zamankinden daha fazla ağırıyor ya bu kadar ağırmazdı normalde
Ama o çatlama sorunu olanlara verilen duspasol mu ne öyle bi ilaç ya zararı olursa bana canımSen ilaçları alsan bişey kaybeder misin? Belki daha iyi olur
Hmm doğru, kız yarın tekrar mı gitsen acaba yaAma o çatlama sorunu olanlara verilen duspasol mu ne öyle bi ilaç ya zararı olursa bana canım
Havuç ye canım yumurtayı çatlatırAma o çatlama sorunu olanlara verilen duspasol mu ne öyle bi ilaç ya zararı olursa bana canım
Çok şükür suan için iyiyiz Allahın izniyle. Biraz korku biraz heyecan içindeyiz. Suan 7 haftalık falanızDoğru söylüyorsun canım. Bakalım sabaha olursa iyi olur. Senin hamilelik nasıl gidiyor? Kaç haftadasın şuan. İnşallah ikiniz de iyisinizdir.
Evet canım yicemHavuç ye canım yumurtayı çatlatır
Çok şükür Rabbimin izniyle kucağınıza almakta nasip olsun inşallahÇok şükür suan için iyiyiz Allahın izniyle. Biraz korku biraz heyecan içindeyiz. Suan 7 haftalık falanız
Aaa bilmiyordum. Sabah bamtım çatlamış ama önceki gün yaptığımız için dün yapmadım. Bigün inşallahHavuç ye canım yumurtayı çatlatır
Amin inşaAllah saglıklı sagsalim vaktinde kucagımıza almayı nasip etsinÇok şükür Rabbimin izniyle kucağınıza almakta nasip olsun inşallah
28 günden 28 güne regl dönemi olan birisiyim bu ay 2 hafta arayla adet döngüm oldu 25 Eylül de oldum sonra 13 Ekim'de tekrar oldum kasık ağrım var birde bu sabah karın ağrısı ile uyandım bıçak saplar gibi ağrıydı gebelik olabilir miBen Ovülasyon kullandığım ay hergün yaptım yumurtlama catlama vs. Ama olmadı diger ay kafamıza göre 2-3 günde bir yaptık ve hamile kaldım kuzum