Hayırlı olsun çok sevindim adınıza yolundadır merak etmeTamam kuzum dua edin bana inşaAllah hersey yolundadır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun çok sevindim adınıza yolundadır merak etmeTamam kuzum dua edin bana inşaAllah hersey yolundadır
Merhaba canım, sabah yapıyordum ya unuttum bu sabah. Sence eczaneden alıp iş yedinde öğlen yapayım mı yoksa akşam eve gidince mi yapayım? Çok kararsız kaldım yaAvokado yumurta kalitesi için oldukça faydalı bunun için tavsiye ediliyor. Soğan suyuna gelince o her kişide olumlu sonuçlanmıyor yapmak istersen iyice araştır bence ben yapmama taraftarıyım. Ayakları kaldırmaya gelince ben birkaç ay denedim ama olumlu olmadı bazı doktorlar yapın diyor ama.
İki günde bir degerlendirme yaptım ben bu kadarı oluyor bende ama dedigin gibi aylar bizim canım ama inşallah artık gelir o mûcize bize eşimde bende cok istiyoruzz kaç senelik evlisinBende baya baya güzel değerlendirdim ust üstte hem de bakalım bide benım hu ay olmaz ise öbür ay a a a a a asılam :)
Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz bende gitmeni bekledim yazmadımKuzum bugun doktor randevum var bugun gidicez inşaAllah kalp atısını duymaya
Fırsatın varsa öğlen saatlerinde yap akşama kalmaMerhaba canım, sabah yapıyordum ya unuttum bu sabah. Sence eczaneden alıp iş yedinde öğlen yapayım mı yoksa akşam eve gidince mi yapayım? Çok kararsız kaldım ya
İnşaAllah kuzum asıl ben asıl sizden bu ay hayırlı haberler bekliyorum Allahın izniyleHadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz bende gitmeni bekledim yazmadım
Hayırlısı olsun kuzum inşallah dualarını eksik etmeİnşaAllah kuzum asıl ben asıl sizden bu ay hayırlı haberler bekliyorum Allahın izniyle
Çok şükür yolundaymış kuzum kalp atısını falan duydukSevgicik kuzum herşey yolunda mı
Oh maşallah sevgimmmm ben de birkaç gündür yoğundum çok fazla bakamadım aklımdaydın çok sevindim kuzumÇok şükür yolundaymış kuzum kalp atısını falan duyduk
Sağolasın kuzum benim inşaAllah tez vakitte seninde bebegini haberini alıp böyle heyecanla bekliyecezOh maşallah sevgimmmm ben de birkaç gündür yoğundum çok fazla bakamadım aklımdaydın çok sevindim kuzum
Aminnnn bitanemmm Allahın izniyle inşAllahSağolasın kuzum benim inşaAllah tez vakitte seninde bebegini haberini alıp böyle heyecanla bekliyecez
Harika sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucakla inşallah canımÇok şükür yolundaymış kuzum kalp atısını falan duyduk
Ben 3,5 kuzum yaklaşık 1.5 2 senedir deniyoruz senİki günde bir degerlendirme yaptım ben bu kadarı oluyor bende ama dedigin gibi aylar bizim canım ama inşallah artık gelir o mûcize bize eşimde bende cok istiyoruzz kaç senelik evlisin
İnşaAllah kuzum inşaAllah hep birlikte aynı sevinçleri Ya sayalımHarika sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucakla inşallah canım
2 sene oldu temmuzdan beri düşünüyoruz deniyoruz doktora gittin mi ben gtcektim ama bi sene denedikten sonra dikkate alıyorlarmısBen 3,5 kuzum yaklaşık 1.5 2 senedir deniyoruz sen
Gitştm tüm testler yapıldı canım bende temiz hersey2 sene oldu temmuzdan beri düşünüyoruz deniyoruz doktora gittin mi ben gtcektim ama bi sene denedikten sonra dikkate alıyorlarmıs
Süper o zaman doğru zamanı bekliyor rabbim ben hiç bilmiyordum bu işim bu kadar zor oldugunu zaten bileydim ah ahhh cok erkenden başlardım :)Gitştm tüm testler yapıldı canım bende temiz hersey
Öyle deme keske bende baştan yaptırsaydım tüm testleri korkumdan hep öteledimSüper o zaman doğru zamanı bekliyor rabbim ben hiç bilmiyordum bu işim bu kadar zor oldugunu zaten bileydim ah ahhh cok erkenden başlardım :)
Bu ay kalalımmmm inşallahÖyle deme keske bende baştan yaptırsaydım tüm testleri korkumdan hep öteledim