- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
Benimde 31 döngüm 15 gün var adetime 30 eylülde oldum adet bendeDöngüm 33 günde bir aslında çıktan olmazı gerekirdi ama anmaladım. Ben gene şansa bırakmıyorum gün aşırı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 31 döngüm 15 gün var adetime 30 eylülde oldum adet bendeDöngüm 33 günde bir aslında çıktan olmazı gerekirdi ama anmaladım. Ben gene şansa bırakmıyorum gün aşırı
Bide ben ilk kez yapıyorum canım bildiğim bi rahatsızlığım yoktu ama pik olmayınca çok panik yaptım ben hiç yumurtlamıyor muydum acaba diyeEn son adetim 22 Eylüldü canm
Belki uygulamada yanlışlık yapıyoruzdur. Geçen aylarda akşamları yapardım. Bu ay sabah yapmaya başladım ondan mı acaba bilemedimBide ben ilk kez yapıyorum canım bildiğim bi rahatsızlığım yoktu ama pik olmayınca çok panik yaptım ben hiç yumurtlamıyor muydum acaba diye
Bende 3.45 gibi yapıyorumBelki uygulamada yanlışlık yapıyoruzdur. Geçen aylarda akşamları yapardım. Bu ay sabah yapmaya başladım ondan mı acaba bilemedim
Geç yumurtlama olabilir ama siz de ona çok bağlı kalmayın bence. Gün aşırı gün aşırıBende 3.45 gibi yapıyorum
30 benim bat ayyy bekliyorum senden inşallah bu ay benimde degerlendi acısından iyi bi aydı ama bilemiyorum yinede :)Kuzum 21 ekim yaz sen
Bugün ki ovulasyon yine silik çıktıGeç yumurtlama olabilir ama siz de ona çok bağlı kalmayın bence. Gün aşırı gün aşırı
Bende baya baya güzel değerlendirdim ust üstte hem de bakalım bide benım hu ay olmaz ise öbür ay a a a a a asılam :)30 benim bat ayyy bekliyorum senden inşallah bu ay benimde degerlendi acısından iyi bi aydı ama bilemiyorum yinede :)
Merhaba hanımlar ben 2 yıldır evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor. 28 günde adet olurum bu ay adetim 5 ekimde bitti 5 ekimde ilişki yaşandı 3 4 gün alıgıyla ilişkiye yaşadık ve adetim bittiginden 1 hafta sonra gögüslerim agırmaya başladı sol gögüsüm den başladı agrı kasıklatım belim bacaklarım bile agrıdı çok halsiz sürekli uykum geliyor sizce hamilemiyimdir yatdımcı olurmusunuz. Geçen ayda aynı bu şekil gögsüm agırmıştı ama bişey çıkmadı şuan adetime 12 gün var fikirkerinizi söylermisiniz agrılarım devam ediyorNeler yapıyorsunuz? Tedavi ilaç takviye vs neler kullanıyorsunuz? Hamilelik belirtileriniz var mı? Haydi sohbet edelim günler çabucak geçsin ve isteyen bekleyen herkes güzel haberleri alsınlar inşaAllah
Neler yapıyorsunuz? Tedavi ilaç takviye vs neler kullanıyorsunuz? Hamilelik belirtileriniz var mı? Haydi sohbet edelim günler çabucak geçsin ve isteyen bekleyen herkes güzel haberleri alsınlar inşaAllah
Merhaba. Sanırım hala yumurtlama döneminde sin canım agrıların ona benziyor inşaAllah bu ay güzel haberi alırsın bata az kalmıs zaten 9 gün sonra test yapabilirsin sabah ilk idrarla varsa cıkar canımMerhaba hanımlar ben 2 yıldır evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor. 28 günde adet olurum bu ay adetim 5 ekimde bitti 5 ekimde ilişki yaşandı 3 4 gün alıgıyla ilişkiye yaşadık ve adetim bittiginden 1 hafta sonra gögüslerim agırmaya başladı sol gögüsüm den başladı agrı kasıklatım belim bacaklarım bile agrıdı çok halsiz sürekli uykum geliyor sizce hamilemiyimdir yatdımcı olurmusunuz. Geçen ayda aynı bu şekil gögsüm agırmıştı ama bişey çıkmadı şuan adetime 12 gün var fikirkerinizi söylermisiniz agrılarım devam ediyor
Teşekkür ederimMerhaba. Sanırım hala yumurtlama döneminde sin canım agrıların ona benziyor inşaAllah bu ay güzel haberi alırsın bata az kalmıs zaten 9 gün sonra test yapabilirsin sabah ilk idrarla varsa cıkar canım
Avokado yumurta kalitesi için oldukça faydalı bunun için tavsiye ediliyor. Soğan suyuna gelince o her kişide olumlu sonuçlanmıyor yapmak istersen iyice araştır bence ben yapmama taraftarıyım. Ayakları kaldırmaya gelince ben birkaç ay denedim ama olumlu olmadı bazı doktorlar yapın diyor ama.Kızlar ya ilişkiden sonra ayakları uzatıp beklemeyi öneriyorlar deniyor musunuz? Soğan suyunu da denemek istiyorum ama bi yandan da rahmi temizlediği için korkuyorum. Ya tutmuşsa ve soğan suyu söktürürse diye.Avokadoyu da duymuştum minnakkurabiyeler de sayfasında paylaşmış. Biraz pahalı ama bu süreçte testlere bile okadar para harcıyoruz ki, sağlığımız için değer bence
Evet canım yaa soğan suyu riskli olabilir. Şimdi kaş yaparken göz çıkarmayayım. Ama avokadoyu deneyeceğim ama.Avokado yumurta kalitesi için oldukça faydalı bunun için tavsiye ediliyor. Soğan suyuna gelince o her kişide olumlu sonuçlanmıyor yapmak istersen iyice araştır bence ben yapmama taraftarıyım. Ayakları kaldırmaya gelince ben birkaç ay denedim ama olumlu olmadı bazı doktorlar yapın diyor ama.
Kuzum bugun doktor randevum var bugun gidicez inşaAllah kalp atısını duymayaSevgicik nasılsın kuzum nasıl gidiyo kontroller falan kaç gündür işten güçten yazamıyorum kalp atışını duydunuznumu
Simdi girdim bakiyim naptin diye :) hadi git gel yaz bize deKuzum bugun doktor randevum var bugun gidicez inşaAllah kalp atısını duymaya
Canım git gel haber ver bizede bebiştenKuzum bugun doktor randevum var bugun gidicez inşaAllah kalp atısını duymaya
Tamam kuzum dua edin bana inşaAllah hersey yolundadırCanım git gel haber ver bizede bebişten