- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
Bak kuzucum kist vs gebeliği zorlaştırıyordur belki ama inan bana ben sebepsiz infertilşte teshisi konduktan kısa süre sonra dogal yolla hamile kaldım 8 ay ugrastım eşim normalde doktora gitmeyi düşünmüyordu ama öyle umutsuzLuga kapılmıstı ki ben ide gidicem bu ay doktora sanırım sorun bende ben vertigodan süpheleniyoRum demişti ve ben o ay hamile kalmıs tım kendiliğimden .elbette biz Pco hastalarının ilk denemede tek ilişkiye hamile kalması biraz zor ama bu imkansız değil adet görüyorsan yumurtluyo sun demektir kist için tedavi verdiyse doktorun onu uygula. Ancak umutsuz olma inan bana kist vs büyük problemler değil. Rabbim ol deyince olur. Benim sadece Pco olup asla cocugu olmayıp sadece yüp bebekle bebegi olan tek tanıdıgım var onunda durumu cok sıkıntılıydı cünkü asla senede bir kere bile adet olmuyordu sadece ilaçla oluyor ilaçsız asla olmuyordu yumurtalıkları ise hiç bir sekilde ilaçlara tepki vermiyor büyümüyordu aşılama vs bile olacak iş değildi yani cünkü yumurta yok yumurtlama yok adet görme yok, yokta yok yani. Bak mesela oda Pco hatasıydı ama bana asla Pco hastası gözüyle bakmadı bazı seyler ters gitsede sonucta adet görüyordum yumurtlamam sıkıntılı olsada vardı bana hep derdi Pco var pco var sonucta diye. Pco sadece yumurtlama zamanı sürekli her ay aynı gün olmayan demek benim nazarımda. O yüzden Ovülasyon kullanmak bana artık mantıklı geldi mesela bu ay diyelim ki 15. Gün yumurtlarsam birdahaki ay 10. Günde olabilir 17. Günde olabilir her gün ilişkiye girmek pek mümkün olmuyor ya eslerimiz çalısıyo yada her gün hergün insanında enerjisi istegi olmuyor o yüzden Ovülasyon bana cok mantıklı gelmişti. Simdi kendine sunu sor adet oluyormusun? Yumurtlafiman var mı? Eşinde problem var mı? Tek problem kistlerin mi?Canım tekrardan merhaba
Canım tekrardan merhaba her iki overde periferik dizilimli folikül kistleri mevcuttur diyor korktuğum oldu sence nasıl bir çeşidi bu pcosun