Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pco hastasıyım 13 yıldır evliyim Bi hamileliğin oldu doğum yaptım. 11 yıldır giç hamile kalamadım. Bir kızım vardı 7 yaşında kaybettim. Şimdi aşılama deniyorum. Birincide tutmadı, bu ikinci aşılamamda 8. Günüm. Pazartesi kontrolüm var. Bana dua edin. Burdan benim gibi bebek hasretiyle yanıp tutulaşanlara güzel haber vereyim. Allah hepimize yardım etsin.Ben başlıyorum öyleyse. Geçen sene bir kaybım var ve geçen ay bebek düşünmeye başladık tekrardan. Pco hastasıyım reglm normalde düzenlidir senede bir kez falan 1 döngümü kaçırır tarlusalla regl olurum bu ayda ilaçla regl oldum. Doktor bir problemim olmadıgını söyledi proxyfemin Diye takviye ilaç verdi bugun reglmin son günü. Ovülasyon testi sipariş verdim ilk defa bu ay deniycem
Çok üzgünüm. Rabbim evladınla seni cennetinde bulustursun inşaAllah canım bu ay ilk güzel haber sizlerden gelsin Rabbim gönlündekini nasip etsin sana bana ve isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin tez vakitteBen pco hastasıyım 13 yıldır evliyim Bi hamileliğin oldu doğum yaptım. 11 yıldır giç hamile kalamadım. Bir kızım vardı 7 yaşında kaybettim. Şimdi aşılama deniyorum. Birincide tutmadı, bu ikinci aşılamamda 8. Günüm. Pazartesi kontrolüm var. Bana dua edin. Burdan benim gibi bebek hasretiyle yanıp tutulaşanlara güzel haber vereyim. Allah hepimize yardım etsin.
Hiç bitmiyor gerçekten evde işker kuzum karnın belin falan mı agrıyorKızlar yaz günü iş hiç bitmiyor yatıp uyumak istiyorum ama birsürü iş var üstünede birsürü ağrı var
Canım benim hiç bir bilgim yok malesef bu konuda. O ilacıda bilmiyorum ama ilaçlar erken yada gec regl olmaya sebep olabiliyorKimseçikler yok mu
Ben anladım onu ama hiç kullanmadım canımPardon femara.yanlış yazmışım
Yün falanda yıkadım bugün kasık ağrısı bel ağrısı üstüne bide diş ağrısıHiç bitmiyor gerçekten evde işker kuzum karnın belin falan mı agrıyor
Ben daha önce kullandım. Yumurtlamadan 14. 15. günlerde adet gördüm canımBenim adetim gecikti ama femaraya ayın ortasında başladım etkiler mi acaba
Ay Allah yardımcın olsun Allah şifa versin inşaAllah zor cidden annemin bir lafı var kadınlık maskaralık diye bazen bende öyle hissediyorumYün falanda yıkadım bugün kasık ağrısı bel ağrısı üstüne bide diş ağrısı
Hamilelik belirtisi olabilir canım yada bu ay üşütmüşte olabilirsinBeta 5 gün kasıklarım çok kötü ağrıyor sağ yumurtalıklarım bacaklarımı etkisiz haline getirdi normal mi
Beybi sen nabıyosun? Nasıl gidiyo kuzucumBen daha önce kullandım. Yumurtlamadan 14. 15. günlerde adet gördüm canım
Hamilelik belirtisi olabilir canım yada bu ay üşütmüşte olabilirsin hiç böyle olmamıştı
Aynen çok doğru söylemiş yarında domates toplanacak birazı konserve geri kalanında salça olucak iş çok ama yapasım hiç yokAy Allah yardımcın olsun Allah şifa versin inşaAllah zor cidden annemin bir lafı var kadınlık maskaralık diye bazen bende öyle hissediyorum
Allah yardımcın olsun ben ev tasıdım 2 ay öncede çıktığım eve yeni tasınmıstım bu ay bende mafoldum yorgunluktan ellerim ayaklarım kastıAynen çok doğru söylemiş yarında domates toplanacak birazı konserve geri kalanında salça olucak iş çok ama yapasım hiç yok
İnşaAllah hamilelik belirtisidir bata kaç kaldı?Daha ö
Allah razı canım. Çok teşekkür ederim. Burdaki herkesin güzel haberi almasını okadar çok isterim ki. İnan annelik okadar güzel birşey ki. Rabbim bana bir kere yaşattı, dilerim tekrar yaşatır. Hepinize yürek dolusu dualar ediyorum.Çok üzgünüm. Rabbim evladınla seni cennetinde bulustursun inşaAllah canım bu ay ilk güzel haber sizlerden gelsin Rabbim gönlündekini nasip etsin sana bana ve isteyen herkese hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin tez vakitte