- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
İnşaAllah kuzum hayırdır neyin var önemli birsey değildir inşaAllahSağol kuzum benim inşallah bir an önce toparlarım gelirim aranıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah kuzum hayırdır neyin var önemli birsey değildir inşaAllahSağol kuzum benim inşallah bir an önce toparlarım gelirim aranıza
Benim heyecan kısmı geçti artık canım sıkılmaya başladı. Ruhuma daraltı geldiAyın dördüne kadar nasıl beklicem hiç bilmiuorum illaki olsun demiyorum ama yinede şimdiden çok heyecanlanıyorum
İnşallah en kısa sürede güzel haberler verirsin bellimi olur umudum yok derken bide bakmışsın hamilesin herşeyin vakti var allahdan hakkında hayırlısını dile bu arada yaş kaçBenim heyecan kısmı geçti artık canım sıkılmaya başladı. Ruhuma daraltı geldi
Amiiin canım. Zaten öyle yapıyorum. 28 yasındayım 1 bucuk sene önce bir kaybım var o kaybımdan sonra anca kendimi toparlayıp tekrardan cocuk düşünmeye başladım ama o zamanda bile 8. Ayın sonunda hamile kalmıs tım Pco hastasıyım. Eşim ne durumda bilmiyorum. Ama en bastan cocuk istemek cok yıpratıcı. İlk gebeliğimde cok belirtim vardı simdi 0 belirti olunca umut edemiyorum geçen ay Ovülasyon testi kullandım ona ragmen tutmadı bu ay ev tasıdım düzenli değerlendirme olmadı yumurtlama dönemimden de emin Değilim ki adet tarihim konusundada bir fikrim olsunİnşallah en kısa sürede güzel haberler verirsin bellimi olur umudum yok derken bide bakmışsın hamilesin herşeyin vakti var allahdan hakkında hayırlısını dile bu arada yaş kaç
Kaybın için bunu yaşamış biri olarak çok üzüldüm inşallah bidaha yaşamazsın hamilelik belirtiside her gebelik farklı olur kendini şartlama şu belirtiler olucak diye ben daha 22 yaşındayım iki gebeliğimdede belirti yok denecek kadar azdı sürekli uykum geliyodu uyukluyodum benim gebelik aklıma bile gelmiyodu ama olduAmiiin canım. Zaten öyle yapıyorum. 28 yasındayım 1 bucuk sene önce bir kaybım var o kaybımdan sonra anca kendimi toparlayıp tekrardan cocuk düşünmeye başladım ama o zamanda bile 8. Ayın sonunda hamile kalmıs tım Pco hastasıyım. Eşim ne durumda bilmiyorum. Ama en bastan cocuk istemek cok yıpratıcı. İlk gebeliğimde cok belirtim vardı simdi 0 belirti olunca umut edemiyorum geçen ay Ovülasyon testi kullandım ona ragmen tutmadı bu ay ev tasıdım düzenli değerlendirme olmadı yumurtlama dönemimden de emin Değilim ki adet tarihim konusundada bir fikrim olsun
Öyle tabi ama ilkinde cok. Aşırı belirti olunca özellikle şişkinlik gögüs şişkinliği ve agrısı öyle fazlaydı ki simdi bunlar olmayınca bir ihtimal bu belki belirtisiz olur desemde kendimi cok kandıramıyorum. Çünkü felaket agrılarımda olmustu diger gebeliğimde. İlla belirti olur diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim 10 güne aşagı yukarı belli olur regl olurum yada test yaparım Allah izln verirse. Hayırlısı olsun artık napalımKaybın için bunu yaşamış biri olarak çok üzüldüm inşallah bidaha yaşamazsın hamilelik belirtiside her gebelik farklı olur kendini şartlama şu belirtiler olucak diye ben daha 22 yaşındayım iki gebeliğimdede belirti yok denecek kadar azdı sürekli uykum geliyodu uyukluyodum benim gebelik aklıma bile gelmiyodu ama oldu
Hayırlısı olsun inşallah kuzum rabbim sana bana bekleyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAy bencede öyle Allahım nasip etsin bu ay. 2 kere yumurtladın ya her ikisinde de tutmussa biri kız biri oglan inşaAllah tek seferde hem kızın hem oglun olsun Allah izin verirse
Amiiinnn kuzumHayırlısı olsun inşallah kuzum rabbim sana bana bekleyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canimm cok sukurr. Bu hafta mide bulantilarim basladi cok fena. Afedersin ama cikarma da yok sadece kuru kuru bulanti oluyor beni epey zorladi her acidan. Evden disari cikamiyorum annemlere geldim burda daha kendime geldim. loirily kuzum seninle gidisatimiz hep ayni oluyordu insallah haftaya mide bulantin baslamaz.mehrunnisa loirily Polenimbenimle kızlarrr nabıyosunuz bebişler nasıl gelişmeleri, teyzeleri olarak merak ediyoruz neler yaptınız
Kuzum doktoruna söyle ona göre sana bulantın için bir yöntem söyleyebilir. Allah yardımcın olsun. Ben iyiyim evimi yerleştirdim öyle boş boş dolanıyorum buralardaCanimm cok sukurr. Bu hafta mide bulantilarim basladi cok fena. Afedersin ama cikarma da yok sadece kuru kuru bulanti oluyor beni epey zorladi her acidan. Evden disari cikamiyorum annemlere geldim burda daha kendime geldim. loirily kuzum seninle gidisatimiz hep ayni oluyordu insallah haftaya mide bulantin baslamaz.
Sen nasilsin canimm Sevgicik
Ben umutsuz vaka bu ay biliyorsun bana golü gögüslerde belirti olmaması vurdu gögüs ucum büyümüş ama ara ara oluyordu sanki o. Ya adet belirtisi olarak bile hassaslasmadı ki bende ümit edeyim kuzum adet belirtisi olarak sag sol kasıkta batma tarzı arılar oluyor onu söylemeyi unutmayayımSevgicik ve diğer batı bekleyen kızçelere hadi gelin sohbete
Ee kuzum zaten istediğimizde o değilmi kasıklarda olan ağrılar göğüsde ağrılar zamanla uğrucak artıkBen umutsuz vaka bu ay biliyorsun bana golü gögüslerde belirti olmaması vurdu gögüs ucum büyümüş ama ara ara oluyordu sanki o. Ya adet belirtisi olarak bile hassaslasmadı ki bende ümit edeyim kuzum adet belirtisi olarak sag sol kasıkta batma tarzı arılar oluyor onu söylemeyi unutmayayım
Tek taraflı olmadı gerekiyor diye biliyorum ama ben hamilelik varsa 2 taraflı agrı adet belirtisi olması lazım kuzumEe kuzum zaten istediğimizde o değilmi kasıklarda olan ağrılar göğüsde ağrılar zamanla uğrucak artık
Bakalım kuzum hiç belli olmaz Diğer arkadaşlarda yazsa belirtileri hep birlikte konuşsakkkTek taraflı olmadı gerekiyor diye biliyorum ama ben hamilelik varsa 2 taraflı agrı adet belirtisi olması lazım kuzum
Ay inşallah başlamaz şimdilik her şey çok iyi gidiyor herkes iyi mi Sevgicik TiniminimavihanimCanimm cok sukurr. Bu hafta mide bulantilarim basladi cok fena. Afedersin ama cikarma da yok sadece kuru kuru bulanti oluyor beni epey zorladi her acidan. Evden disari cikamiyorum annemlere geldim burda daha kendime geldim. loirily kuzum seninle gidisatimiz hep ayni oluyordu insallah haftaya mide bulantin baslamaz.
Sen nasilsin canimm Sevgicik
Hala kalp atışını duyamadık bekliyoruz bu cumartesi duyacaktık. Pazartesi doktora gitmek zorunda kalınca 2 hafta sonraya erteledimehrunnisa loirily Polenimbenimle kızlarrr nabıyosunuz bebişler nasıl gelişmeleri, teyzeleri olarak merak ediyoruz neler yaptınız
Allah kolayliklar versin sana da canim benimm. Evet dr a pazartesi gidicez insallah ben birsz gec kaldim insallahh pazartesi gunu kalp atisi icin gidicez rabbimin izniyleKuzum doktoruna söyle ona göre sana bulantın için bir yöntem söyleyebilir. Allah yardımcın olsun. Ben iyiyim evimi yerleştirdim öyle boş boş dolanıyorum buralarda