- 9 Haziran 2022
- 55
- 44
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşaAllah olmuştur hemde ikizdirrrHayırlısı kuzum regl sonrası gün aşırı değerlendirirsin denk gelirse. Bakalım kuzum son 1 gün şuan lekelenme falan yok dün olduğuyla kaldı. Kupkuruyum ya birde merak var ki şimdi ne olacak diye regle hazırım ama şuan
Hayırlısı olsun Benim bat 2 ay önce ilaç kullandığım için karısık en erken 30 Eylül geçen aya göre 4 Ekim canımİnşallah öyle olur ama galiba yine aynılarını yaşatım gibi geliyo senin bat ne zaman
çok heyecanlıAy inşaAllah olmuştur hemde ikizdirrr
Ay bencede öyle Allahım nasip etsin bu ay. 2 kere yumurtladın ya her ikisinde de tutmussa biri kız biri oglan inşaAllah tek seferde hem kızın hem oglun olsun Allah izin verirseçok heyecanlı
2 gün sonra ama 1 hafta geç yumurtladim. Ondan 9 gün sonra da olabilitBat ne zaman
vaaaaaaaaaaaaaarMerhaba hanımlar çatlatma iğnesinin 14.günü testimi koyuyorum sizce gebelik var mı 12.gün yapmıştım onda yoktu ilk görsel 12. İkinci 14.gün testi
Ama biraz sonra çıktı çizgivaaaaaaaaaaaaaar
senelerdir test yapıyorum ertesi gün bile çift çizgi görmedim bence kan vermeliisinnAma biraz sonra çıktı çizgi
İlk testte çizgi görüyorum benMerhaba hanımlar çatlatma iğnesinin 14.günü testimi koyuyorum sizce gebelik var mı 12.gün yapmıştım onda yoktu ilk görsel 12. İkinci 14.gün testi
Ya bugün de bu şekilde işte sizce varmıİlk testte çizgi görüyorum ben
Ben ilkinde görmedim ama ikincisinde var kan testi ver bence pozitifYa bugün de bu şekilde işte sizce varmı
Benimde bat 4 ekim bakalım hayırlısı o zamana kadar baya streslenirim heralde birazda pişman olmaya başladım gibi oğlum şuan 2 yaş 7 aylık nasıl olucak bilmiyorumHayırlısı olsun Benim bat 2 ay önce ilaç kullandığım için karısık en erken 30 Eylül geçen aya göre 4 Ekim canım
Bence tam zamanı canım simdi olsa 9 aya dogsa zaten oglun iyice kendini ifade edip derdini anlatabilir çok zorlamazsınBenimde bat 4 ekim bakalım hayırlısı o zamana kadar baya streslenirim heralde birazda pişman olmaya başladım gibi oğlum şuan 2 yaş 7 aylık nasıl olucak bilmiyorum
Kıskanırsa falan diye çok düşünüyorum çünkü pandemi falan derken hep tekti herkesin ilgisi üsyündeydi alıştırmak zor olucak ama minik bi kızım olsun çok isyiyorum allah isteyen herkese nasip etsin hem korkuyorum hem heyecanlanıyotumBence tam zamanı canım simdi olsa 9 aya dogsa zaten oglun iyice kendini ifade edip derdini anlatabilir çok zorlamazsın
Korku olması normal. Bende cocukken kardeşimi cok kıskanmısım hatta alerji gibi stresten vucudum şişmiş ama simdi sorsan annemden babamdan cok kayırıyorum sanki onu. Hersey geçer yeterki saglık olsun saglıklı olsunlar hem belki düşündüğün gibi olmaz cok sever kardeşini. Simdiden yavas yavas kardeş düşüncesine ısındırmaya calıs nemce canımKıskanırsa falan diye çok düşünüyorum çünkü pandemi falan derken hep tekti herkesin ilgisi üsyündeydi alıştırmak zor olucak ama minik bi kızım olsun çok isyiyorum allah isteyen herkese nasip etsin hem korkuyorum hem heyecanlanıyotum
Sağol kuzum benim inşallah bir an önce toparlarım gelirim aranızaÇok geçmiş olsun kuzum Allah, acil şifalar versin
Ayın dördüne kadar nasıl beklicem hiç bilmiuorum illaki olsun demiyorum ama yinede şimdiden çok heyecanlanıyorumKorku olması normal. Bende cocukken kardeşimi cok kıskanmısım hatta alerji gibi stresten vucudum şişmiş ama simdi sorsan annemden babamdan cok kayırıyorum sanki onu. Hersey geçer yeterki saglık olsun saglıklı olsunlar hem belki düşündüğün gibi olmaz cok sever kardeşini. Simdiden yavas yavas kardeş düşüncesine ısındırmaya calıs nemce canım