- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.181
@hanzade_87 45 yaşında anne oldu geçen hafta arkadaşım :)) artk evlilik yaşı 30 oldu doğurma 45e kdar devammm vakit cok daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum dediğim gibi hepsi asagı yukarı aynıBen de nette bakınca pek çok marka ismi gördüm biraz bakınca hep kafam karıştı
İnşaAllah bebiştendir kuzum çok az kalmıs inşaAllah çift çizgiyi görürsün bu ayBenmde 6 gun kaldı bakalım belirti suan bisey yok ama gobek delıgımın hızasında asagısı biraz daha yanıyor acıyor eylül 25 bat
İnsallah canımm ya Rabbim tüm isteyenlere versinİnşaAllah bebiştendir kuzum çok az kalmıs inşaAllah çift çizgiyi görürsün bu ay
Aminn. kuzumİnsallah canımm ya Rabbim tüm isteyenlere versin
Evet dvd varmis esim ozel bir Laboratuvarda verdi dvd vardi dediKızlar merhaba eşi sprem testi veren varmı eşim de nasip olursa verecek ama bi fotoğraf görmüş dvd açın falan yazıyormuş bişey mi izlettiriyorlar nasıl oluyor bu
Yani isterse izler zorla acan yok tabiki :)Kızlar merhaba eşi sprem testi veren varmı eşim de nasip olursa verecek ama bi fotoğraf görmüş dvd açın falan yazıyormuş bişey mi izlettiriyorlar nasıl oluyor bu
tşk ederim canım ama malesef dün regl oldum bu ayda olmadıHosgeldinizzz benmde 4 sene bitti bebe olmayali kimyasal bile yok sifir gebelik bende burda hepimiz her ay kendimizi hamile hissedip adet oluyoruz insallah sans getirir buralar hemen mutlu haberinizi alirz :)
Öyle olursa sıkıntı ya biz devlette yaptırcaz da ne yapsak şimdi bilemedimYani isterse izler zorla acan yok tabiki :)
Ben 28'e geç kaldım diyordum, kendimi 50 yaşında hissediyorsam demek.35 gec degıl ya hu...Yapmayın..34'den bir sonraki yani çokta şey değil ...Bence 45'e kadar yolu var...
Günümüz şartlarında 40'a kadar bence çok normal...Sağlıkla,tez vakitte gelsin bebişiniz
İnşallah her hangi bir sıkıntı yoktur cnm?Selaaam kader ortakları, nasılsınız? Ben bugün kadın doğuma gittim.
Bende 1 ekime randevu aldım bat 3 Ekim insallah hayırlı haberlerle dönerimİnşallah her hangi bir sıkıntı yoktur cnm?
Yoo, öyle bir şey yok.Kızlar merhaba eşi sprem testi veren varmı eşim de nasip olursa verecek ama bi fotoğraf görmüş dvd açın falan yazıyormuş bişey mi izlettiriyorlar nasıl oluyor bu