- 15 Temmuz 2022
- 364
- 415
- 30
Eşimi bırakıp görev yaptığım yere gidiyorum aramızda 300 km den fazla var Artık yumurtlamaların haftasonuna denk gelmesi için dua ederim bu ay olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimi bırakıp görev yaptığım yere gidiyorum aramızda 300 km den fazla var Artık yumurtlamaların haftasonuna denk gelmesi için dua ederim bu ay olmazsa
Bencede öyle kuzum. Ben bu ay hiç üstüne düşmiycem regl zamanım gecince test yapıcam kendimde baskın bir belirti hissetmezsem inşaAllah zapederim kendimiBende şimdiye kadar hiç yapmadım
Sağ tarafıma yatıyorum
Yarım saat bekleyip sonradan kalkıyorum normal devam ediyorum her şeye
Zaten spermler çok hızlı ve girmesi gerekenler giriyor fazlası çıkıyor bence
Tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeğin inşallahCok tesekkur ederim guzel kalplimm 31 agustos ta 28’di. Bugun az once yaptim o da 231,3 cikmis sonuc
Çatlama olmus demek ki kuzum aynen gün aşırı devamTiniminimavihanim Sevgicik kızlar dün gece 12 de ovulasyon testi yaptım tekrar. Silikti değerlendirdim. İnşallah test beni yanıltmamıştır. Testi bırakıp gün aşırı devam edeceğim artık
Cok tesekkur ederim canim benimmTebrik ederim sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Çatlama olmus demek ki kuzum aynen gün aşırı devam
Evet kuzum çatlama olduu demek değerlendirmede yapmışın bundan sonrası ol der olur inşAllahTiniminimavihanim Sevgicik kızlar dün gece 12 de ovulasyon testi yaptım tekrar. Silikti değerlendirdim. İnşallah test beni yanıltmamıştır. Testi bırakıp gün aşırı devam edeceğim artık
İnşallah kuzum inşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinEvet kuzum çatlama olduu demek değerlendirmede yapmışın bundan sonrası ol der olur inşAllah
Kuzum öncelikle hayırlı olsun cok sevindim sagsalim var mana. Bebek konusuna da üzülme onlar öyle bir zamanda gelicek ki bşz şükredicez iyi ki şimdi geldiler diye çok şükür çözülmez bir durumumuz yok sadece vaktini saatini bekliyorlar. Benim bir tanıdıgım vardı hiç regl olmuyordu senede 1 kere oluyormus. Kullandığı ilaçlar şişirdi kadını resmen ne catlama iğnesi ne yumurta geliştirici ne Baska tedaviler tamı tamına 5 sene hiç bir işe yaramadı maffetti bünyesini tüm tedaviler. Asla regl olmuyordu ilaçsız en son tüp bebek yaptırdılar bebekleri oldu ama şöyle düşün bizde cogu seyy normal bşzşm bebekler sadece zamanını bekliyor Rabbim tüm Hastalara da şifa versin kimsenin kucagını bos bırakmasın. O yüzden olumlu düşünücez. Çünkü adet olmak bile nimet adet olamadık a heryeri ödem oluyor insanın ve hiç bir zaman olmadıgını düşünKızlarım nasılsınız şükür görev yerime vardım ama bir mide bulantısı zor vardım okula belirtilerim enteresan olmaya başladı hem kabız hem ishal oldum ayıptır söylemesi erken gebelik belirtilerine bakıyorum her şey belirti regl öncesi de tuvalete çıkarım ben inşallah gelmez de bebeğim vardır okulda aynı anda planlama yaptığımız arkadaşımın bebeği tek denemede olmuş şu mucize beni ne zaman bulacak Tiniminimavihanim Sevgicik M melek076
Hoşgeldin 2.evinee kuzumm. Benim mesela hiç beklentim yok direk olacak şeyleri tahmin ediyorum.Ama iyikiii mucizen seninledir.Hemen istediği anda gebe kalanlar ne çok şanslı imreniyorum Hayırlısı olsun hakkında kuzumm Sen bize güzel haberler verKızlarım nasılsınız şükür görev yerime vardım ama bir mide bulantısı zor vardım okula belirtilerim enteresan olmaya başladı hem kabız hem ishal oldum ayıptır söylemesi erken gebelik belirtilerine bakıyorum her şey belirti regl öncesi de tuvalete çıkarım ben inşallah gelmez de bebeğim vardır okulda aynı anda planlama yaptığımız arkadaşımın bebeği tek denemede olmuş şu mucize beni ne zaman bulacak Tiniminimavihanim Sevgicik M melek076
10 dk içinde çıkan çizgiler dikkate alınmalı diye biliyorum canım döngün kaç günde bir seninEki Görüntüle 3125153 arkadaşlar bugün 21 gündeyim adetten sonra normalde takipte değilim rastgele ovülasyon yaptım yaptığım anda idrar ekranda kaydı ve ne C ne T çizgisi çıkmadı dedim test bozuk biraz geçti C kızardı ama hafif sonra koyverdim kenara 2 saat sonra durum bu nedir bu yaaa anlamiyorum yardım edin
31 32 gün oluyor10 dk içinde çıkan çizgiler dikkate alınmalı diye biliyorum canım döngün kaç günde bir senin
O zaman bugünü değerlendir yumurtlama olabilir canın akıntını kontrol et istersen31 32 gün oluyor