- 15 Mart 2022
- 164
- 202
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 3 Eylül kuzucummmYaaa gercekten mi benim de 9 Eylül evlilik yıldönümüm bu ay çok inanıyorum inşallah olur hayırlısıyla
Aa şimdiden kutlu olsun nice yıllara eşinizle, inşallah cocuklarinizla da musmutlu ömrünüz olurBenimde 3 Eylül kuzucummm
Aminnn aminnnn güzel başlangıçlara vesile olsunnn hepimizee
Yaa ben diyorum ki kullancı ismi tanıdık geliyor hep onun hayali var içimde diyordum ki bir gün şuraya bu illeti yendim dermiyim derken oldu bitti sıradaki mutluluğumuz bu olsun kuzumm aminnBuraya vajinismusken yazmaya başladığım gibi vajinismusu yendim inşallah yazmanın da gücüyle hamilelik haberlerini de veririz birbirimize
Teşekkür ederim kuzummmAa şimdiden kutlu olsun nice yıllara eşinizle, inşallah cocuklarinizla da musmutlu ömrünüz olur
Görür görmez tanıdım sizi tabiikii unutmam mümkün değil bana ve başkalarına olan desteğinizi inşallah olur yaa enerjinin duanın gücüne inanıyorum burada herkes birbirine çok içten dua ediyo benceYaa ben diyorum ki kullancı ismi tanıdık geliyor hep onun hayali var içimde diyordum ki bir gün şuraya bu illeti yendim dermiyim derken oldu bitti sıradaki mutluluğumuz bu olsun kuzumm aminn
Canımsınnn çok mutlu ettin beniiGörür görmez tanıdım sizi tabiikii unutmam mümkün değil bana ve başkalarına olan desteğinizi inşallah olur yaa enerjinin duanın gücüne inanıyorum burada herkes birbirine çok içten dua ediyo bence
Oyy aminn aminnn yeni yaşın sanada anneliği tattırsın loimm en güzel hediyen gelsinnnn13 Eylül de benim doğum günüm bebeğim hediye gelsin bana
Amiinn inşallah mutluluğumuzu paylaşalımCanımsınnn çok mutlu ettin benii
Evet güzel duaları enerjilerimizi gönderelim 2022 bitmeden anne baba olmayı hepimize Rabbim kolaylıkla nasip etsiin çiçeğim aminn
İnşallah canım çok az kaldı belli olmasınaOyy aminn aminnn yeni yaşın sanada anneliği tattırsın loimm en güzel hediyen gelsinnnn
Merhaba canım benimde Eylül dördüncü ay olacakMerhaba arkadaşlar ben de hamilelik bekliyorum 5 aydır, sizlerle beraber bekleyeyim bari sayfayı yeni keşfettim Eylül ayını çok severim ben, inşallah bebeğimiz bu ay müjdeyle gelir banaa ve sizlere
Tebrik ederim canım benim kaç haftalıksın? İnşallah sağlıkla alırsın kucağınaMerhaba hanimlar ben test yaptirmistim pozitif cikti. Onca kasik bel agrilari hep bundanmis ama bel agrim muthis bir sekilde hala devam ediyor. Cok korkuyorum sagliksiz bir gebelik olmasindan
En yakın olduğum kişisin burdaMerhaba hanimlar ben test yaptirmistim pozitif cikti. Onca kasik bel agrilari hep bundanmis ama bel agrim muthis bir sekilde hala devam ediyor. Cok korkuyorum sagliksiz bir gebelik olmasindan
Sen de benimmm canimmm kuzum insallah canimm saglikli bir gebeliktirEn yakın olduğum kişisin burda
Çok çok hissetmiştim eğer bende olmazsa sedim kesin sende vardır diye
İnşallah hayırlı haberlerle gel
İyi düşünSen de benimmm canimmm kuzum insallah canimm saglikli bir gebeliktir
Canım kötü düşünme iyi düşün dua et sabret Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizlere de nasip etsin inşallahMerhaba hanimlar ben test yaptirmistim pozitif cikti. Onca kasik bel agrilari hep bundanmis ama bel agrim muthis bir sekilde hala devam ediyor. Cok korkuyorum sagliksiz bir gebelik olmasindan
erhaba kızlar 14 gün gecikmem vardı dün test yaptım idrar testi begatif dayanamayıp doktora gittim sağ yumurtalıkta 3,5 cm kist olduğunu söylediSen de benimmm canimmm kuzum insallah canimm saglikli bir gebeliktir