- 15 Temmuz 2022
- 364
- 415
- 30
Çok şükür bugün de kafa dağıtmak için para harcadımİyi yaptın canım en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür bugün de kafa dağıtmak için para harcadımİyi yaptın canım en iyisi
Kuzum buralardayım arada gelip gidiyorum benim bildiğim hiçbir belirti yok zaten regli olacağım biliyorum artık şöyle ki sizlere göre benim sürem biraz daha uzun oldugundan vücudumu çok iyi bilirim keşke beni yanıltsaa çiçeğim ama hissetmiyorum hiçbirşeyTiniminimavihanim nerdesin kuzum?
Senin bata cok az kaldı diye biliyorum çatlamadan sonra kaç gün geçti belirtilerin var mı
Bende dün yaptım hiç pişman değilimÇok şükür bugün de kafa dağıtmak için para harcadım
Anladım kuzum bol bol dua etmeye devam edelim Allah büyük hiç belli olmaz illa belirti olacak diye birsey de yokKuzum buralardayım arada gelip gidiyorum benim bildiğim hiçbir belirti yok zaten regli olacağım biliyorum artık şöyle ki sizlere göre benim sürem biraz daha uzun oldugundan vücudumu çok iyi bilirim keşke beni yanıltsaa çiçeğim ama hissetmiyorum hiçbirşey
Âmin çiçeğim Rabbim ummadığımız şekilde sevindirsin bizleriiAnladım kuzum bol bol dua etmeye devam edelim Allah büyük hiç belli olmaz illa belirti olacak diye birsey de yok
Amin kuzum önce senin haberini alalım inşaAllah. Rabbimin hazinesi sonsuz. Sana Sonsuz hazinesinden sana göz aydınlığı olacak her, daim kalbini ısıtan , hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versinÂmin çiçeğim Rabbim ummadığımız şekilde sevindirsin bizlerii
Ahh sevgiimmm içimi sıcacık yaptı şu duan Rabbim hepinize misliyle versiin kuzumAmin kuzum önce senin haberini alalım inşaAllah. Rabbimin hazinesi sonsuz. Sana Sonsuz hazinesinden sana göz aydınlığı olacak her, daim kalbini ısıtan , hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin
Aminnn kuzum bu ay hepimizin ayı olsun inşaAllah ama önden sen gelAhh sevgiimmm içimi sıcacık yaptı şu duan Rabbim hepinize misliyle versiin kuzum
Amiinnnnn
Aminnn kuzum bu ay hepimizin ayı olsun inşaAllah ama önden sen gel
Başka türlü geçmiyor zaman ne zaman test yapmaya başlıyoruz var kı belirtinBende dün yaptım hiç pişman değilim
Şimdi bunu gördüm Bende hala aynı her şey ara ara kasık batması (geçen ay da battı fos çıktı) göğüs acıması devamKuzum buralardayım arada gelip gidiyorum benim bildiğim hiçbir belirti yok zaten regli olacağım biliyorum artık şöyle ki sizlere göre benim sürem biraz daha uzun oldugundan vücudumu çok iyi bilirim keşke beni yanıltsaa çiçeğim ama hissetmiyorum hiçbirşey
Kuzum ben gecikme olmadan test filan elimi sürmem belirti de yok Ben de test yapamama hastalığı mevcutBaşka türlü geçmiyor zaman ne zaman test yapmaya başlıyoruz var kı belirtin
Başta o kadar çok net hissederdim ki şimdi hiçbir şey yok artık vücudum iyi tanıdım galiba LoimmŞimdi bunu gördüm Bende hala aynı her şey ara ara kasık batması (geçen ay da battı fos çıktı) göğüs acıması devam
O zaman 7 Eylül de mi test yapıcaksın 7 benim en sevdiğim rakamBaşta o kadar çok net hissederdim ki şimdi hiçbir şey yok artık vücudum iyi tanıdım galiba Loimm
Pazar günü gece yola çıkıcam o zamana kadar öğrensem süper olur ama zor belki de en belirtisi anda olurBaşta o kadar çok net hissederdim ki şimdi hiçbir şey yok artık vücudum iyi tanıdım galiba Loimm
3gün geçsin bebeğimO zaman 7 Eylül de mi test yapıcaksın 7 benim en sevdiğim rakam
Merhaba canım inşAllah çok fazla süre uzamadan hamile kalırsınMerhaba arkadaşlar ben de hamilelik bekliyorum 5 aydır, sizlerle beraber bekleyeyim bari sayfayı yeni keşfettim Eylül ayını çok severim ben, inşallah bebeğimiz bu ay müjdeyle gelir banaa ve sizlere
Ahh keşkee kuzucummPazar günü gece yola çıkıcam o zamana kadar öğrensem süper olur ama zor belki de en belirtisi anda olur
Yaaa gercekten mi benim de 9 Eylül evlilik yıldönümüm bu ay çok inanıyorum inşallah olur hayırlısıylaMerhaba canım inşAllah çok fazla süre uzamadan hamile kalırsın
Eylül de benim evlilik yıldönümüm keşke uğur getirse
Hepimize rabbim nasip etsiinnn hayırlısıyla