- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
Aynen öyle. Tıbbi açıklamasını da okumuştum bunun. Normal bir durummus yani3,4 gün önceden başlar di mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle. Tıbbi açıklamasını da okumuştum bunun. Normal bir durummus yani3,4 gün önceden başlar di mi?
Hello herkese darlandım buraya geldim yine yumurtlama öncesi ve yumurtlamayı değerlendirdik. Sonrası olmadı eve gelen giden de bitmedi valla herkes yumurtlamamı beklemiş
Kendimdeki enteresan durum kasıklarımda batmalar ve bir yoğunluk var sanki yumurtlama gibi. Ama yumurtlama dönemi bittiği için bu ağrıyı anlayamadım bir postta okumuştum yavaş hareket edin diye ben de regl zamanına kadar hiçbir iş yapmama kararı aldım
Aminnn yavrummmm inşallah agzın dualı olsun bizim içinnnnBende hiçç beklemediğim anda oldu o kadar rahatım ki amann zaten olmadı kafasında 6.gün önceden bir his test yap dedi dedi durdu inanmazdım nasıl hissediyorlar saçmalık derdim evde ovülasyon testi vardı onunla yaptım ilk c koyukırmızı t kıpkırmızı çıktı hemen kalktım gittim eczaneye artımed erken gebelik testi aldım silik çizgi gördüm o heyecanla kan verdim şükürler olsun kesinleşti hamile olduğum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, aratmasın en yakın zamanda rabbim size de nasip etsin inşallah
Hello canısıHello herkese darlandım buraya geldim yine yumurtlama öncesi ve yumurtlamayı değerlendirdik. Sonrası olmadı eve gelen giden de bitmedi valla herkes yumurtlamamı beklemiş
Kendimdeki enteresan durum kasıklarımda batmalar ve bir yoğunluk var sanki yumurtlama gibi. Ama yumurtlama dönemi bittiği için bu ağrıyı anlayamadım bir postta okumuştum yavaş hareket edin diye ben de regl zamanına kadar hiçbir iş yapmama kararı aldım
Hep dua ediyorumAminnn yavrummmm inşallah agzın dualı olsun bizim içinnnn
Genelde oluyo benim hic gogus agrim olmadi adet geciktikten sonra basladi suan fena yuzustu yatamiyorum az kaldi hadi bakalimmBenimde ara ara adet agrım agrısı oluyo bşrde gögsümde agrı var o kadar tam 3 gün kaldı yarında bşr test yapıcam kuzum
Duzeldi normale dondu :)Adet gününden sonra nasıl oldu lavoba düzenin canım
Benimde son aylarda adet öncesi gögüs hassaslasması agrısı oldugu için pek önemsemiyorum onu. Acıkcası ne adet nede gebelik belirtisi yok bende yarın sabah test yapıcam bata 2 kalmıs olucak.Genelde oluyo benim hic gogus agrim olmadi adet geciktikten sonra basladi suan fena yuzustu yatamiyorum az kaldi hadi bakalimm
Annem de kömür taşımış ama artık her şeyi düşünür oldum 2 hafta prenses gibi takılıcam bugün son sigaramı da içtim 8 saatten fazla oldu içmedim hiç inşallah başarırımAaaa kız benim, bata 3 kaldı ama ben, bugun evin altını üstüne getirdim ya
Benim de aynı 24 pik o gün ve öncesini değerlendirdik sonrası yok bende gerçi 24 ü akşamı havuç yedim çatlatmışımdır da diyorum. Şu minik ağırlar acılar beni düşündürüyor. Muhtemelen şu an tüplerde bir döllenme yaşanıyordur. İnşallah aradığını bulur yumurtamHello canısı
Kaçındaydı yumurtlaman?
Benim 24 ü pikti, 3,4 gün belirti yoktu hiç, bugün yumurtlama veya adet öncesi belirtiler var yine.
Korkma hecanın olsun güzel bisey o ama korkma güzel seyler düşün rabbim neyi nasip ederse o olucak zaten inşallah çift cizgi görürsünn bizede umut olurKızlar cok heyecanlıyım ve korkuyorum yarın sabah ilk idrarla test yapıcam bata 2 kalmıs olucak ve catlamadan sonraki 12. Gün olucak hem bebek yok gibi hissediyorum hemde hala umut ediyorum. Gögüs hassaslasması kahverengi kısmının biraz büyümesi dısında hiç bir belirtim yok benim he birde gögsümde ki yeşil damarlar belirgşnleşti boynuma dogru gidiyor hatta
Hadi güzel haberlerle inşallahKızlar cok heyecanlıyım ve korkuyorum yarın sabah ilk idrarla test yapıcam bata 2 kalmıs olucak ve catlamadan sonraki 12. Gün olucak hem bebek yok gibi hissediyorum hemde hala umut ediyorum. Gögüs hassaslasması kahverengi kısmının biraz büyümesi dısında hiç bir belirtim yok benim he birde gögsümde ki yeşil damarlar belirgşnleşti boynuma dogru gidiyor hatta
Ben daha az önce yaptım testimi, bat 3eylül ama öyle bir tek çizgi çıktı maşallah utanmasa test ekranında HAMİLE DEĞİLSİN yazacak senin için dua edicem canım inşallah sen çift çizgiyi görürsünKızlar cok heyecanlıyım ve korkuyorum yarın sabah ilk idrarla test yapıcam bata 2 kalmıs olucak ve catlamadan sonraki 12. Gün olucak hem bebek yok gibi hissediyorum hemde hala umut ediyorum. Gögüs hassaslasması kahverengi kısmının biraz büyümesi dısında hiç bir belirtim yok benim he birde gögsümde ki yeşil damarlar belirgşnleşti boynuma dogru gidiyor hatta
Yavrum ne kadar içerlemişsin öyle yapma nolur bak daha varmıs senin ve cidden gebelik olmasada olsunn ama sen ciddencok üzülmüşsün. Kendimi üzme bu kadar saglıgımız yerinde olsun bebekler hep olurBen daha az önce yaptım testimi, bat 3eylül ama öyle bir tek çizgi çıktı maşallah utanmasa test ekranında HAMİLE DEĞİLSİN yazacak senin için dua edicem canım inşallah sen çift çizgiyi görürsün
Ne bileyim o kadar hissediyordum ki dua edip öyle yaptım testimi, çift çizgiyi göremeyince çok üzüldüm allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYavrum ne kadar içerlemişsin öyle yapma nolur bak daha varmıs senin ve cidden gebelik olmasada olsunn ama sen ciddencok üzülmüşsün. Kendimi üzme bu kadar saglıgımız yerinde olsun bebekler hep olur
Testi yaparken yapmak için yapıyorum suan de beynine yanı yükselip testi yapma öylesine yapıyorum suan zaten diyip sakinleştir kendınıNe bileyim o kadar hissediyordum ki dua edip öyle yaptım testimi, çift çizgiyi göremeyince çok üzüldüm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Testi yaparken yapmak için yapıyorum suan de beynine yanı yükselip testi yapma öylesine yapıyorum suan zaten diyip sakinleştir kendını
Zaten daaha cok varrrrr adetineeeDaha da yapmayacağım adetim gecikirse birkaç gün öyle yapacağım, kendime mani olamadım bu kez içimden bir ses hamilesin deyip durdu birden kalkıp yaptım ama bundan sonra adeti bekleyeceğim