- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
-
Sab
ah bunuda deneyecegim insallah dediklerinizin yararlari olur
Ben kendim de takmasini biliyorum kendi kendime takamam tabi o ayri konu merak ettim bulusaniz link gondrrinBakın sabah. Eğer göbek düşüklüğü varsa. Atmıyorsa onu takan teyzeler var onlardan bulup gitmelisiniz. Yerine oturttuklarında hamile kalmıştım bende o ay. Çevremdekilerden de kayanlar hep taktırdı o ay hamile kaldı. Konuyu bulursam atayım buraya
Ben kendim de takmasini biliyorum kendi kendime takamam tabi o ayri konu merak ettim bulusaniz link gondrrin
Inşallah ama düşükse hisetmem lazim
Şimdi gobek kayma belirtilerini okudum da benim mesela 2 3 gunde bir fln bazen de yalnizken hatta bu aksam bile aynisi olsu hep karın alt bolgemde boyle bi yurek gibi atma oluyo mide bulantisi her gun var zaten acaba bu belirtimidir
Inşallah ama düşükse hisetmem lazim
Şimdi gobek kayma belirtilerini okudum da benim mesela 2 3 gunde bir fln bazen de yalnizken hatta bu aksam bile aynisi olsu hep karın alt bolgemde boyle bi yurek gibi atma oluyo mide bulantisi her gun var zaten acaba bu belirtimidir
Bende hep yedigim birsey dokunuyor zanediyordum belkide sebebi budur ailem bile anam veremiyo mide bulatisi bende neden oluyor diyeAynen mide bulantısı zaten baş belirti. Damar topluluğu yer değiştirdiği için.
Bende hep yedigim birsey dokunuyor zanediyordum belkide sebebi budur ailem bile anam veremiyo mide bulatisi bende neden oluyor diye
Almanyada yaşıyorum burda bunu yapabilecek birinin oldugunu da sanmiyorum açıkçasıYani nolur nolmaz. Bu işten anlayan birine gitmelisiniz. Doktorlar bilmiyor ve kabuk etmiyorlar. Ben bi kere demiştim güldüler
Takip ediyorsun hayatını ? Farkında değilsin.. ne yapacaksan kendin için yapmalısın canım benim.. birde çok fazla kafana takma bebek olayını olacağı varsa bile olmaz...Ne alaka adamda sorun yokmuş onu belirtmek için söyledim
Hyr kilom normal fazlam yokSoran oldu mu bilmiyorum ama kilo da bir olumsuz etken kilolu musunuz?
Adet bekliyorum normalde ayın 8 ınde gelmesi gerek ama hiç adet olacakmış gibi belirtiler de yokBenim de 1.5 yil olmadi sagda bir yumurtam olusuyordu o yumurtaniin umuduyla her ay dr kontrolünde 4 ay klomen kullandim catlattik tutmadi dr degistirdim baska dr hemen rahim filmi cekti meger tuplerim tikaliymis sag tüpüm acildi sol tupum acilamadi hap kullandim yine 2 ay ama yine olmadi olmadi sonra acik tupun orda hic yumurta olusmadigini hep kapali tupun orda bir yumurta olustugunu tup tikali olunca haliyle dollenme olmadigini farketti drum sonucunda tup bebek tedavisinde kullanilan yumurta olusturma ignelerinden kullandim her iki tataftan da 5 er tane yumurtam oldu catlattik ve o ay oldu .. yani iyi bir dr a gidin rahim filmi cektirin derim
Dedigim gibi adetiniz duzenliyse de dahi bir dr a gidin kontrol sonrasi rahim filmi cektirin bi tuplerinize baktirin benim hep bekarken de dahil sag yumurtalik tarafim agrirdi hatta lisedeyken 3 gun hastanede yattim o agri yuzunden bir sey bulunamamisti bilmiyorum belki tupler tikali die olabilir rahim filminden sonra kalmadi agrim rahim filmi cekilmeden ultrasondan da anlasilmaz o hem rahim filmi sonrasi hamile kalan cok tanidigim var verilen ilac sayesinde hem tupler aciliyor hem hamile kalmak kolaylasiyorAdet bekliyorum normalde ayın 8 ınde gelmesi gerek ama hiç adet olacakmış gibi belirtiler de yok
Normalde her 2 3 ay da bir kontrole gidiyorum bende oyle hep cok agrim oluyor kontrol sirasinda da sonrasinda daDedigim gibi adetiniz duzenliyse de dahi bir dr a gidin kontrol sonrasi rahim filmi cektirin bi tuplerinize baktirin benim hep bekarken de dahil sag yumurtalik tarafim agrirdi hatta lisedeyken 3 gun hastanede yattim o agri yuzunden bir sey bulunamamisti bilmiyorum belki tupler tikali die olabilir rahim filminden sonra kalmadi agrim rahim filmi cekilmeden ultrasondan da anlasilmaz o hem rahim filmi sonrasi hamile kalan cok tanidigim var verilen ilac sayesinde hem tupler aciliyor hem hamile kalmak kolaylasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?