Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır hamile kalmak istiyorum.
2.ci evliliğimi yaptım 4 ay oldu .
Ne ilk ne de 2 nci evlilikte hiç korunmadim. Ama allahin işi ki olmadı
Ilk eşim evlendi eşi ilk ay haimle kaldi
Ikinci eşimde ilk evliliğinden bir cocuğu
var.
4 yıldır gezmediğim doktor kalmadı hiç bir sorunum yok hamile kalmamak için
Piskolojik mi benimki acaba.?
ne yapabilirim hamile kalmak için ?
Kesinlikle piskolojik Olduğunu düşünüyorum
Çünkü tıbben sorun yok
Meryem suresini okudunuz mu hiç? 41 gün gümde birer tane okuyun, hayırlısını isteyin
Hayırlısıyla hamile kalırsınız inşallah
Kesinlikle piskolojik Olduğunu düşünüyorum
Çünkü tıbben sorun yok
Meryem suresini okudunuz mu hiç? 41 gün gümde birer tane okuyun, hayırlısını isteyin
Hayırlısıyla hamile kalırsınız inşallah
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır hamile kalmak istiyorum.
2.ci evliliğimi yaptım 4 ay oldu .
Ne ilk ne de 2 nci evlilikte hiç korunmadim. Ama allahin işi ki olmadı
Ilk eşim evlendi eşi ilk ay haimle kaldi
Ikinci eşimde ilk evliliğinden bir cocuğu
var.
4 yıldır gezmediğim doktor kalmadı hiç bir sorunum yok hamile kalmamak için
Piskolojik mi benimki acaba.?
ne yapabilirim hamile kalmak için ?
Bende nisandan beri korunmuyorum reglimin 11.gününde doktora gittim . Yumurta küçüktü 13.gününde yine gittim biraz büyümüştü . Bugün 15.gün yine gittim 18mm olmuş bugün ve Çarşamba ilişkiye gir , ama her ihtimale karşı Perşembe’de gir dedi. Bence kesinlikle doktora gidin .
kızlar günaydın daha önceden de yazmıştım bende ama bu sefer farklı bir sorum ve sorunum var aynı konudan muzdarip olan arkadaşlarım varmıdır acaba sayfada varsa bana cevap verebilirmi..
benim kansızlığa bağlı demir eksikliğim var hemde en alt seviyelerde şuan serum şeklinde her hafta takviye alıyorum bu gebeliğe engel olmuş olabilirmi bizde yaklaşık 1 buçuk senedir istiyorum bi sorun çıkmadı her şeyi denedik rahim filmi dahi çektirdim ama temiz eşimde testlerini yaptırdı sağlam ama bu kansızlığa bağlı demir eksikliği yüzünden olabilirmi sizce kan değerlerimin normale dönmesini bekliyorum şuan sizinde bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.