Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Clife ballı macunu duymussunuzdur belkı burdada cogu arkadas kullanıp sonuc aldı bence once onu dene derım baya etkılıymıs cunku

Belki hayatınızı hamile kalmak üzerine kurduğunuz için stres yapmışsınzdır ondan olmuyordur. Doktora danışmanızda fayda var aslında olması gereken her kadının 6 ayda bir rutin jinekolog kontrolüne gitmesi. Doktora gitmek için erken değil, içini rahat eder doktoru ertelemeyin ama gebelik için çok erken daha 4 aylık evlisiniz. Evliliğiniz oturmadan çocuk düşünmeyin

Önce bu evliligini oturt, ondan sonra bebek düsün. Cocuk çok agir bir sorumluluk. Ki bence daha çok ilk esinin çoçugu oldugundan dolayi bu kadar isteklisin.

Daha yeni 4 ay olmus. Bebek içinmi evlendin sadece? Esin ile gez toz, istedigin kadar sevis, geç yat, geç kalk,.. Bu zamanlar geri gelmez. En az 1 yil bekle bebek için.

Bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğim 2 yil surdu

Bebek için evlnemedim tabiki 1 bucuk yil beraberdik 4 ay oldu evleneli o da istiyor cocuk ama allahin işi işte karışılmaz olmuyorsa vardır bir hayırı

Bebek için evlnemedim tabiki 1 bucuk yil beraberdik 4 ay oldu evleneli o da istiyor cocuk ama allahin işi işte karışılmaz olmuyorsa vardır bir hayırı

Evli olmak ayri, flört etmek çok ayridir. 4 ay birsey ifade etmiyor ki. Doktorlar 1 yil olmuyorsa gelin diyorlar. Yani yumurta çatlaycakta, tam o anda sevisecen ve sperm yolunu bulacakta, yumurtayi bulacakta,..ooo tabiki bu 4 ayda olmaz.

Bebek öyle incik poncik birsey degil ayrica. Baska bir konudada dedim, en iyi evlilikleri sarsar. Yani önce beraber bir tatile gidin, gezin, büyük bir tartismaniz olsun, tekrar barisin,.. Hayati yasayin. Gerçekten bu zamanlar geri gelmiyor. Bebekten sonra uykusuzluk, emzirme sorunu oluyor, disariya çikiyorsun önce bebegi hazirlayip, bir ton sey götürmek zorunda kaliyorsun. Bebek uyudugunda götürmüyorsun. Hasta olunca ayri dert. Ilk basta çok gazli olursa, hiç uyumazsin ve kafaya yemeye yakin olursun,..

Yani önce evliligini saglamlastir, ondan sonra bebegi düsünün. Yasim genç diyorsun, yani en fazla 21-22 yasindasindir diye düsünüyorum. O kadar çok zamanin var ki daha. Degerlendir.

Ovülasyon testi alın öyle deneyin. Ama 4ay kısa bir süre. Bir çok arkadaşım var 6 ay 8 ay 1yıl 1bucuk yıl deneyen doktor doktor gezen bir şey çıkmayan ve sonra kafasından bunu attıktan sonra hamile kalan.

Hamile kalmadınız peki ne yaptınız ? İyi bir doktora gittiniz mi ? Yumurta takibi yaptınız mı? HSG çektirdiniz mi? Aşılama denediniz mi? Siz ciddi bir adım atıp süreci takip etmemişsiniz.

Tüp bebekle çocuğu olup doğumdan hemen sonra nasılsa olmuyor deyip korunmayıp hamile kalan onlarca insan var. Nedne çünkü stres bitti kafası rahat çocuk düşünmüyor ve hormonlar etkilenmiyor. Stres tahmininizden çok fazla etkiliyor bu döngüyü

Bu konuda youtubedan asyalı günlerin attığı son videoyu izlemeni öneririm, sana cok yardımcı olucaktır...

Sen ilk eşinle sidik yarıştırıyorsun bence.. Acele etme derim Allahın vardır bir bildiği.. ilişkiniz güven kazansın iyice bir otursun ondan sonra çocuk yaparsınız :)

Eğer ikinizde de sağlık sorunu yoksa ve sebebi bulunamıyorsa göbek düşüklüğü olabilir. Aç karna sabah yere uzanın. Dizlerinizi karnınıza çekin. Parmağınızı göbek deliğinize bastırın. Eğer kalp gibi atıyorsa göbeğiniz yerindedir. Ama atmıyorsa kaymıştır. Kaydı ise onu taktırmak lazım. Çevremdeki çoğu kişi hep öyle hamile kaldı. Hatta forumda da bahsi çok geçiyor. Araştırın derim.

Sab
ah bunuda deneyecegim insallah dediklerinizin yararlari olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…