- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.794
- 598
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
Clife ballı macunu duymussunuzdur belkı burdada cogu arkadas kullanıp sonuc aldı bence once onu dene derım baya etkılıymıs cunku
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk defa duydun nasil oluyor oClife ballı macunu duymussunuzdur belkı burdada cogu arkadas kullanıp sonuc aldı bence once onu dene derım baya etkılıymıs cunku
Aynen adet geçsin ilk iş doktora gitmek olacakDoktora görünün.
Tüpleriniz kapalı olabilir.
İlk evlilik 2 yıl sürmüş olmamış.
Bence doktora gitmek için yeterli bir süre.
Bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğim 2 yil surduBelki hayatınızı hamile kalmak üzerine kurduğunuz için stres yapmışsınzdır ondan olmuyordur. Doktora danışmanızda fayda var aslında olması gereken her kadının 6 ayda bir rutin jinekolog kontrolüne gitmesi. Doktora gitmek için erken değil, içini rahat eder doktoru ertelemeyin ama gebelik için çok erken daha 4 aylık evlisiniz. Evliliğiniz oturmadan çocuk düşünmeyin
Bebek için evlnemedim tabiki 1 bucuk yil beraberdik 4 ay oldu evleneli o da istiyor cocuk ama allahin işi işte karışılmaz olmuyorsa vardır bir hayırıÖnce bu evliligini oturt, ondan sonra bebek düsün. Cocuk çok agir bir sorumluluk. Ki bence daha çok ilk esinin çoçugu oldugundan dolayi bu kadar isteklisin.
Daha yeni 4 ay olmus. Bebek içinmi evlendin sadece? Esin ile gez toz, istedigin kadar sevis, geç yat, geç kalk,.. Bu zamanlar geri gelmez. En az 1 yil bekle bebek için.
Bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğim 2 yil surdu
Bebek için evlnemedim tabiki 1 bucuk yil beraberdik 4 ay oldu evleneli o da istiyor cocuk ama allahin işi işte karışılmaz olmuyorsa vardır bir hayırı
Hamile kalmamak için bir sorunun yok diyor doktorHamile kalmadınız peki ne yaptınız ? İyi bir doktora gittiniz mi ? Yumurta takibi yaptınız mı? HSG çektirdiniz mi? Aşılama denediniz mi? Siz ciddi bir adım atıp süreci takip etmemişsiniz.
O zaman doktorunuzu değiştirin.Hamile kalmamak için bir sorunun yok diyor doktor
Sen ilk eşinle sidik yarıştırıyorsun bence.. Acele etme derim Allahın vardır bir bildiği.. ilişkiniz güven kazansın iyice bir otursun ondan sonra çocuk yaparsınız :)Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır hamile kalmak istiyorum.
2.ci evliliğimi yaptım 4 ay oldu .
Ne ilk ne de 2 nci evlilikte hiç korunmadim. Ama allahin işi ki olmadı
Ilk eşim evlendi eşi ilk ay haimle kaldi
Ikinci eşimde ilk evliliğinden bir cocuğu
var.
4 yıldır gezmediğim doktor kalmadı hiç bir sorunum yok hamile kalmamak için
Piskolojik mi benimki acaba.?
ne yapabilirim hamile kalmak için ?
Ne alaka adamda sorun yokmuş onu belirtmek için söyledimSen ilk eşinle sidik yarıştırıyorsun bence.. Acele etme derim Allahın vardır bir bildiği.. ilişkiniz güven kazansın iyice bir otursun ondan sonra çocuk yaparsınız :)
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır hamile kalmak istiyorum.
2.ci evliliğimi yaptım 4 ay oldu .
Ne ilk ne de 2 nci evlilikte hiç korunmadim. Ama allahin işi ki olmadı
Ilk eşim evlendi eşi ilk ay haimle kaldi
Ikinci eşimde ilk evliliğinden bir cocuğu
var.
4 yıldır gezmediğim doktor kalmadı hiç bir sorunum yok hamile kalmamak için
Piskolojik mi benimki acaba.?
ne yapabilirim hamile kalmak için ?
Izledim şimdi gerçekten kendimi gördum inşallah olurBu konuda youtubedan asyalı günlerin attığı son videoyu izlemeni öneririm, sana cok yardımcı olucaktır...
ah bunuda deneyecegim insallah dediklerinizin yararlari olurEğer ikinizde de sağlık sorunu yoksa ve sebebi bulunamıyorsa göbek düşüklüğü olabilir. Aç karna sabah yere uzanın. Dizlerinizi karnınıza çekin. Parmağınızı göbek deliğinize bastırın. Eğer kalp gibi atıyorsa göbeğiniz yerindedir. Ama atmıyorsa kaymıştır. Kaydı ise onu taktırmak lazım. Çevremdeki çoğu kişi hep öyle hamile kaldı. Hatta forumda da bahsi çok geçiyor. Araştırın derim.