• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ama duşncem oyle hamile ya da kuçk çocuk görunce içim aciyor onari sevmek huzur veriyor bana ama benim hic bir zaman olmayacak miş gibi hisediyorum :KK43:

Siz genede bilimsel olarak onerilenleri yapın yumurtalama günü doktor vs.
Bence asıl sorun burda. Kendiniz diyorsunuz sanki bebeginiz olmasını haketmiyor ve bunun çok zor bir şey olduğunu düşünüyorsunuz ee hal böyleyken o bebek size gelmez ki...
Bakış açınızı değiştirin. Bunu imkansız yada zor bir şey değil hakettiginiz bir sonuç olarak görün.
Soruna değil sonuca odaklanin en önemlisi bu ne kadar olumsuz sonuç alsanizda olacağına inanın.
En doğru zamanda olucak diye inanın ama olacağından hiç şüphe etmeyin. Hatta her gün bebeğinizi çağırın onu hayal edin hakettiğinizi kendinize telkin edin. Gerçekten işe yarayacağına inanıyorum. Bol bol dua etmeyi unutmayın hayırlı haberlerinizi alırız umarım :KK54:

Siz genede bilimsel olarak onerilenleri yapın yumurtalama günü doktor vs.
Bence asıl sorun burda. Kendiniz diyorsunuz sanki bebeginiz olmasını haketmiyor ve bunun çok zor bir şey olduğunu düşünüyorsunuz ee hal böyleyken o bebek size gelmez ki...
Bakış açınızı değiştirin. Bunu imkansız yada zor bir şey değil hakettiginiz bir sonuç olarak görün.
Soruna değil sonuca odaklanin en önemlisi bu ne kadar olumsuz sonuç alsanizda olacağına inanın.
En doğru zamanda olucak diye inanın ama olacağından hiç şüphe etmeyin. Hatta her gün bebeğinizi çağırın onu hayal edin hakettiğinizi kendinize telkin edin. Gerçekten işe yarayacağına inanıyorum. Bol bol dua etmeyi unutmayın hayırlı haberlerinizi alırız umarım :KK54:
Sağolun inşallah olur benimde yuzum guler

ben cocuklarimin bi tanesinde kac ay dikkat ettim..bulasik makinasi bile bosaltmadim, o kadar dikkat ettim. camasir asmak icin bile uzanmadim, esime astirmistim..olmadi..sonra kac ay sonra artik istemiyorum dusunmuyorum dedim..ama ne isler yaptim o ay :D iki makina camasir tasidim, herseyi yaptim diger cocuklari tasidim filan..birde ne goreyim hamileymisim meger :)) bu defada kafada oyle bitirmistimki birazcik gebelige adapte olamadim basta :D sonra kanamalarim basladi ama gunlerce adet gibi kanama..dedim kesin dusuk yapiyorum birde bunu oyle soguk kanli soyluyordumki :) simdi tuhaf geliyor ama..meger poncik kizima hamileymisim..kizlar guclu olur tutunur derler ya..hep derim guclu kizim diye :KK200:

darisi tum isteyenlere olsun

Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır hamile kalmak istiyorum.
2.ci evliliğimi yaptım 4 ay oldu .
Ne ilk ne de 2 nci evlilikte hiç korunmadim. Ama allahin işi ki olmadı
Ilk eşim evlendi eşi ilk ay haimle kaldi
Ikinci eşimde ilk evliliğinden bir cocuğu
var.
4 yıldır gezmediğim doktor kalmadı hiç bir sorunum yok hamile kalmamak için
Piskolojik mi benimki acaba.?
ne yapabilirim hamile kalmak için ?
Doktora gitseniz muhtemelen bir sene bekleyin diyecek.Çünkü normal olanı bu kafanıza takmayın,düşünmeyin olur olmazsa da başka yolları var

Merhaba arkadaşlar.
var.
Öncelikle gerekli kontrolleri yaptırmanızı öneriyorum sonrasında soğan kürünü araştırabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar.
var.
nasip canim benim tabiki tedbir senden taktir rabbimden kafani rahatlat bak birini ornek vereym suan tv de magazinde cok duydugumuz unlu bir isim 4 kere dusuk yapti farkli evlilikleri oldu nasip rabbim tez zamanda nasip etsin

ben cocuklarimin bi tanesinde kac ay dikkat ettim..bulasik makinasi bile bosaltmadim, o kadar dikkat ettim. camasir asmak icin bile uzanmadim, esime astirmistim..olmadi..sonra kac ay sonra artik istemiyorum dusunmuyorum dedim..ama ne isler yaptim o ay :KK70: iki makina camasir tasidim, herseyi yaptim diger cocuklari tasidim filan..birde ne goreyim hamileymisim meger :)) bu defada kafada oyle bitirmistimki birazcik gebelige adapte olamadim basta :KK70: sonra kanamalarim basladi ama gunlerce adet gibi kanama..dedim kesin dusuk yapiyorum birde bunu oyle soguk kanli soyluyordumki :) simdi tuhaf geliyor ama..meger poncik kizima hamileymisim..kizlar guclu olur tutunur derler ya..hep derim guclu kizim diye :KK200:

darisi tum isteyenlere olsun
Allah uzun omur versin
Benim bundan 3 yıl önce bu yumurtaligim aşağa düşmüştü ağir kaldırmaktan döktorum 1 kg bile taşimama izin vermiyor ama kendime hiç dikat ettmem ben korumuyorm allah korusun diyorm ama bazen arada bi sağa yumurtam ağrı yapıyor o yuzden yinr korkularim çoğaldı

Doktora gitseniz muhtemelen bir sene bekleyin diyecek.Çünkü normal olanı bu kafanıza takmayın,düşünmeyin olur olmazsa da başka yolları var
Aklisiniz ama her kadin gibi bende normal yoldan hamile kalmak istiyorum ama olmuyosa vardir allah'n bir bilidigi

Allah uzun omur versin
Benim bundan 3 yıl önce bu yumurtaligim aşağa düşmüştü ağir kaldırmaktan döktorum 1 kg bile taşimama izin vermiyor ama kendime hiç dikat ettmem ben korumuyorm allah korusun diyorm ama bazen arada bi sağa yumurtam ağrı yapıyor o yuzden yinr korkularim çoğaldı
yumurta dusmesi nasil oluyor?

Olabilirmi aslında stresli biri degilim aceleciyim sadece bu konuda degil her işi hızlı yapıyorum eşimde diyor arkandan kovalayan yok diye ama korkuyorum piskolojikmen duşuncem hiç bir zaman anne olamayacağim
Stres kanserden beterdir unutma bunu sakin olmayı dene

Yük (ağir) kaldirmaktan ve ya ani hareket yapmaktan fln oluyormus .
Sağa yumurtaliğim aşağa duşmuştu bu sebepten
hic duymadim, dikkat et..gebe kalincada dikkat etmekte fayda var heleki ilk 3 ay..bebek tutunmasindada onemli diyorlar. ha Rabbim ol desin yeterki nasipte varsa olur, ama tabiiki elinden geleni yapmakta fayda var

hic duymadim, dikkat et..gebe kalincada dikkat etmekte fayda var heleki ilk 3 ay..bebek tutunmasindada onemli diyorlar. ha Rabbim ol desin yeterki nasipte varsa olur, ama tabiiki elinden geleni yapmakta fayda var
Aynen elimden geleni zaten yapacagim gerisi allaha kalmiş inşallah nasip eder

Doktora görünün.
Tüpleriniz kapalı olabilir.
İlk evlilik 2 yıl sürmüş olmamış.
Bence doktora gitmek için yeterli bir süre.

Back