• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak istiyorumm 😔

Canim ben dr umla gorustum ve arastirdim
Hamile kalamayan kadinlar diger ay tup bebek karari aldiklari zaman daha o ay gelmeden gebe kalmislar dogal yollarla
Nedeni kafanin rahatlamasi nasilsa tup bebek yapicam diyor ve kafa rahatliyor
Oncelikle cok irdeleme akisina birak
Her ay bu ay stres yapmıcam diyorum bi bakıyorum yine buralarda kim ne yapmış takipteyim sonra elimde test yumurtlama gününden adet gününe kadar sabah akşam test yapıyorum

Her ay bu ay stres yapmıcam diyorum bi bakıyorum yine buralarda kim ne yapmış takipteyim sonra elimde test yumurtlama gününden adet gününe kadar sabah akşam test yapıyorum
Ayni ben :)

Ben dusuk yaptim ocakta ve korunmayi yeni biraktik bu ay bakalim olacakmi nasipse

Canım bugün yap bir silikse eğer yumurta çatlamış tır ama önemli olan her gün aynı saatlerde yapmak canım ben innovatamarkasını kullanıyorum hem diğer testlere göre en hassas olanı takibini yapıyor bana bir bayan 5. Ovulasyon denemesinde hamile kalanlar var canm bu ay olmazsa diğer ay yaparız artık
Tmm bugun yaparim isteyim aksam yaparim ozaman insallah buay tutar yoksa aynen bidahaki aya :) snin nezaman adetinn

Kop
canım klomen bende işe yaramadı. yeterli büyüklükte oluşmamıştı yumurtalar.
ama 15 gün sonra doğal yolla oldu çok şükür. 4,5-5 haftalık hamişim. Darısı sana inşallah. güzel haberler alasın.
Kafana çok takma .Çok isteme, kesin bişey oluyor. geçen ay çok istedim klomen kullandım kist yaptı. Kisti öğrenince zaten kesin hamiş olamam dedim. Önce kisti yok edim derken meğer kisttle birlikte bebek de oluşmuş, ve kist kendiliğinden yok oldu hamd olsun. Ümitsiz olduğum gün hamiş olduğumu öğrendim. Allahın ol demesini bekliyorum ama bu ay umudum yok dedim, bebek geldi :KK200: İnşallah seninde herşey gönlünce olur.
Anaaa bi küçük karabiberin olur inşallah 💕 cok sevindim. adet söktürücü sonrası oldunmu adet sen peki

Kop

Anaaa bi küçük karabiberin olur inşallah 💕 cok sevindim. adet söktürücü sonrası oldunmu adet sen peki
inşallah canım benim Allah razı olsun. :KK200: Adet söktürücü 12 gün sonra işe yaradı. Nerseyse 2 ay adet olamamıştım. 12.gün kahverengi lekeyle geldi. Normalde 6 gün olurdum, 4 gün sürdü. Sonrası klomen ve kist işte..

inşallah canım benim Allah razı olsun. :KK200: Adet söktürücü 12 gün sonra işe yaradı. Nerseyse 2 ay adet olamamıştım. 12.gün kahverengi lekeyle geldi. Normalde 6 gün olurdum, 4 gün sürdü. Sonrası klomen ve kist işte..
Hımm sonra bebek geldi yani adet oldun ve klomen kullandın. Hayırlısı ya inşallah bende kalırım yakın zamanda yaz gelince benim stres gelio nedense

Back