- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Insan beyni acayip bisey :)Aynen stres en başta etkiliyor zaten aslında insan oyalanacagi birşeylerle ugraşınca pekte aklına gelmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insan beyni acayip bisey :)Aynen stres en başta etkiliyor zaten aslında insan oyalanacagi birşeylerle ugraşınca pekte aklına gelmiyor
Her ay bu ay stres yapmıcam diyorum bi bakıyorum yine buralarda kim ne yapmış takipteyim sonra elimde test yumurtlama gününden adet gününe kadar sabah akşam test yapıyorumCanim ben dr umla gorustum ve arastirdim
Hamile kalamayan kadinlar diger ay tup bebek karari aldiklari zaman daha o ay gelmeden gebe kalmislar dogal yollarla
Nedeni kafanin rahatlamasi nasilsa tup bebek yapicam diyor ve kafa rahatliyor
Oncelikle cok irdeleme akisina birak
Ayni ben :)Her ay bu ay stres yapmıcam diyorum bi bakıyorum yine buralarda kim ne yapmış takipteyim sonra elimde test yumurtlama gününden adet gününe kadar sabah akşam test yapıyorum
1 seneyi geçti deniyoruz ama Mart’tan beri takıntılı bi boyuta geçti tek gündemimiz buKızlar sizler ne zamandır istiyorsunuz
inşallah olur beklemek çok sıkıcı ve stresli bat ne zaman seninBen dusuk yaptim ocakta ve korunmayi yeni biraktik bu ay bakalim olacakmi nasipse
Tmm bugun yaparim isteyim aksam yaparim ozaman insallah buay tutar yoksa aynen bidahaki aya :) snin nezaman adetinnCanım bugün yap bir silikse eğer yumurta çatlamış tır ama önemli olan her gün aynı saatlerde yapmak canım ben innovatamarkasını kullanıyorum hem diğer testlere göre en hassas olanı takibini yapıyor bana bir bayan 5. Ovulasyon denemesinde hamile kalanlar var canm bu ay olmazsa diğer ay yaparız artık
Aminnnn insallahh yaaUmarım hepimiz hamileyizdir bu ay rabbim önce yıllardır bu hasretle yanıp tutusanlara versin
Benim de temmuzun 23 ü ama 1 ,2 gün oynuyor bazen Instagram da bir gebenin günlüğü diye sayfa var oraya bak canmTmm bugun yaparim isteyim aksam yaparim ozaman insallah buay tutar yoksa aynen bidahaki aya :) snin nezaman adetinn
Anaaa bi küçük karabiberin olur inşallahcanım klomen bende işe yaramadı. yeterli büyüklükte oluşmamıştı yumurtalar.
ama 15 gün sonra doğal yolla oldu çok şükür. 4,5-5 haftalık hamişim. Darısı sana inşallah. güzel haberler alasın.
Kafana çok takma .Çok isteme, kesin bişey oluyor. geçen ay çok istedim klomen kullandım kist yaptı. Kisti öğrenince zaten kesin hamiş olamam dedim. Önce kisti yok edim derken meğer kisttle birlikte bebek de oluşmuş, ve kist kendiliğinden yok oldu hamd olsun. Ümitsiz olduğum gün hamiş olduğumu öğrendim. Allahın ol demesini bekliyorum ama bu ay umudum yok dedim, bebek geldiİnşallah seninde herşey gönlünce olur.
Benimkide 18 temmuz gibi bise olcak beklemek cok stresili ya istemeden aklim gidiyo acabaa tuttumu diye sizdede oylemiBenim de temmuzun 23 ü ama 1 ,2 gün oynuyor bazen Instagram da bir gebenin günlüğü diye sayfa var oraya bak canm
Ayyy nekadar guzel insallah bizede nasip olur cok cok sanslisinKop
Anaaa bi küçük karabiberin olur inşallahcok sevindim. adet söktürücü sonrası oldunmu adet sen peki
inşallah canım benim Allah razı olsun.Kop
Anaaa bi küçük karabiberin olur inşallahcok sevindim. adet söktürücü sonrası oldunmu adet sen peki
Hımm sonra bebek geldi yani adet oldun ve klomen kullandın. Hayırlısı ya inşallah bende kalırım yakın zamanda yaz gelince benim stres gelio nedenseinşallah canım benim Allah razı olsun.Adet söktürücü 12 gün sonra işe yaradı. Nerseyse 2 ay adet olamamıştım. 12.gün kahverengi lekeyle geldi. Normalde 6 gün olurdum, 4 gün sürdü. Sonrası klomen ve kist işte..
Canim ben bu ay dogum kontrol hapindan 10 tane ictim biraktim ayin 1 inde lekeler geldi 6 sinda tam söküldüinşallah olur beklemek çok sıkıcı ve stresli bat ne zaman senin
Evet canım bende de öyle valaBenimkide 18 temmuz gibi bise olcak beklemek cok stresili ya istemeden aklim gidiyo acabaa tuttumu diye sizdede oylemi![]()
Süper onu düzenli dene takvime oranla çok.etkiliBuay ovulasyon testi ile basladim bakalim :)
Bende aynı bütün konuları okuyup bütün siteleri takip ediyorumEvet canım bende de öyle vala![]()
Insallah canim yaaaaSüper onu düzenli dene takvime oranla çok.etkili