Amiiin Allah razi olsun..Evet aynı ayda uyguladım incir kürü şöyle ben 1 litre saf zeytinyağı aldım (hakiki olması daha etkili oluyor).Yarım litresini bir kavanoza aldım içine 2 kuru incir parçalayıp atıyordum sabah ac karna eşime birini kendim de birini yiyordum.Yediklerimizin yerine iki tane daha parçalayıp atıyordum ertesi sabaha yiyorduk böyle 15 gün aynı yağı kullandim.Daha sonra 15 gün de diğer yarım litreyi kullandim.Bu süreçte sabah akşam bir kaşık keçiboynuzu özü de ac karna aldık.Biz kahvaltiya yakin olmasin diye daha erken yiyorduk kahvaltidan once de keciboynuzu özünü iciyorduk ben aklıma geldikçe yiyordum eşimle bir zarari yok akliniza geldikce kasik kasik yiyebilirsiniz

Ayriyeten esime yarim litre suya 5_6 tane keciboynuzu kirip kaynatiyordum suyun yarisini aksam ac karna diğer yarisini sabah ac karna tüketiyordu.Yani aynı ayda uyguladık bunları.Doktor dunya pahasi ozel ilac yazdi almadim ona verecegim parayi doğal yoldan bir denerim dedim şükür Rabbimin izniyle tabi hepsi vesile..Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin size de insaAllah :)