• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak istiyorumm 😔

Bende istiyorum inşallah rabbim istryen her kadına nasip etsin böyle bir mucizeyi. 10 aylık evliyim 2 ay öncesine kadar vajinusmustum. Çok şükür o dertten kurtuldum şimdi bebek istiyoruz. 1 ay denedik olmadı adetim gecikti kan testi yaptırdım negatif çıktı. Doktora gittim yumurtalık yavaş çalışıyor dedi.adet söktürücü verdi Klomen verdi adet başlasın 5.gün kullan dedi.adet geçeli 5 gün olmuştu doktora gittiğimde. Şimdi 15 gün oldu adet söktürücü de kullandım hala olmadım. Acaba geç döllenme mi oldu. Adet hala olmadım. Doktoru arasam mı söktürücü işe yaramadı klomen kullanamadım diye bilemedim
Oldunuznu adet ya bende aynı durumda yı m 9. Gunum gecikmede bişey cıkmadı testte doktor tarlusal verdi 6 gun içiosun zaten 10 gun sonra adet gelir dedi bende emin olamıyorum içsemmi ilk kez yaşıyorum mayısta klomen kullandım kist yaptı bu ay veremedi kistten dolayı sonra eridi kistte ikinci adet gelmedi. Bu klomen hormonlarımı mı bozdu acaba diyorum. Ya bebek varsa cıkmıosa testlerde diyorum. 2 gun once pempe gibi 2 3 damla kan geldi. Gitti sonra anlamıyorum kendimi ilk kez arafta kaldım boyle

Kızlar iki gün arayla idrar testi yaptım ikiside silik dün kan verdim 0.7 Doktor suphelindedi yükselme olabilir erken gebelik de dedi adet de olmadım sizce bile başına gelen var mi

Bende başladım canım bu ay yumurtlama ve çatlamayı gördüm beklemedeyim
Ben ilk 4 gun yaptim hep c kotu t baya silikdi.
Tatile gittim orda hafif koyu olmustu pazartesi yaptim t daha koyuydu degerlendirdim iste busekil oluyor dimi t koyulasinca yani degerlendrdm ama yumurtanin hala nezaman catladgni anlams deilim t koyulastgmda diyorlardi iki gundur kasigimda cok agriyodu

Tatile gittim orda hafif koyu olmustu pazartesi yaptim t daha koyuydu degerlendirdim iste busekil oluyor dimi t koyulasinca yani degerlendrdm ama yumurtanin hala nezaman catladgni anlams deilim t koyulastgmda diyorlardi iki gundur kasigimda cok agriyodu
Evet canım t çizgisi c kadar koyu yada daha koyu olunca yumurtlama oluyor sen t çizgisi siliklesene kadar testleri yapmaya devam et benim 4 gün sürdü yumurtlama sonraki günde çatlama oldu çatlama olunca o günü ve ertesi günü de degerlendir

Hangi marka kullandın bu arada

Oldunuznu adet ya bende aynı durumda yı m 9. Gunum gecikmede bişey cıkmadı testte doktor tarlusal verdi 6 gun içiosun zaten 10 gun sonra adet gelir dedi bende emin olamıyorum içsemmi ilk kez yaşıyorum mayısta klomen kullandım kist yaptı bu ay veremedi kistten dolayı sonra eridi kistte ikinci adet gelmedi. Bu klomen hormonlarımı mı bozdu acaba diyorum. Ya bebek varsa cıkmıosa testlerde diyorum. 2 gun once pempe gibi 2 3 damla kan geldi. Gitti sonra anlamıyorum kendimi ilk kez arafta kaldım boyle
canım klomen bende işe yaramadı. yeterli büyüklükte oluşmamıştı yumurtalar.
ama 15 gün sonra doğal yolla oldu çok şükür. 4,5-5 haftalık hamişim. Darısı sana inşallah. güzel haberler alasın.
Kafana çok takma .Çok isteme, kesin bişey oluyor. geçen ay çok istedim klomen kullandım kist yaptı. Kisti öğrenince zaten kesin hamiş olamam dedim. Önce kisti yok edim derken meğer kisttle birlikte bebek de oluşmuş, ve kist kendiliğinden yok oldu hamd olsun. Ümitsiz olduğum gün hamiş olduğumu öğrendim. Allahın ol demesini bekliyorum ama bu ay umudum yok dedim, bebek geldi :KK200: İnşallah seninde herşey gönlünce olur.

Evet canım t çizgisi c kadar koyu yada daha koyu olunca yumurtlama oluyor sen t çizgisi siliklesene kadar testleri yapmaya devam et benim 4 gün sürdü yumurtlama sonraki günde çatlama oldu çatlama olunca o günü ve ertesi günü de degerlendir
Yaa brn dun yapmadim adetime 8 10 gun filan var olurmuki hala .s

Kızlar bende burdan öğrendiğim kadarıyla bu ay incir kürü süt buharı yaptım ovilasyonla takip ettim şimdi sabırla ve duayla 23.07 yi bekliyorum

Yaa brn dun yapmadim adetime 8 10 gun filan var olurmuki hala .s
Canım bugün yap bir silikse eğer yumurta çatlamış tır ama önemli olan her gün aynı saatlerde yapmak canım ben innovatamarkasını kullanıyorum hem diğer testlere göre en hassas olanı takibini yapıyor bana bir bayan 5. Ovulasyon denemesinde hamile kalanlar var canm bu ay olmazsa diğer ay yaparız artık

Canim ben dr umla gorustum ve arastirdim
Hamile kalamayan kadinlar diger ay tup bebek karari aldiklari zaman daha o ay gelmeden gebe kalmislar dogal yollarla
Nedeni kafanin rahatlamasi nasilsa tup bebek yapicam diyor ve kafa rahatliyor
Oncelikle cok irdeleme akisina birak

Canim ben dr umla gorustum ve arastirdim
Hamile kalamayan kadinlar diger ay tup bebek karari aldiklari zaman daha o ay gelmeden gebe kalmislar dogal yollarla
Nedeni kafanin rahatlamasi nasilsa tup bebek yapicam diyor ve kafa rahatliyor
Oncelikle cok irdeleme akisina birak
Aynen stres en başta etkiliyor zaten aslında insan oyalanacagi birşeylerle ugraşınca pekte aklına gelmiyor

Canım bende ovulasyonla bu ay o tarihi bekliyorum süt buharını duydum peki faydası ne canım
İltihap falan varsa iyi Geliyormuş burdan takip ettiğim kadarıyla bir çok kişi faydasını görmüş fazla araştırmadan bodoslama daldım ne duyduysam yaptım 🤣 7si 8 inde yumurtladım 9 unda çatladı ovilasyon testine göre bilmiyorum faydası olur mu inşallah olur

Back