Hamile kalmak istiyorum :(

Bende buay incir ve Havuç kürüne başladım eşinede kecib
rica etsem çörek Otlu tarifi paylaşabilirsiniz ?

ALLAHIM yardım etsin cok zor durum. bnde bir yillik evliyim ve çocuğumuz olmuyor. Tüp bebek dediler oda maddi açıdan dolayi yapamıyoruz. INSALLAH RABBIM GONLUNDEKININ HAYIRLISINI VERIR. OLMAMASINDA BELKI BIR HAYIR VARDIR. BELKI DE ZAMANI... GONLUNU ferah tut. Stresten de olmazmis. ALLAHIM isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder INSALAH.

Bende bir yil denemenin arkasindan kendi haline biraktigim zamanda oldu.ustelik hic bir sorunumuzda yoktu bence sizde akisina birakin daha cok olmamis cunku

Hayırlısı olsun canım. Doktor una danışıp folio asit hapları kullanmaya başla faydası olur

kızlar selam olsun hepınıze ıyı geceler.bnde subat 2015ten berı korunmuyorum.pko war bnde adet sorunu yasıyorum adetım ılac almadan gelmıyor.benle aynı sorunu yasayan we glıfor kullanan war mı??

Canım çok teşekkürler sizin adınızada çok sevındım Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amiin canım çok teşekkür ederim umarım Rabbim sana da nasip eder umudunu hiç kaybetme inşallah hepimizin bebişleri olur

Kusura bakma, yoktum :) Şimdi girebildim.

Lütfen rahat ol stres yapma, herşeyin hayırlısı de ve düşünmemeye çalış. Biliyorum düşünme demem dile kolay düşünmem dersin ama insan yinede takıyor kafaya, ben aynılarını uzunca bir süre yaşadım çünkü.. İmkanın varsa tatile filan çıkın dinlen kafan başka şeyler ile meşgul olsun. Çünkü sen düşündükçe strese gireceksin elinde olmadan ve bu da sana eksi olarak geri dönecek.. 15 gün sonraki testten sonra prolaktin için konuş tabi yüksek çıkarsa, ilaçlı tedavi mümkün, birde insülin direncine bak yumurtlamayı kolaylaştırıcı ilaçlar var. progesteron'a da baktır mutlaka. Sen teklif et, en azından öğrenmiş olursun. Sağlık ve sevgiler diliyorum ...

Önemli değil canım
Aslında artık eskisi kadar sorun etmiyorum ama bu testlerin her biri farklı çıkınca kafamda ki sorular çoğalıyor ne yapacağımı bilemiyorum bazen abim çalıştığı hastanede ki endokrin bölümündeki arkadaşına sormuş prolaktin için ilaca gerek yok troid ilacına devam etsin demiş . progeterona baktırdım 10.73 çıktı yumurtlama var dedi doktorum glukoz açlık 98 çıktı.
Şuan doktora gittiğimde her şey yolunda görünüyor troid hariç acaba troid 2 ye düştüğünde hamile kalabilir miyim ?

Haklısın her yaptığında farklı sonuç çıkınca insan sorun etmeden duramıyor.

Troid etkiliyor, ilaçlarını düzenli kullan ve troid için saraçoğlu'nun kürü vardı. Ona da bak istersen nette, alternatif tıpıda kullan ilaçlara bağlanma. Allah hayırlı şifalar versin canım.. Kısa zamanda güzel haberlerini duymak isteri(z)m

Teşekkür ederim canım allah razı olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…