- Konu Sahibi kahveduskunu
erkek arkadasım bır kere evlenıp ayrıldı suan evlılık deyınce gerılıyor bız tanısmadan 3 ay once ayrılmıslar. bırbırımızı sevıyoruz ve sevgımızle ılgılı bır sorunumuz yok sadece evlılıkle ılgılı konusmalar ya onun sarhos oldugu anlarda konusulabılıyor ya da sakayla karısık konusabılıyoruz. "ben bı hengameden cıktım sıkma benı" dıyor bazen. ıkımızde cocukları cok sevıyoruz ve cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz bana defalarca senın cocugunu ıstıyorum dedı bense her gun dua edıyorum bır cocuk nasip olsun bize diye. ben 30 a gırmek uzereyım o ise 34 yasına yenı gırdı. yaslarımız oyle cok genc sayılmaz ve ben kalabalık bır aıleye sahıp olmak ıstıyorum. 35 yasından sonrakı hamılelıkler cok rısklı ve o bıraz daha zaman dıyor ve asla ne kadar oldugunu soylemıyor. ıkı aılede bızden evlılık beklıyor "hadı sıra sızde" denıyor. ıkıncı evlılık ıcın psıkolojık olarak ve maddı olarak hazır olmak gerek dıyor. maddı durumu cok ıyı olan bır aılenın oglu ve ısıde oldukca ıyı ama aılesınden evlılık yuzuk ev esya ıcın para almak ıstemıyor bu sefer herseyı ben yapmalıyım cocuk degılım dıyor. aslında hersey cok mantıklı gelıyor ta kı içip bana içindekileri durustce anlatıncaya kadar. "korkuyorum tum o işlerden yaptırımlardan" dıyor. "dogum kontrol ilacını bırak bana soyleme sadece hamıleyım de bende uzerıme dusenı yapayım" dıyor. sonra " sen bunları hak etmıyorsun senın gelınlık gıymen lazım dugun yapman lazım aılene mahcup olmaman lazım" dıyor. benım tarafımda ise ben çılgınlar gıbı anne olmak ıstıyorum, gordugum bebeklerde gozum kalıyor. aıle olmak ıstıyorum. unıversiteyle baslayan yalnızlık bıtsın ıstıyorum. sırtımı dayadıgım sevgılım esım olsun cocuklarım olsun ıstıyorum. fazla duygusalım ve uzerıne bırde dogum kontrol ılacları ve yan etkılerı sulu gozlu bısey oldum. ılacı bıraktım bu seferde ılıskımız streslı oldu yenıden basladım ama hıc ıcmek ıstemıyorum. bu istek biyolojık saat mıdır yoksa dogum kontrol ılacının etkılerınden duygu gecıslerınden bırı mıdır bılmıyorum. ama arkadaslarınızla tanıdıklarınızla rahatca konusabılecegınız bı konu degıl herkes karsısındakını yargılamaya cok musaıt. ben anne olmak istiyorum ve bunu gizlice yapmak ilişkime bize zarar verir mi vermez mi bize nolur sorularıyla çıldırmak üzereyim. yardım edin lutfen.... 
:18: :18: