Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Bazıları ilk denemede şak tutturuyor benim niye olmuyor😭hayırlısı artık kolay değilmiş demek

canim hamilelik ihtimalin cok dusuk strestendir belki bilmiyorumki belki yumurtan cook gec gelismistir insallah oylesir yaa bekle bakim adetini uzme canini herseyin hayirlisi olaun

selam arkadaşlar bende de 9 aylık evliyim 2 aydır bebek için uğraşıyoruz doğal yolldanda korunduk...ama 2 aydır reglden 3 4 gün önce kahverengi çok az bi akıntı sonrasında da çok az pembelik oluyor duruyo( adet günüm şaşmaz zaten) acaba hamilemiyim diyorum yok üzgünüm bi sorun mu var demekten kendimi alamıyorum

Yok cabim gebelik olamaz zaten yumurtalama haftamdayim bence baska bisi olabilir mi diye korktum o yuzden sordum canim benim durumum biraz karisik yumrttalik kanserini atlattim tek yumrtaligim var falan filan canim o yuzden korktum :/

çokk geçmiş olsun canım Allah bi daha göstermesin inşallah

Selam hanımlar,
Bu topiği ilk defa gördüm, deneyimlerimi yazmak istedim. 2013 yılı içinde 2 kez gebe kaldım ikisi için de en az 6 ay uğraşmıştık ve maalesef ikisini de 6.haftada kaybettik.
Daha sonra yılbaşında doğum teminatı yaptırmaya karar verdim bunun için de nisan ayından önce hamile kalmamam gerekiyordu. Ve sanırım bir mıcize oldu yeniden denemeye başladığımız ilk ayda yani nisan ayında hamile kaldım ve şu anda 13.haftanın içindeyim. Daha öncekilerden farklı olarak yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişkide bulunduk ve ovülasyon günü sabahı ilişkiye girdik. Toplam 4 defada tuttu diyebilirim.
Ayrıca bu yazıdaki http://www.mumcu.com/gebelik-isteyenler-icin-uygun-seks/ hemen hemen her şeyi dikkate aldık bu süreçte, çok
faydalı olduğunu düşünüyorum. Bebek isteyen tüm anne baba adaylarına başarılar dilerim ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kist olabilir bu ay adet gorunce bir kadin dogumcuya git adetinin 3.gunu insallah olur bebbisin

Arkadaslar ayin 15i geri cekme yoluula iliskiye girdim ve aradan 15 gun gecti kan testinde negatif ckti test yaptktan 1 hqfta sonra adet oldum fakat adetm hc boyle olmazdi 3 gun tam geldi 4.5 gun kahverengi akinti gbi geldi ayriyetten bagirsak sendromi hastalgmda var stresten oluyo dedi doktor adetmde bu yzdendir diye dusundum yumurtaliklarima bakildi anornal bi durum yok acaba hamilemiyimdir

ben de gebelik belirtileri yaşıyorum sanarken idrar tahlilinde böbrek taşı düşürüyo olabilirsin dedi doktor,ultrason çektirmiştim 1 buçuk ay kadar önce böbreklerimde bişey çıkmamıştı ve ben yine de hamileymişim gibi hissediyorum doktor ilaç yazacaktı kan tahlili yaptırdık ama negatif çıktı adetime daha 1 hafta filan var belki de hamileyimdir ilaçları içmiyorum o yüzden kıvranıp duruyorum..bi arkadaşım da benle aynı şikayetlerle doktora gitmişti hamile değilsin demişler kız doğurmak üzere inşallah ben de öyleyimdirr aminnnn :2::2:

üstüne adet olma diye bişey duymuştum ama nedir tam bilmiyorum bence hamile olmama ihtimalin oldukça yüksek...

Kızlar ya bişi sorcam, adetim 2 gün gecikti.. İdrar testi negatif gösteriyo yaa hiç gebe olup da idrar testi negatif çıkan var mı? Ya da idrar testi kaç gün sonra yapılmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…