Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Bazıları ilk denemede şak tutturuyor benim niye olmuyor😭hayırlısı artık kolay değilmiş demek

herkes regl gününü sabırsızlıkla bekliyo. aynen ben de bekliyorum ama şu bel ağrısı gelip oturdu mu bütün umutlarım bitiyo :43:

Belirtiler artmaya basladi bende iyice sabirsizlasiyorum kizlar goguslerim agriyodu simdi uclari acimaya basladi. Acaip gaz var agiz yoluyla cikariom midem hassaslasti surekli wc gidiom :(( bas agrisi falan daha 8 gun var adete napsam test alsam cikarmiki ya :(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belirtiler artmaya basladi bende iyice sabirsizlasiyorum kizlar goguslerim agriyodu simdi uclari acimaya basladi. Acaip gaz var agiz yoluyla cikariom midem hassaslasti surekli wc gidiom :(( bas agrisi falan daha 8 gun var adete napsam test alsam cikarmiki ya :(((

idrar testi al yap madem bu kadar çıkarma falan varsa :26:

Test yaptim negatif cikti olsa cikarmiydi bilemedim neyse 8 gun beklemeye devam uzulmiycem cunku daha baslardayim simdiden su koymamam lazim :D

Bende yeni evliyim.. beklemek bir yandan guzelde sonu da güzel olsa şahane olacak. Geçen ay. 20 gebelik testini kullandim. Hayalet cizgiyi gördüm:(kimyasal gebelik yaşadım. Yok yere üzüldüm.. bu ay akillandim insaallah:) bir hafta geçmeden bakmicam

Aslinda takmasak kafaya olucak ama istiyoruzzzzzz bebiş cok istiyoruz :) Ben yaptigim teste inanmiyorum yada inanmak istemiyorum :D bi haftam kaldi bakalim ne olcak kirmizilar gelcekmi :( Gelirsede yapcak bisi yok zamani vardir belki bekleriz Allaj tez zamanda versin ins hepimize

Kizlar bisi sorucam bu hafta yumurtlama haftam ya dun aksam bi bel agrim kasik agrim fln oldu sanki hastalancak gibi neden olur ki bu ya :/

Kizlar bisi sorucam bu hafta yumurtlama haftam ya dun aksam bi bel agrim kasik agrim fln oldu sanki hastalancak gibi neden olur ki bu ya :/

belirti aramayınnn benceee :1: ben belirti araya araya şizofren olcam yakında :18::18:

Back