Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bazıları ilk denemede şak tutturuyor benim niye olmuyor😭hayırlısı artık kolay değilmiş demek
Canım merhaba ben hala regl olmadım 15gün oldu. 5gün önce doktora gittim 2.00cıktı degerim ultrasondan baktı bi şey yok dedi. Kist vs falan da yok. Arada cok didi sancılanoyorm tmam kesin bu defa da oldu diyorum yine yok. Ciddi akıntım var. Geç döllenme olabilir mi? Normalde regl olacağım gün ve ondan ıkı gün sonra ilişki olmuştu. :26:
Kızlar napıyosunuz bakalım .Nasıl gidiyo ?
Gunaydin :) calismalar tam gaz devam sen nasilsin
Gunaydin :) calismalar tam gaz devam sen nasilsin
Yok cabim gebelik olamaz zaten yumurtalama haftamdayimbence baska bisi olabilir mi diye korktum o yuzden sordum canim benim durumum biraz karisik yumrttalik kanserini atlattim tek yumrtaligim var falan filan canim o yuzden korktum :/
çokk geçmiş olsun canım Allah bi daha göstermesin inşallah
Dun ıtibaryle bızde calısmalara basladık kzum![]()
selam arkadaşlar bende de 9 aylık evliyim 2 aydır bebek için uğraşıyoruz doğal yolldanda korunduk...ama 2 aydır reglden 3 4 gün önce kahverengi çok az bi akıntı sonrasında da çok az pembelik oluyor duruyo( adet günüm şaşmaz zaten) acaba hamilemiyim diyorum yok üzgünüm bi sorun mu var demekten kendimi alamıyorum![]()
Arkadaslar ayin 15i geri cekme yoluula iliskiye girdim ve aradan 15 gun gecti kan testinde negatif ckti test yaptktan 1 hqfta sonra adet oldum fakat adetm hc boyle olmazdi 3 gun tam geldi 4.5 gun kahverengi akinti gbi geldi ayriyetten bagirsak sendromi hastalgmda var stresten oluyo dedi doktor adetmde bu yzdendir diye dusundum yumurtaliklarima bakildi anornal bi durum yok acaba hamilemiyimdir
nerde bu kızlar yahuu