Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

belirti aramayınnn benceee :1: ben belirti araya araya şizofren olcam yakında :18::18:

Yok cabim gebelik olamaz zaten yumurtalama haftamdayim :1: bence baska bisi olabilir mi diye korktum o yuzden sordum canim benim durumum biraz karisik yumrttalik kanserini atlattim tek yumrtaligim var falan filan canim o yuzden korktum :/

Nasıl olayım ablam bıraktgın gıbı devam sen nasılsın

Valla bız daha calısmlara baslamadık kuzum işin garıbı baslayasımda yok bu ay nedense yapasım yok

Bize en buyuk destegi veren sen yoksa umutsuzluga mi kapildin sakinn haaa o bebisler bize gelicek :)

ne zamanki bu yumurtlama ve adet günümü hesaplamadm iste o ay hamile kaldım :) sizde öyle yapın darısı en kısa zamanda başınıza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bize en buyuk destegi veren sen yoksa umutsuzluga mi kapildin sakinn haaa o bebisler bize gelicek :)

Yok tatlım umutsuzluk degıl asla pes etmem o bebiş hatta bebişler gelecek :9: Ya ne bıleyım gun hesbı falan yapmıyrm bu ay kendı halıne bıraktım dun eşim dıyo ne zamn gunu bılmem hesaplamadım dedım sasırdı adam :9: Buarlar iş cok yogun eve yorgn gıdyrm ee eşimde oruc oluyr gec saattede benım calısma yapasım gelmıyr :9:

ne zamanki bu yumurtlama ve adet günümü hesaplamadm iste o ay hamile kaldım :) sizde öyle yapın darısı en kısa zamanda başınıza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bu ay hesap yapmadım canım oyle kendı halıne bıraktım :9: Ama ben totem olsun dıye degıl ıçımden hesaplamak gelmıyor

Gecen ay çok fazla kasık ağrısı yasadım açamamış diye adetime yakın kan testi yaptırdım negatif çıktı anladımki yumurtlama zamanıymıs normalde hiç böyle ağrım olmazken gecen ay kasık ağrısı yasamam bi belirti olabilirmi acaba ??bu arada cocuk düşünmeye başlayalı iki ay oldu.

Yok tatlım umutsuzluk degıl asla pes etmem o bebiş hatta bebişler gelecek :9: Ya ne bıleyım gun hesbı falan yapmıyrm bu ay kendı halıne bıraktım dun eşim dıyo ne zamn gunu bılmem hesaplamadım dedım sasırdı adam :9: Buarlar iş cok yogun eve yorgn gıdyrm ee eşimde oruc oluyr gec saattede benım calısma yapasım gelmıyr :9:

Haklisin canim ya bazen insan hayatin yorgunlugundan dusunmek istemiyor hic bisi hersey fazla geliyo :/ akisina birak o zaman daha rahat hamile kalanlar varmis bak bu ayda hesapsiz oluversin :))

Haklisin canim ya bazen insan hayatin yorgunlugundan dusunmek istemiyor hic bisi hersey fazla geliyo :/ akisina birak o zaman daha rahat hamile kalanlar varmis bak bu ayda hesapsiz oluversin :))

Hehehe inş canım hayrılısı baklm folıkı bırakmıstım gecen ay sadce ona gene basladım dun tek yaptgım bu kuzucum :9:

o daha yenisiniz bakma sen kimselere dusunmuyorum de benide hep goruyolar ruyalarda hepsi ciksa birsuru cocugum olmustu testi yaptir varsa da yoksada emin ol arkadasim hamileydi 40.gun doktora gidim dedim yani gecince 10 gun gidecegi gun dusuk yapti anliyorum hayal kirikligida var ama 8 gun gecmis adet gunun olsa bekle derdim

Canım merhaba ben hala regl olmadım 15gün oldu. 5gün önce doktora gittim 2.00cıktı degerim ultrasondan baktı bi şey yok dedi. Kist vs falan da yok. Arada cok didi sancılanoyorm tmam kesin bu defa da oldu diyorum yine yok. Ciddi akıntım var. Geç döllenme olabilir mi? Normalde regl olacağım gün ve ondan ıkı gün sonra ilişki olmuştu. :26:

Back