Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Kızlar ya bişi sorcam, adetim 2 gün gecikti.. İdrar testi negatif gösteriyo yaa :43: hiç gebe olup da idrar testi negatif çıkan var mı? Ya da idrar testi kaç gün sonra yapılmalı?

Normal testler adet gecikmesinden bir hafta sonra göstermeye başlıyor diye biliyorum.
Ben adet olmam gereken günde predictor early ile test yaptım ve pozitif çıktı. Bu test adet gecikmesinden 4 gün öncesinde pozitif sonucu gösterebiliyor. Tavsiye ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim hamilelik ihtimalin cok dusuk strestendir belki bilmiyorumki belki yumurtan cook gec gelismistir insallah oylesir yaa bekle bakim adetini uzme canini herseyin hayirlisi olaun
slm kızlar bu ay bende 30 haziranda çatlama iğnesi yaptırdım. 17 sinde adet olacam ama ben dayanamayıp cuma günü yani 11 inde kan tahlili yaptırdım sonuç 0,37 yani negatif çıktı 6 gün önceden çıkar diyorlar sizce hiç umut yok mu hamile olamazmıyım ....

Kızlar bir topikte okudum .Kadın sürtünme yoluyla hamile kalmış .Silerken bulaşmış 21 haftalıkmıs .Biz dikiyoz ayakları havaya millet havadan kapıyo :))

Canimsin cok guldurdu bu yorum bni cokta haklisin valla daha kicimiza yastik koyarak ayaklari havaya kaldirarak mafolduk tik yok :)

Kizlar bu catlama ignesi ne kactir duyuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yumurtasi kenfi kendine catlsmayanlara yumurta takibi yapan doktor su gun vur diyor vurduruyolar ogun igneyi ve 36 saat sonra iliski diyor oyle birsey :)

Offf en kotu an işte bat günü inşallah olmazsın yaaa

benimde tam arefe günü allahım inşallah olmaz yaaa tam 7 gün üstüste ilişki oldu bıktım artık tutarsa tutsun arkadaşım evlendi hiç ated olmadı hemen gebe kaldı

benimde tam arefe günü allahım inşallah olmaz yaaa tam 7 gün üstüste ilişki oldu bıktım artık tutarsa tutsun arkadaşım evlendi hiç ated olmadı hemen gebe kaldı

Millet şap diye kapıyor ben kıçımın altına yastık koymaktan bel fıtığı olacam uyuya kalıyorum öyle sabah bel ağrısından zor kalkıyom yataktan yok yokkk olmuyor işte

Offf en kotu an işte bat günü inşallah olmazsın yaaa

inşallah. ağrım arttı ama ya. bugüne kadar da öyle regl ağrısı gibi değil de ağır iş yapmış gibi ağrıdı. bi de göğüslerim şişerdi şişmedi. çok umutlanmıştım. regl belirtim yok diye.

benim üvey kardeşimin mayıs 16 da düğünü oldu haziran 5 te günü geçmiş dediler. anlamıyorum ya.

Millet şap diye kapıyor ben kıçımın altına yastık koymaktan bel fıtığı olacam uyuya kalıyorum öyle sabah bel ağrısından zor kalkıyom yataktan yok yokkk olmuyor işte

daha önce hiç ayakları yukarı kaldırmadım ama bu sefer yaptım allahımmm bayram uğur getirsin ne olur:18::18::18::18: yoksa varya hayatımın en kötü bayramı olacak:14::14::14::14::14::17::17::17::17:

Back