Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Kızlar ben daha önce de yazmıştım bana yardımcıbolur musunuz. .bir haftadır kasıklarımda ağrı ve gerilmeler vardı ve bunu yakip eden adet belirtilerine benzer hepsi .. dün gece birkaç kez başım döndü bugün de kahverengi akıntı geldi adetime 4 gün var sizce hamile olabilir miyim test yapmak için erken diye düşündüm yapmadım ama ?

Kızlar ben daha önce de yazmıştım bana yardımcıbolur musunuz. .bir haftadır kasıklarımda ağrı ve gerilmeler vardı ve bunu yakip eden adet belirtilerine benzer hepsi .. dün gece birkaç kez başım döndü bugün de kahverengi akıntı geldi adetime 4 gün var sizce hamile olabilir miyim test yapmak için erken diye düşündüm yapmadım ama ?

Yapma cnm test falan bekle ve adet olursun aynı bende aynı oyle oldum sonra adet oldum şimdi yıkandım devam bebek çalışmalarına:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yapma cnm test falan bekle ve adet olursun aynı bende aynı oyle oldum sonra adet oldum şimdi yıkandım devam bebek çalışmalarına:)

Sanırım dediğin gibi canım biraz hızlanmış akıntı adet kanaması olabilir.. ya oruç da gitti iyi mi :)

kızlaaarr benımde adetıme 5 gun var. az once gebelık testı aldım negatıf cıktı :( 1 hafta once de cok az akıntıyla karsık pembe leke geldı. sımdı de negatıf cıktı erken mı yaptım acaba. cok heveslenmıstım bu ay ya :(

Ben gunde ıkı test yapıyordum ve yaptıgım gun kırmızı kartı yiyordum

Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun ne diyelim" O "en güzelini biliyor. .

Gercekten mi takıp edıyor cnm

Valla bak aklına estıkce bos buldgu an google yazyr cemrekara kk dıye sak ben cıkıyorum zaten ruh halımı burdan takıp edıyr :9:

enişteeeeeeeee selamm. :3: :42:
fazla merak cildi bozar hee haberin olsunnn :20: :23:

Bıde dıyor halka acık bır grup okumak yasak mı canım o zamn sızde gızlı yazın dıyor tam sopalık :9:

Valla bak aklına estıkce bos buldgu an google yazyr cemrekara kk dıye sak ben cıkıyorum zaten ruh halımı burdan takıp edıyr :9:

Bıde dıyor halka acık bır grup okumak yasak mı canım o zamn sızde gızlı yazın dıyor tam sopalık :9:

Allah onu ıyı etsın emi bız buraya bır dunya ozel seyler yazıyoz:) :)

ay hiç güleceğim yoktu yaaa :1::1:
merak ettim baktım valla her bişey çıkıyo kız :27: $1.jpg

Enistede ayni benim koca benimkide neler konusyonuz bakalim diyip duruyo pc den girsem kesin okur ama telefondan girdigimi fark etmiyo :D :D

Back