Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Ovulasyon testi nası birşey,faydası var mı cidden?

hic kullanmadim ama adetin bitince iliskiye gir 2 gunde bir yeter bence o teste gore yapip olmazsa tuh acaba teste inanmasaydim kacirdik belkide diyeceksin bilmiyom benim mantigim bu rabbim ol derse olur ilac deilki o nebilim

hic kullanmadim ama adetin bitince iliskiye gir 2 gunde bir yeter bence o teste gore yapip olmazsa tuh acaba teste inanmasaydim kacirdik belkide diyeceksin bilmiyom benim mantigim bu rabbim ol derse olur ilac deilki o nebilim

E tabi düzenli cinsel hayatları varsa bencede :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşim bnim hayatmda tandgm gördüğüm en mükemmel şey o kadar çok seviyorum seviyorki bütün acılarımı unutturuyo hayatmdaki tek değerli şey Rabbime şükürler olsn o olmasaydı ben hayatla baş edemezdm tam uçurumdaykn tuttu elimi herşeyim oldu iyiki var :) Rabbimm herkeze versn bebek inşallah bigün buraya hamileyim yazarz inşallah ♡

Tm ablacmm :) dediklerini yapıcam :)

Veee hanımlar hepınıze gunaydın harıka bır gun olsunnnn :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn :) yaa topik baya kalabalik yetisemedim okumaya hem yazmayaa :)napiyosun balim nasilsin bakim ben soylim kendimi is yerindeyim ayaklarimida uzattim keyif yapiyorum kimse yok bugun oh miss :)

E tabi düzenli cinsel hayatları varsa bencede :)

valla :)ayiptir soylemesi amaa :) ben calisiyorum yazin hic umrumda degil kocama yok demem ama kisin iskence duzen muzen kalmiyo soguk olunca :) oyuzden yazi degerlendirecem insallah kocamin isleri hafiflese bir :)

Eşim bnim hayatmda tandgm gördüğüm en mükemmel şey o kadar çok seviyorum seviyorki bütün acılarımı unutturuyo hayatmdaki tek değerli şey Rabbime şükürler olsn o olmasaydı ben hayatla baş edemezdm tam uçurumdaykn tuttu elimi herşeyim oldu iyiki var :) Rabbimm herkeze versn bebek inşallah bigün buraya hamileyim yazarz inşallah ♡

Ne yaparsa yapsın artık bu saatten sonra insan soğuyor herşeyden inanki

ole demee ayagi tasa degse canin acir kocan herseyin oluyorr:( ben mesala suan cocugum da yok onunla ugrasiuom yoksa ailem uzakta kafayi yerdim

faydası oluyo tabi. en azından hangi günler şansın yüksek onu görüyosun. bi dene istersen ben 2 aydır takip ediyorum.

seninki de düz mantık ama testi gören eş de harekete geçebiliyor. diğer türlü yorgunum başım ağrıyo diyebilir

faydası oluyo tabi. en azından hangi günler şansın yüksek onu görüyosun. bi dene istersen ben 2 aydır takip ediyorum.

seninki de düz mantık ama testi gören eş de harekete geçebiliyor. diğer türlü yorgunum başım ağrıyo diyebilir

evet oyle olabilir ama ben onu kandiririm ya bugun yapmamiz gerek diye :)

öyle oldu canım ya halada cok yoğunum bu aksamda mahallece iftar yemeği vericez sürekli bir koşuşturmaca :51: naber nasılsın canımm

Oyyy mısafırlerın mı var kuzum ayy ne guzel benım evıme hıc mısfr gelemıyr aksamlara kadr işteyım mısafr agırlayack vaktım olmyr zaten Aydın da da kımsem yokkı gelsın

gunaydin millet yeni girebildimde okuyamadim daha okimde yazilanlari bir neler olmus yaa anlamadim

Oooo kuzucum neler olmadıkı :9:

Canım ben gecen ay kullandım bu ayda denıcem ınş bu ay tuttururum olmadı zaten bır daha yapmam. Reglı bıttıkten sonra hergun aynı saatte testı uygla ıkı cızgıde koyu olunca 24 ile 36 ıcınde yumrtlaycksın demektır bu

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn :) yaa topik baya kalabalik yetisemedim okumaya hem yazmayaa :)napiyosun balim nasilsin bakim ben soylim kendimi is yerindeyim ayaklarimida uzattim keyif yapiyorum kimse yok bugun oh miss :)

Bak sen suna ya ohhh yatış :9: Deme oyle ama gene masanın ustune evrakları doldururlarsa gorurum senı :9: Ben soyleyım iş iş iş temmuz ve ocak en streslı ayım :50:

Benim cnm çok acıyor tatlım inanki sabaha kadar uyumadım ağladım butun gece

Ablam ınsan elbet uzulur ama bak kendı kendını yeme gıt kocanın basının etını ye anlar ona ne kadr uzuldugunu emınım yapmaz bır daha sız bırbrnzı sevyrsunz bu tartsmalr evlılgn tuzu bıberı

evet oyle olabilir ama ben onu kandiririm ya bugun yapmamiz gerek diye :)

Bak sen su zeka pıtırcıgına :9: Bende arada kandırıyrum eheeheh bazen gunu degılken yapıyoz dıyom amannn neden yaptık kı sankı işe yaramayck tabı sakadan dıyorum sen benı kullanıyrsun bebek ıcın dıyor bebek olsun yuzume bıle bakmazsın dıyor :9: Eee yenımı anladın dıyorum bende :9:

Oyyy mısafırlerın mı var kuzum ayy ne guzel benım evıme hıc mısfr gelemıyr aksamlara kadr işteyım mısafr agırlayack vaktım olmyr zaten Aydın da da kımsem yokkı gelsın

Canım ben gecen ay kullandım bu ayda denıcem ınş bu ay tuttururum olmadı zaten bır daha yapmam. Reglı bıttıkten sonra hergun aynı saatte testı uygla ıkı cızgıde koyu olunca 24 ile 36 ıcınde yumrtlaycksın demektır bu

Bak sen suna ya ohhh yatış :9: Deme oyle ama gene masanın ustune evrakları doldururlarsa gorurum senı :9: Ben soyleyım iş iş iş temmuz ve ocak en streslı ayım :50:

Ablam ınsan elbet uzulur ama bak kendı kendını yeme gıt kocanın basının etını ye anlar ona ne kadr uzuldugunu emınım yapmaz bır daha sız bırbrnzı sevyrsunz bu tartsmalr evlılgn tuzu bıberı

Bak sen su zeka pıtırcıgına :9: Bende arada kandırıyrum eheeheh bazen gunu degılken yapıyoz dıyom amannn neden yaptık kı sankı işe yaramayck tabı sakadan dıyorum sen benı kullanıyrsun bebek ıcın dıyor bebek olsun yuzume bıle bakmazsın dıyor :9: Eee yenımı anladın dıyorum bende :9:

benimki de vericem kucağına bi kız bebek. eyvallah bulaşmıycaksın bana diyo :1: seni diyorum o bebeği ver de kafana göre takıl benden izin diyorum :53:

cemrree vallw bugun aksama kadar gelemez diye umuyorum :) aman dur kafa dinnleyelim azcik dimi ayni valla benim koca da bugun olmaz gunu degil diyom of puf diyoo gel bebis yapacaz soz diyo :) bni kandiracak baktim tam kusmeye yakin tmm diyom ben cook uyanigim kizz :)parmagimda oynatirim istesemde yapmiyom

S.a kizlarr.. dr randevusuna gittim korktugum kdr olmadi muane.. haberlerde iyi olunca içim baya rahatladi..

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

benimki de vericem kucağına bi kız bebek. eyvallah bulaşmıycaksın bana diyo :1: seni diyorum o bebeği ver de kafana göre takıl benden izin diyorum :53:

Hahahaha erkeklerin taktiği o benimki de aynı verecem eline bebeği rahat bırakıcan diyor ;) bende içimden sen verde görüncez bakalım diyorum bir kucaklarına alsınlarda görücem ;)

hahaa bencede ama bu satten sonra kocalarimiz bizden cook duskun olacak cocuga ona gore benim adam bana birakmaz valla :) kendi bakar kesin deli oluyo

hahaa bencede ama bu satten sonra kocalarimiz bizden cook duskun olacak cocuga ona gore benim adam bana birakmaz valla :) kendi bakar kesin deli oluyo

olur da hamile kalırsam doğurmıcam o bebeği içimde tutucam seni de çatlatıcam diyorum

Amennn sankı nereye gıtcek dımı ama :) Hele bır versınlerde bebişi :)

cemrree vallw bugun aksama kadar gelemez diye umuyorum :) aman dur kafa dinnleyelim azcik dimi ayni valla benim koca da bugun olmaz gunu degil diyom of puf diyoo gel bebis yapacaz soz diyo :) bni kandiracak baktim tam kusmeye yakin tmm diyom ben cook uyanigim kizz :)parmagimda oynatirim istesemde yapmiyom

Hehehe erkekler saf oluyr azıcık bıze gore :) Aynı bızı anlattın hee :)
S.a kizlarr.. dr randevusuna gittim korktugum kdr olmadi muane.. haberlerde iyi olunca içim baya rahatladi..

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Ayyy cok sevındım canım ee ne dedı doktr de bakalım bıze :9:

Galıba benım kocişte bana bırakmaz hele kız olursa yandım kız babayada duskun olur bu seferde ben durterım hadı dıye o olmaz işim bıttı der senınle :9:

Kizlar Suan bayan dr dayim❤️❤️
Bakalim hamilemiyim bekleme odasindayim ayyyy öyle korkuyorum ki Yine mutsuz Eve dönecemi
Duanizi eksik etmeyin canlarim

Ben de evleneli 1,5 ay oldu. Hem düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanıyorum hem de reglim daha yeni bitti ama çok komik bir şekilde kendimi sürekli hamile gibi hissediyorum :) En ufak bi belirti olsa hemen hamile triplerine giriyorum. Dün eşim su getirdi kapının önüne bidonla 5 kgluk. Ben de mutfağa taşıdım. Diyorum ki: ''Ay hamile halimle bunu bana taşıtıyosun. Çocuğum düşüceeek!'' Evcilik oynar gibiyim bütün gün :)

Eylül gibi inşaallah kendi evimize geçicez. O taşınma telaşesini atlattıktan sonra hemen hamile kalmak istiyorum. Aslında görücü usulü tanıştık, birbirimizi çok seviyoruz ama bazı taşları yerine oturtmak lazım. Yine de çocuk fikri çok cazip geliyor çünkü hem yaşımız geçiyor hem de eşim de ben de çocuk delisiyiz. 4 tane çocuğumuz olsun istiyoruz. :) Haplardan dolayı sorun çıkar diye çok korkuyorum :( Sizce istediğim zaman hamile kalabilir miyim? Hapların bu konuda bi etkisi var mı?

Back