Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

amın ınsallah kotu derken sıkıntı neydı ne cıktı....bızım ılerı hız yuzde 8...1 e dustu...amelıyat oldu nasıp

sayısı baya düşmüş canım ya bızımkınınde... bakalım ınş. bu seferkı ıı cıkar bu arada esıne kecıboynuzu yedır yada kecıboynuzu pekmezı içir...

Müzik dinliyorum iyi geliyor inanki çok sevdim sevmesem hiç umrumda olmayacak ama karşılığı kötü sevmenin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dediğim gibi tatlım şuan senin yapman gereken tek şey eşinle geçirdiğin zamanı gözden geçirmen.artısıyla eksisiyle değerlendir.hangisi ağır basıyorsa hayatını ona göre yönlendir.emin ol zaman çok önemli.hayatında verdiğin kararlarda asla keşke deme verdiğin kararların arkasında dur seni ne mutlu ediyorsa ona göre yaşa hayatını

Dediğim gibi tatlım şuan senin yapman gereken tek şey eşinle geçirdiğin zamanı gözden geçirmen.artısıyla eksisiyle değerlendir.hangisi ağır basıyorsa hayatını ona göre yönlendir.emin ol zaman çok önemli.hayatında verdiğin kararlarda asla keşke deme verdiğin kararların arkasında dur seni ne mutlu ediyorsa ona göre yaşa hayatını

Öyle yapıyorum cnm verdiğim karardanda asla geri dönmem pişmanda olmam

Öyle yapıyorum cnm verdiğim karardanda asla geri dönmem pişmanda olmam

Canim ya allah yardimcin olsun cok uzuldum ewlilik bu kavgada olur ama saygi bitince geri donusu cok zor
Severkende bitirmek kolay degil iyi dusun konusmaya calis olmadi bi uzmana gidin yuva kurmak kolay degil bitirmek kolay biraz savasin yuvaniz icin

Canim ya allah yardimcin olsun cok uzuldum ewlilik bu kavgada olur ama saygi bitince geri donusu cok zor
Severkende bitirmek kolay degil iyi dusun konusmaya calis olmadi bi uzmana gidin yuva kurmak kolay degil bitirmek kolay biraz savasin yuvaniz icin

Gerek yok cnm bitsin en güzeli

Öyle zaten cnm allahıma havale ettim bugun tartıştık her tartışmamızda gidiyor birgün gelmiyor eve sen olsan düşünmezmisin nere gitti diye çok ağır konuşuyor ağıza alınmayacak şekilde ve resimlerimi siliyor numaramı sılıyor bugunde işten geldi

Ablam gunaydın pof ya neler olmus gece oyle :( Nasılsın sımdı uzme kendını lutfen bak napacaksın eşinde boyle tepkılerı sert oluyr ama sonra gecıyor sınırı ve senın sevdgın adam oluyr . Bunu ona anlt ablacım gıdınce neler hısettgını tatsmanın olmasının norml oldgnu fakt evden gıtmk hos degıl dıye soyle bılsın yada bır evlılık danısmanından yardım alabılırsnız... Poff ya sabah sabah uzuldum

Tamam sağol ya valla kime sorsam bişey bilmiyo hep danışcağm birini istiydm iyi oldu burası :)

Canım ogrenmek ıstedıklrnı sorabılırsın bu topıkte bılıyrsak bırseyler bızde sana aktarırız ınan kk dan cok sey ogrendım ben

Ablam gunaydın pof ya neler olmus gece oyle :( Nasılsın sımdı uzme kendını lutfen bak napacaksın eşinde boyle tepkılerı sert oluyr ama sonra gecıyor sınırı ve senın sevdgın adam oluyr . Bunu ona anlt ablacım gıdınce neler hısettgını tatsmanın olmasının norml oldgnu fakt evden gıtmk hos degıl dıye soyle bılsın yada bır evlılık danısmanından yardım alabılırsnız... Poff ya sabah sabah uzuldum

Canım ogrenmek ıstedıklrnı sorabılırsın bu topıkte bılıyrsak bırseyler bızde sana aktarırız ınan kk dan cok sey ogrendım ben

Günaydın cnm benim üzülme ben alıştım inanki artık ben istemiyorum bitsin daha iyi olur

En dogru kararı sen vereceksın tabıkıde ama öfke ıle bır karar verme canım Sonucta sen benden hem yasca buyuksun hem tecrubelrn fazla ablam ama bana kalırsa hemn kestrıp atma

Bilmiyorum cnm moralim çok bozuk ben onu okadar severken onun yaptıgına bak evi terk ediyor

Bilmiyorum cnm moralim çok bozuk ben onu okadar severken onun yaptıgına bak evi terk ediyor

Huy edınmıs ablam o kendıne sonrada tıpiş tıpiş evın yolunu tutuyor... Hem evı terkedınce nerde kalıyr bılıyrmsn sen ablam Bılıyrsan bır daha bunu yaptgında ardından sende gıt gel bakayım sen burya napamk ıstyosun bosanalım mı bunu mu ıstysn o zamn ıkımzde burda sabahı beklıcez dırek avukata yok ıstemyrmusun bosanmak bır daha bunu yapmayacksın bana de tehdıt et. Öyle gıttım hadı sımdıde geldım yapma. Babam bır keresınde arkdslrı ıle ıcmeye gıtmıs evede gece 1 de gelmıs annem almamıs eve kapyı arkdan kıtlemıs tabı babam denemıs denemıs eve gırememıs o da bızım catı katımızda da odamız var orya gıdıp sızmıs bır dahada asla boyle eve gec gelmemıs

Huy edınmıs ablam o kendıne sonrada tıpiş tıpiş evın yolunu tutuyor... Hem evı terkedınce nerde kalıyr bılıyrmsn sen ablam Bılıyrsan bır daha bunu yaptgında ardından sende gıt gel bakayım sen burya napamk ıstyosun bosanalım mı bunu mu ıstysn o zamn ıkımzde burda sabahı beklıcez dırek avukata yok ıstemyrmusun bosanmak bır daha bunu yapmayacksın bana de tehdıt et. Öyle gıttım hadı sımdıde geldım yapma. Babam bır keresınde arkdslrı ıle ıcmeye gıtmıs evede gece 1 de gelmıs annem almamıs eve kapyı arkdan kıtlemıs tabı babam denemıs denemıs eve gırememıs o da bızım catı katımızda da odamız var orya gıdıp sızmıs bır dahada asla boyle eve gec gelmemıs

Bilmiyorum cnm nereye gittiğini bende bugun kuzenıme gıdıyorum ıkıgun orda kalacam işten izin aldım

gunaydın kızlar bu aralar cok yogunum okuyorum olanları ama yazamıyorum :( aramızda hamiş olanlar varmış cok sevindim allah sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin :16: ablam sende dağılmışın hayır olsun kötüye mi gidiyor durumlar :44:

Soruyorum cnm otelde kaldım dıyor dısarda arabada yattım dıyor allah bilir orasını ben gıtsem adım orspya çıkar

Eee bız kadınız bız yapamayız bız yaparsak kotu kadın olruz hemen damga yapıstrmaya hazırdır mıllet. Ben kotu bırsey yaptgını sanmıyrm abla o sınırle aklına gelmez kotuluk bencede otelde yada arabada tek takılıyordur

gunaydın kızlar bu aralar cok yogunum okuyorum olanları ama yazamıyorum :( aramızda hamiş olanlar varmış cok sevindim allah sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin :16: ablam sende dağılmışın hayır olsun kötüye mi gidiyor durumlar :44:

Gunaydın gamzecım özlettın kendını ya :9:

Şuan adetim bebiş olma zamanı ne zmn olur bilgi verirmisinz yeni katıldım aranıza danışacağım birilerini arıyorm bilgili yardmcı olurmsnz adım nurcan

Ovülasyon testi hamilelik testi değil dimi

ovulasyon testi ile kolaylıkla takip edebilirsin. herkesin yumurtlama dönemi aynı değildir. senin de 27 günde 1 oldupuna göre 12. gün filan olması lazımi ama her ay yumurtlama dönemimiz kayabiliyormuş. bu nedenle test en iyisi.

Demek karısı olarak görmüyormuş beni zaten sevgiside yalanmış evlilik cuzdanını bile yırtmış şimdi gördüm çok kötü oldum inanki bitsin yeter yane napalım:(

İLK 3 SENE ÇOK ZOR GEÇİYOR. HEMEN KESTİRİP ATMA BENCE. İLK 2 SENE EŞİMDEN NELER ÇEKTİĞİMİ 1 BEN BİR 1 ALLAH BİLİR. AMA SABRETTİM ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR ATTI O DURUMLARINI. BU ADAMLARI BU HALE GETİREN BİZİZ ASLINDA. ATAERKİL BİR TOPLUMUZ ERKEK EVLAT ÖNCELİKLİ, DAMAT ÖNCELİKLİ HER ŞEY. ÇOK DÜŞÜYORUZ ÜSTLERİNE.
SEN ŞİMDİ HİÇ ÜZERİNE GİTME. SİLERSE SİLSİN FOTOĞRAFINI NUMARANI. ONA ONUN DAVRANIŞIYLA DA KARŞILIK VERME. SANKİ O YOKMUŞ GİBİ DAVRAN. SORU SORARSA CEVAP VER. SEN BİŞEY SORMA. SİNİRLENDİĞİNDE KAÇ BAŞKA ODAYA. İÇİNDEN ŞARKI SÖYLE. SAKIN CEVAP VERME. YANLIŞSA BİLE EVET DOĞRU DE GEÇ. İNAN Kİ BİR BAŞKASI FARKLI OLMAYACAK. HERKESTE BİR KUSUR VARDIR. BİRAZ BÖYLE DENE İSTERSEN. ABLA OLARAK TAVSİYEM.

Bende yeni evlendm ama deli gibi istiyrz bebeğimz olmasnı herşeyi hamilelk belirtisi sanyrm erkn adet oldm onu bile hamilelk sandm ya :) 15 gün oldu evleneli 3 kere test yaptm gerisini sen düşün :) üzülme ama Rabbim yerini ve zamanını iyi biliyo sabırla beklee

KIZ SEN 15 GÜNLÜK GELİNSİN. DELİ GİBİ NEYİ İSTİYONUZ :1::1: AZ KEYİF YAPIN. ARADA KONTROLLERİNİZ VARSA ONULARI OLUN. NE BU ACELE :44:

mrb canım bende 2 yıllık evlıyım benım esımde martta amelıyat oldu 4 ay oldu tam sonucumuz kötu cıktı malesef amelıyattan sonra,bıkaç gun sonra tekrar gıtcez bakalım ınş. ii cıkar... bu amelıyatta en az 6 ay beklemek gerekıyomus hamıle kalabılmek ıcın ama ınş. rabbım tez zamanda verır hepımıze...

BİZE DE VARİKOSEL AMELİYATI OLUN DEDİLER. AMA DEĞERLER DÜŞEBİLİR DİYE OLMADIK. OLMAYACAĞIZ DA. BEKLEME SÜRESİ ÇOK UZUN ÇÜNKÜ.

Back