Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

amın canım ..ALLAH HERKESE NASIP ETSIN DAHA COK YENISIN...YANLIS ANLAMA MADEM COK ISTIYORSUNUZ BEN OLSAM DR KONTROLUNDEN GECIN.NE OLUR NE OLMAZ...BAK BEN DUSUNDUM DR GTTIK ESIMLE BISEY YOK DEDI....OLUR BEBEK DEDI.........OLMADI BASKA DR GTTIK.....ACIL AMELIYAT DEDI........1.BUCUK SENEM GTTI BOSA BASTA ANLASAYDI........TABI NASIP

Anladm ne bileyim gezdik tozduk 1 sene nışanlı kaldk göreceğimizi gördk şimdi anne baba olma zamanı daha 18 yaşndaym ama anne olmak istiyorum benim annem beni çok üzdü kına gecemde bile o kadar aglattılarki en mutlu günümde ablam ve abim düğünüme gelmedi 9 yaşnda babam vefat etti yani aileden yana yüzüm hiç gülmedi o yüzden aile olmk istyrm kendi ailemi kurmak istiyorum hayat o kadar zor ve acımasızki ben çocuğumu öyle yetiştiricemki Allah nasip ederse öyle bi anne olucamki inanki bu yaşa kadr hep evlenip çocuğm olmasnı istedim hep ailem yüzündn bide ablam 10 senelk evli çocukları olmuyo enştmde sorun ama ablamda da hormon bozkluğu var korkuyrm benimde olmz dye ailemde herkz üzdü kırdı babamı küçk yaşta kaybettm abim babalk yapacagına daha çok arattı babamı çok üzdü aglattı ölümlere karar verdm hastanelk oldm evlendgm günde çok üzdüler bende sildim onları artk ailem yk kendi ailemi kurucam :(

Tabiki ama herseyin demeki bi zamani varmis Canim Elebetde kucamiza aliriz Sakin morel bozmak kafa bozmak yok herzaman Iyi düsün ki Canim olur :))))

Kismet hayatim :)) hayilisi

Dovdum canim da toz olmuyo bende kattim digerlerini :) ben kendime yaptim arada esimede verirm bi kasik :))

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

olur yedir yedir :)esinede cook faydali

gunaydin millet yeni girebildimde okuyamadim daha okimde yazilanlari bir neler olmus yaa anlamadim

sayısı baya düşmüş canım ya bızımkınınde... bakalım ınş. bu seferkı ıı cıkar bu arada esıne kecıboynuzu yedır yada kecıboynuzu pekmezı içir...

evet canım anladı umarım en kısa zamanda herkes muylu haberler alır..keçi boynuzuna baslıcaz

Olmadığı iyi olmuş çok şükür diyorum inanki mevlam işini biliyor eşim beni terk etti cnm bugün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah onu benden uzak etsin banada unutmak için sabır ve kolaylık versin :(

:((((((( sacmalamayin yaa bir sakinles bakim

Olmadığı iyi olmuş çok şükür diyorum inanki mevlam işini biliyor eşim beni terk etti cnm bugün

Demek karısı olarak görmüyormuş beni zaten sevgiside yalanmış evlilik cuzdanını bile yırtmış şimdi gördüm çok kötü oldum inanki bitsin yeter yane napalım:(

onu yirtti yaaa cikarmasi iskence pisman olup gidip cikardiginda eziyetini gorur merak etme sen

Anladm ne bileyim gezdik tozduk 1 sene nışanlı kaldk göreceğimizi gördk şimdi anne baba olma zamanı daha 18 yaşndaym ama anne olmak istiyorum benim annem beni çok üzdü kına gecemde bile o kadar aglattılarki en mutlu günümde ablam ve abim düğünüme gelmedi 9 yaşnda babam vefat etti yani aileden yana yüzüm hiç gülmedi o yüzden aile olmk istyrm kendi ailemi kurmak istiyorum hayat o kadar zor ve acımasızki ben çocuğumu öyle yetiştiricemki Allah nasip ederse öyle bi anne olucamki inanki bu yaşa kadr hep evlenip çocuğm olmasnı istedim hep ailem yüzündn bide ablam 10 senelk evli çocukları olmuyo enştmde sorun ama ablamda da hormon bozkluğu var korkuyrm benimde olmz dye ailemde herkz üzdü kırdı babamı küçk yaşta kaybettm abim babalk yapacagına daha çok arattı babamı çok üzdü aglattı ölümlere karar verdm hastanelk oldm evlendgm günde çok üzdüler bende sildim onları artk ailem yk kendi ailemi kurucam :(

cok geçmiş olsun bosver geçmiş tozdur üfle gitsin...geçmişle yasarsan üzülürsün canına yazık.....bunları sana yazıyorum ama bende takıntılı durumdayım.üzüldüğüm cok şey var.bende 23 yasındayım.cocuk dusuncen guzel hayırlısı olsun allah herkese nasıp eder ınsallah....nasıp hersey eşin seni sevsin yeter..

cok geçmiş olsun bosver geçmiş tozdur üfle gitsin...geçmişle yasarsan üzülürsün canına yazık.....bunları sana yazıyorum ama bende takıntılı durumdayım.üzüldüğüm cok şey var.bende 23 yasındayım.cocuk dusuncen guzel hayırlısı olsun allah herkese nasıp eder ınsallah....nasıp hersey eşin seni sevsin yeter..
Eşim bnim hayatmda tandgm gördüğüm en mükemmel şey o kadar çok seviyorum seviyorki bütün acılarımı unutturuyo hayatmdaki tek değerli şey Rabbime şükürler olsn o olmasaydı ben hayatla baş edemezdm tam uçurumdaykn tuttu elimi herşeyim oldu iyiki var :) Rabbimm herkeze versn bebek inşallah bigün buraya hamileyim yazarz inşallah ♡

sakin oyle dusunme benimd3 olmaz deme olur senin suan yapman gereken bebek diye strese girmemen 18 yasindasin daha 15 gunluk evlisin bak kocanla bebek icin yataga girme onu sevdigini hissettir simart simartsin seni gezin bak gezin gun saymicaksin ve bebisin hemen gelecek m etme hep hayat sana kotumu olacak tabikude hayir senin yuzunu bebegin guldurecek lutfen bizim tecrubelirmizi dikkate al sadece 2 ay dusunme gelecek bebisin tammam guzelim

sakin oyle dusunme benimd3 olmaz deme olur senin suan yapman gereken bebek diye strese girmemen 18 yasindasin daha 15 gunluk evlisin bak kocanla bebek icin yataga girme onu sevdigini hissettir simart simartsin seni gezin bak gezin gun saymicaksin ve bebisin hemen gelecek m etme hep hayat sana kotumu olacak tabikude hayir senin yuzunu bebegin guldurecek lutfen bizim tecrubelirmizi dikkate al sadece 2 ay dusunme gelecek bebisin tammam guzelim

Yok ablam bebek için girmiym yataga sdece olsun istiyrm sağol çok sağol hayatmda bna böyle güzel düşündüren olmamştı eşimden sonra da öncede teşekkür edermm :) içimi rahatlattn

Yok ablam bebek için girmiym yataga sdece olsun istiyrm sağol çok sağol hayatmda bna böyle güzel düşündüren olmamştı eşimden sonra da öncede teşekkür edermm :) içimi rahatlattn

Allah yardımcınız olsun canımm umarım herşey bundan sonra istediğin gibi olur mutlu huzurlu ve kocaman bi aileniz olur inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin içinde bana daa :43:

senin kocan aliskanlik yapmis cocuk gibi kusuyor anlasilan her erkegin bir kusuru vardir tek kusuru buysa bunu duzeltmeye calis o konussun sen suss catlasinn bak gitmicek giitimi geldiginde seni bulmasin acma kapiyi bosanma davasi aciyorum da mahkemede gorusuruz de az korkut sunu bida yapamasin,bulunmaz hint kumasilar sanki benim kocaminda tek kotu huyu birsey derim hemen ters cevap veir anlamz yanlis anlar ooo cok kez kizdim kustum duzelmedi haa dedim ozamna bunu bole kabul etcen yada birakacan ben dedim artik az laf edim kizmasin kizdirmadim hic aradagene oluyor insaniz bu masa niye yamuk gibi sacma birseye mesala ozman ben susuyorum ve bes dk sonra sarmas dolasiz kavga etmiyoz asla cunku sebepler ckk sacma kavga etsem gidemiyom e niye saygiyi bitirim niye o gece kusup kocama sarilmadan uyim yazda yana yana da olsa sarilmadan uyuyamam ona sende coook seviyorsun deli gibi onu baba etmeye ugrasiyisun alisacan oldugu gibi kabul etcen bir evlilik ancak aldatma veya alkol kumar varsa bitirilmeli bence bunlar disinda hersey asilir unutma erkeklerin nazi tek karilarina gecer ondan o oyle yaptimi cilvles kavga etmesine firsat verme silmismi sen kaydet gene fotonu cek koy :) o silsin sen yp bikacaktir zaten silmeye

hicbirsey canim bak ben 4 yillik evliyim daha yeni takmaya basladim 15 gunde kendini bitirme biliyomysun yasindan dolayi daha ssnslisin olacaktir bu ay olmazsa obur ay sen adetin bittiginde esinle 2 gunde bit iliskiye gir yeter birde dengeli beslenin kocana et tavuk sebze yemekleri yap yedin boll bol ok :)

hicbirsey canim bak ben 4 yillik evliyim daha yeni takmaya basladim 15 gunde kendini bitirme biliyomysun yasindan dolayi daha ssnslisin olacaktir bu ay olmazsa obur ay sen adetin bittiginde esinle 2 gunde bit iliskiye gir yeter birde dengeli beslenin kocana et tavuk sebze yemekleri yap yedin boll bol ok :)

Tm ablacmm :) dediklerini yapıcam :)

Back