Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

hade bugunun ilk hamilelik haberi senden olsun :)

Ay ins bitanem nedense pek öyle icimde yok öyle hamile gibisine:((
Ama iste adetimde Tik yok Bel agrim tek var Baska adet sancisida yok bakalim 🙏🙏🙏🙏🙏🌹

Oyyy mısafırlerın mı var kuzum ayy ne guzel benım evıme hıc mısfr gelemıyr aksamlara kadr işteyım mısafr agırlayack vaktım olmyr zaten Aydın da da kımsem yokkı gelsın

Oooo kuzucum neler olmadıkı :9:

Canım ben gecen ay kullandım bu ayda denıcem ınş bu ay tuttururum olmadı zaten bır daha yapmam. Reglı bıttıkten sonra hergun aynı saatte testı uygla ıkı cızgıde koyu olunca 24 ile 36 ıcınde yumrtlaycksın demektır bu

Bak sen suna ya ohhh yatış :9: Deme oyle ama gene masanın ustune evrakları doldururlarsa gorurum senı :9: Ben soyleyım iş iş iş temmuz ve ocak en streslı ayım :50:

Amennn sankı nereye gıtcek dımı ama :) Hele bır versınlerde bebişi :)

Hehehe erkekler saf oluyr azıcık bıze gore :) Aynı bızı anlattın hee :)

Ayyy cok sevındım canım ee ne dedı doktr de bakalım bıze :9:

Galıba benım kocişte bana bırakmaz hele kız olursa yandım kız babayada duskun olur bu seferde ben durterım hadı dıye o olmaz işim bıttı der senınle :9:

Adetimin geciktiginide soledm bakti.. yumurtalarinda kist olmus o yuzden gecikmiş dedi onemli degil dedi.. rahimin ici filan cok temiz bir problem yok dedi.. sag yumurtaliklarin cok guzel senin endise etmene gerek yok dedi cocugun olmamasi için bir sorun yok stres yapma canim dedi bu ay adetin bitince hemen iliskiye girin yumurtanin biri catliycak dedi. . Kan verdim hormon testleri icin

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

olur da hamile kalırsam doğurmıcam o bebeği içimde tutucam seni de çatlatıcam diyorum

Oyyy mısafırlerın mı var kuzum ayy ne guzel benım evıme hıc mısfr gelemıyr aksamlara kadr işteyım mısafr agırlayack vaktım olmyr zaten Aydın da da kımsem yokkı gelsın

Canım ben gecen ay kullandım bu ayda denıcem ınş bu ay tuttururum olmadı zaten bır daha yapmam. Reglı bıttıkten sonra hergun aynı saatte testı uygla ıkı cızgıde koyu olunca 24 ile 36 ıcınde yumrtlaycksın demektır bu

Bak sen suna ya ohhh yatış :9: Deme oyle ama gene masanın ustune evrakları doldururlarsa gorurum senı :9: Ben soyleyım iş iş iş temmuz ve ocak en streslı ayım :50:

Galıba benım kocişte bana bırakmaz hele kız olursa yandım kız babayada duskun olur bu seferde ben durterım hadı dıye o olmaz işim bıttı der senınle :9:

Ben de evleneli 1,5 ay oldu. Hem düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanıyorum hem de reglim daha yeni bitti ama çok komik bir şekilde kendimi sürekli hamile gibi hissediyorum :) En ufak bi belirti olsa hemen hamile triplerine giriyorum. Dün eşim su getirdi kapının önüne bidonla 5 kgluk. Ben de mutfağa taşıdım. Diyorum ki: ''Ay hamile halimle bunu bana taşıtıyosun. Çocuğum düşüceeek!'' Evcilik oynar gibiyim bütün gün :)

Eylül gibi inşaallah kendi evimize geçicez. O taşınma telaşesini atlattıktan sonra hemen hamile kalmak istiyorum. Aslında görücü usulü tanıştık, birbirimizi çok seviyoruz ama bazı taşları yerine oturtmak lazım. Yine de çocuk fikri çok cazip geliyor çünkü hem yaşımız geçiyor hem de eşim de ben de çocuk delisiyiz. 4 tane çocuğumuz olsun istiyoruz. :) Haplardan dolayı sorun çıkar diye çok korkuyorum :( Sizce istediğim zaman hamile kalabilir miyim? Hapların bu konuda bi etkisi var mı?

h geldin cnm o haplarla hamile kalanida var o hapi birakipta hemen hamile kalanida bir sure bekleyip sonra kalanida ne desek bos anlicagin ama bir sorununuz yoksa mutlaka kalirsin ama sen eylule az kalmis zaten birak hapini hamile kalana kadar evine tasinirsin yeni ev bebek sesleriyle cinlasin insallah :)

Kizlar Suan bayan dr dayim❤️❤️
Bakalim hamilemiyim bekleme odasindayim ayyyy öyle korkuyorum ki Yine mutsuz Eve dönecemi
Duanizi eksik etmeyin canlarim

🙏inş hamişsindir canım benim hayırlı haberlerini bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adetimin geciktiginide soledm bakti.. yumurtalarinda kist olmus o yuzden gecikmiş dedi onemli degil dedi.. rahimin ici filan cok temiz bir problem yok dedi.. sag yumurtaliklarin cok guzel senin endise etmene gerek yok dedi cocugun olmamasi için bir sorun yok stres yapma canim dedi bu ay adetin bitince hemen iliskiye girin yumurtanin biri catliycak dedi. . Kan verdim hormon testleri icin

ya bu msjlat hep birbirine giriyo kim yaziyo karisiyo canim adetliyken nsil anlamis birinin catlicagini :(yaa sonradan buyumuyomu bunlar kafam karisti

ya bu msjlat hep birbirine giriyo kim yaziyo karisiyo canim adetliyken nsil anlamis birinin catlicagini :(yaa sonradan buyumuyomu bunlar kafam karisti

Valla bilmem canım 3.gunumdeydim.. haziranda yumurtlamada olmamis gecikmeden belliydi zaten.. walla sevincimden catlayadabilir dediysede bilmem birsey cikmadi şükür. .

Ay ins bitanem nedense pek öyle icimde yok öyle hamile gibisine:((
Ama iste adetimde Tik yok Bel agrim tek var Baska adet sancisida yok bakalim 🙏🙏🙏🙏🙏🌹

Valla bilmem canım 3.gunumdeydim.. haziranda yumurtlamada olmamis gecikmeden belliydi zaten.. walla sevincimden catlayadabilir dediysede bilmem birsey cikmadi şükür. .

hayirlisi olsun vitamin vermedimi kocandan test istemedimi

Arkadaşlar ben de hamile olmak istiyorum. Daha adetime 8 gün var, ama bi belirti falan da yok :-(

h geldin cnm o haplarla hamile kalanida var o hapi birakipta hemen hamile kalanida bir sure bekleyip sonra kalanida ne desek bos anlicagin ama bir sorununuz yoksa mutlaka kalirsin ama sen eylule az kalmis zaten birak hapini hamile kalana kadar evine tasinirsin yeni ev bebek sesleriyle cinlasin insallah :)

Yeni ev bebek sesleriyle çınlasın diyince bi tuhaf oldum. Gözlerim doldu hemen. Allah'ım inşaallah her evi bebek sesiyle doldursun... Dünyada daha güzel bi şey yoktur heralde! :)

hayirlisi olsun vitamin vermedimi kocandan test istemedimi

Kan testi verdm onlara bakınca vericektir folik filan canm bilmem. Agustos ayina kdr gebelik olmazsa sperm testi yaptirin demis eşime. . Az cani sıkıldı ona

Yeni ev bebek sesleriyle çınlasın diyince bi tuhaf oldum. Gözlerim doldu hemen. Allah'ım inşaallah her evi bebek sesiyle doldursun... Dünyada daha güzel bi şey yoktur heralde! :)

Kan testi verdm onlara bakınca vericektir folik filan canm bilmem. Agustos ayina kdr gebelik olmazsa sperm testi yaptirin demis eşime. . Az cani sıkıldı ona

ooo canim ne cani skliyo ki ben hep benim yuzumden olmuyo derdim oda hep derdi belki bende dir sorun bilmiyozki bigun doktora gittik direk dr siz test yaptinizmi dedi yok dedi ben dedi ikinizindrn sonuclarini gormeliyim ona gore tedavi yapmaliyim utannistir erkek sonucta ama yaptirdi alisti bikez yapinca :)ikinciye tek gitti hem muayene bile oldu urolojiye

Arkadaslar 3gun once ıdrar trstı yspmıstım bırı belırgın dıgerı sılık cıkmıstı neyse bugun de hafıf kahverengi bi sıvı geldı sahurda fidedım heralde adet olcam ama su saat oldu olmadım tekrar test yaptım yıne aynı bırı belırgın bırı sılık acaba hamılemıyım

Arkadaslar 3gun once ıdrar trstı yspmıstım bırı belırgın dıgerı sılık cıkmıstı neyse bugun de hafıf kahverengi bi sıvı geldı sahurda fidedım heralde adet olcam ama su saat oldu olmadım tekrar test yaptım yıne aynı bırı belırgın bırı sılık acaba hamılemıyım

sanirim hamilesin kac gun grcti hemen dokyora git bircok kisi doktora gitmeyip bekledigi icin dusuk yapiyor hsmileligini ogrenmeden silik se gebelik var demek

Adetim gecen ay 4unde olmustu
28 gunde bı oluyo
2 gun gectı
Bılemedım ne yapsam
Pazartesi gitsem gec olur mu doktora

Adetim gecen ay 4unde olmustu
28 gunde bı oluyo
2 gun gectı
Bılemedım ne yapsam
Pazartesi gitsem gec olur mu doktora

maddi durumun musaitse ozel hastanede testini yaptir yarim saatte cikar sonuc burda bile 25 lira orda daha ucuzdur sanirim yaptir ve muayene ol derim sonuc pozitifse

hic kullanmadim ama adetin bitince iliskiye gir 2 gunde bir yeter bence o teste gore yapip olmazsa tuh acaba teste inanmasaydim kacirdik belkide diyeceksin bilmiyom benim mantigim bu rabbim ol derse olur ilac deilki o nebilim

İlişkiye girme konusunda sıkıntımız yokta benim adet düzenim bu cocuk istediğimden dolayı galiba düzensizlesti. Emin olamıyorum ne gün yumurtlarım diye. Gerçi dr adetinin ilk günü gel yumurtalarına bakalım dedi ama o da tatile cıkmıs sansına. Bende kendim tespit için uğraşıcam artık. Yoksa zaten hep sizin dedğiniz gibi düzenli olarak deniyoruz.

Son düzenleme:
Back