Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

amın ınsallah kotu derken sıkıntı neydı ne cıktı....bızım ılerı hız yuzde 8...1 e dustu...amelıyat oldu nasıp

sayısı baya düşmüş canım ya bızımkınınde... bakalım ınş. bu seferkı ıı cıkar bu arada esıne kecıboynuzu yedır yada kecıboynuzu pekmezı içir...

Müzik dinliyorum iyi geliyor inanki çok sevdim sevmesem hiç umrumda olmayacak ama karşılığı kötü sevmenin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dediğim gibi tatlım şuan senin yapman gereken tek şey eşinle geçirdiğin zamanı gözden geçirmen.artısıyla eksisiyle değerlendir.hangisi ağır basıyorsa hayatını ona göre yönlendir.emin ol zaman çok önemli.hayatında verdiğin kararlarda asla keşke deme verdiğin kararların arkasında dur seni ne mutlu ediyorsa ona göre yaşa hayatını

Öyle yapıyorum cnm verdiğim karardanda asla geri dönmem pişmanda olmam

Öyle yapıyorum cnm verdiğim karardanda asla geri dönmem pişmanda olmam

Canim ya allah yardimcin olsun cok uzuldum ewlilik bu kavgada olur ama saygi bitince geri donusu cok zor
Severkende bitirmek kolay degil iyi dusun konusmaya calis olmadi bi uzmana gidin yuva kurmak kolay degil bitirmek kolay biraz savasin yuvaniz icin

Gerek yok cnm bitsin en güzeli

gunaydın kızlar bu aralar cok yogunum okuyorum olanları ama yazamıyorum aramızda hamiş olanlar varmış cok sevindim allah sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin ablam sende dağılmışın hayır olsun kötüye mi gidiyor durumlar :44:

Gunaydın gamzecım özlettın kendını ya

Şuan adetim bebiş olma zamanı ne zmn olur bilgi verirmisinz yeni katıldım aranıza danışacağım birilerini arıyorm bilgili yardmcı olurmsnz adım nurcan

Ovülasyon testi hamilelik testi değil dimi

ovulasyon testi ile kolaylıkla takip edebilirsin. herkesin yumurtlama dönemi aynı değildir. senin de 27 günde 1 oldupuna göre 12. gün filan olması lazımi ama her ay yumurtlama dönemimiz kayabiliyormuş. bu nedenle test en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…