Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Canım İnan çok üzüldüm ne desem bilemiyorum ki sen Allah'a sığın eden bulur mutlaka

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle zaten cnm allahıma havale ettim bugun tartıştık her tartışmamızda gidiyor birgün gelmiyor eve sen olsan düşünmezmisin nere gitti diye çok ağır konuşuyor ağıza alınmayacak şekilde ve resimlerimi siliyor numaramı sılıyor bugunde işten geldi

Canım İnan çok üzüldüm ne desem bilemiyorum ki sen Allah'a sığın eden bulur mutlaka

İşten geldi tlfnuna baktım resımlerımı sılmış ordan yıne basladık tartısmaya ben haklıyım ama ben sılsem vurma bıle vurur yane

İşten geldi tlfnuna baktım resımlerımı sılmış ordan yıne basladık tartısmaya ben haklıyım ama ben sılsem vurma bıle vurur yane

Çok üzüldüm ablacim ya neden bu tavirlari yapiyorki.. resimleri numarayi silmekde neymis.. rabbim Hidayet versin eşine insallah..

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Çok üzüldüm ablacim ya neden bu tavirlari yapiyorki.. resimleri numarayi silmekde neymis.. rabbim Hidayet versin eşine insallah..

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Allah onu benden uzak etsin banada unutmak için sabır ve kolaylık versin :(

Canım ne demekmiş resim silmek sen onun karısısın ama sen fevri olma erkeklerin bazen tutuyor damarı malesef aybaşı sancıları gibi gitgelleri oluyor sakin ol dua et bacım 🙏

Hm tm yarn alıyım o zmn yapıyım :) teşekkürler cnmm

Al canım ve çift çıktığında birliktede ol fakat mutlaka adetinin başından 12. Gününden itibaren hergün yap çift çizgi gör birlikte ol zaten her pakette 2 tane var biri sabah biri akşamüstü bem 2 sini bir günde kullanmadım öğleleri yaptım hergün bir tane yaptım ok 👍

mrb arkadaslar 2 yıllık evlıyım yasım 23....esım ıkı ay once vrıkosel amelıyat oldu...dgerler normal ılerı hıı dusuktu......buay adet oldum 2.gunum ama uzanınca ustune yatınca sol karın kasık bolge olan yerım pıt pıt atıyor gbı agırlık var gbı...b enım gbı hısseden varmı..daha once boyle olmuyodu..azda olsa gebelık soz konusu olabılır mı......uzuluyorum test yapcam cesaret yk

Tamam sağol ya valla kime sorsam bişey bilmiyo hep danışcağm birini istiydm iyi oldu burası :)

Canım ne demekmiş resim silmek sen onun karısısın ama sen fevri olma erkeklerin bazen tutuyor damarı malesef aybaşı sancıları gibi gitgelleri oluyor sakin ol dua et bacım 🙏

Demek karısı olarak görmüyormuş beni zaten sevgiside yalanmış evlilik cuzdanını bile yırtmış şimdi gördüm çok kötü oldum inanki bitsin yeter yane napalım:(

mrb arkadaslar 2 yıllık evlıyım yasım 23....esım ıkı ay once vrıkosel amelıyat oldu...dgerler normal ılerı hıı dusuktu......buay adet oldum 2.gunum ama uzanınca ustune yatınca sol karın kasık bolge olan yerım pıt pıt atıyor gbı agırlık var gbı...b enım gbı hısseden varmı..daha once boyle olmuyodu..azda olsa gebelık soz konusu olabılır mı......uzuluyorum test yapcam cesaret yk

O bende de oluyo sanmıyrm hamilelik oldgunu evlenmedn öncede oluyodu adetle ilgilidir yatakta yatnca yüz üstü oluyo kalp gibi attgnı hissedyrm üzmk istemem ama hamilelk değildr cnm

[Q UOTE=Gulsaheylul;35993545]
Demek karısı olarak görmüyormuş beni zaten sevgiside yalanmış evlilik cuzdanını bile yırtmış şimdi gördüm çok kötü oldum inanki bitsin yeter yane napalım:(

Sakin ol canım mübarek gecede sen Allah'a sığın bu mübarek ayda oruç falan tutuyorsa oda etki etmiştir ne olur sakin ol dönersede hemen affetme ama kesip atma evlilikler zor artık ama İnan kadın isterse düzeltir sabır ve itikat 🙏

Şuan gerçktn bnde üzüldüm nasl yapar yırtar ya şaştım kaldm üzülme ya nolur vardır bi hayır bak bi laf vardı bunu hep söylerim sonunda hayır olacak bişeye giderkn hep sıkıntılrdan geçermişsin bnde çok dert gördüm acılar çektim ama çok şükür bitti evlendm deli gibi seviyrz birbirimzi herkzdn herşydn koruyan bi eşim var şükürler olsnki onun için sakn üzülme kader de geç eminimki bu yolun sonunda çok mutşu olacaksn

sagol canım tahmın edıyorum zaten .....ne bileyim ümit işte

Bende yeni evlendm ama deli gibi istiyrz bebeğimz olmasnı herşeyi hamilelk belirtisi sanyrm erkn adet oldm onu bile hamilelk sandm ya :) 15 gün oldu evleneli 3 kere test yaptm gerisini sen düşün :) üzülme ama Rabbim yerini ve zamanını iyi biliyo sabırla beklee

Bende yeni evlendm ama deli gibi istiyrz bebeğimz olmasnı herşeyi hamilelk belirtisi sanyrm erkn adet oldm onu bile hamilelk sandm ya :) 15 gün oldu evleneli 3 kere test yaptm gerisini sen düşün :) üzülme ama Rabbim yerini ve zamanını iyi biliyo sabırla beklee

amın canım ..ALLAH HERKESE NASIP ETSIN DAHA COK YENISIN...YANLIS ANLAMA MADEM COK ISTIYORSUNUZ BEN OLSAM DR KONTROLUNDEN GECIN.NE OLUR NE OLMAZ...BAK BEN DUSUNDUM DR GTTIK ESIMLE BISEY YOK DEDI....OLUR BEBEK DEDI.........OLMADI BASKA DR GTTIK.....ACIL AMELIYAT DEDI........1.BUCUK SENEM GTTI BOSA BASTA ANLASAYDI........TABI NASIP

amın canım ..ALLAH HERKESE NASIP ETSIN DAHA COK YENISIN...YANLIS ANLAMA MADEM COK ISTIYORSUNUZ BEN OLSAM DR KONTROLUNDEN GECIN.NE OLUR NE OLMAZ...BAK BEN DUSUNDUM DR GTTIK ESIMLE BISEY YOK DEDI....OLUR BEBEK DEDI.........OLMADI BASKA DR GTTIK.....ACIL AMELIYAT DEDI........1.BUCUK SENEM GTTI BOSA BASTA ANLASAYDI........TABI NASIP

Back