Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Cnm oruç tutmuyor tuttu iki gün ömrümü yedi inanki çok sinirli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben gittim canım zaten yum takibi yaptırdım hersey normal ve hızlandırdık klomen ve iğneye hiçbirşeyim çıkmadı takvim verildi onada uyduk artık bekleme dönemi yani fakat Dr beni hatırlamadı malesef onuda yoğunluğuna veriyorum çünkü telde aradım :)

İşte testlere acele etti tez canlı oldum oda haliyle düşük çıkardı sonucu :) artık hasta olmamı bekliycem gelmezse hamd edicem adetimin sürecini yaşadım ama normalde bu gün son günüm dü 4 gün sürüyordu ve sanki oldum bitti kırmızıları görmeden sancım kesildi fakat sanki biley var orda ne bilim tuhaf bir his şişlik gibi bebiştir inş 🙏

mrb canım bende 2 yıllık evlıyım benım esımde martta amelıyat oldu 4 ay oldu tam sonucumuz kötu cıktı malesef amelıyattan sonra,bıkaç gun sonra tekrar gıtcez bakalım ınş. ii cıkar... bu amelıyatta en az 6 ay beklemek gerekıyomus hamıle kalabılmek ıcın ama ınş. rabbım tez zamanda verır hepımıze...

Cnm oruç tutmuyor tuttu iki gün ömrümü yedi inanki çok sinirli

Slm cnm...okuyunca yazmadan geçemedim...hiç takma kafana çekip giden gelmesini de bilir bi laf vardır tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır diye.sen kendini neden üzüyorsun bırak o üzülsün bi kerede sen Çek git bak bakalım o zaman napıyor.erkeklerin hepsinde vardır bu hödhödlük.kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama evliliğin ilk yıllarında oluyor maalesef böyle tartışmalar.bizde yaşadık tartışmalar (gerçi evi terk etmedi ama)tartışma konusunu bilmiyorum ama konu her neolursa olsun evi terk etmesi yanlış bence eşin güzel bir dersi hak ediyor senden özür dileyene kadar hatasını anlayana kadar yüz verme.

İş yerinde kimseye birsey diyemiyor gelip bana takılıyor sürekli yüzü asık birsey sorarım cevap yok gitsin allah yolunu açık etsin

Kızlar adet ağrılarımda bitti ve halen hasta olmadım her ne kadarda 3. Gecikme günümde 2.95 negatif deselerde umutluyum

Testi ne zaman yaptın bilmiyorum ama sonuç 2 nin üzerinde olunca umut var diyorlar cnm

Tartışma olur cnm ama bu hemen evi terk ediyor yanımda yatmıyor ben asla küs durmam konusurum azarlar beni hemen numaramı siler tlfonundan resımlerımı sılıyor evlilik cuzdanımızı yırtmış ben ona gozum gıbı bakıyordum kıyamıyordum bıryerı kuvrıkacak dıye 1 buçuk yıl oldu evlendığimiz

hayırlısı olsun canım beklemek kadar zor bısey yok

amın ınsallah kotu derken sıkıntı neydı ne cıktı....bızım ılerı hız yuzde 8...1 e dustu...amelıyat oldu nasıp

amın ınsallah kotu derken sıkıntı neydı ne cıktı....bızım ılerı hız yuzde 8...1 e dustu...amelıyat oldu nasıp

Haklısın bi erkeğe yakışmayacak hareket çıkıp hava almasını anlarım ama eve gelmemesi çok yanlış.benimkide ilk zamanlar Kocalığı onu yapma bunu giyme oraya gitme bunlardan ibaret sanıyordu her tartışmada bitsin derdi bi gün çekip gidiyordum o zaman kafasına denk etti.o gün bügündür bi daha anmadı öyle bişi.zaman çok önemli evliliği bitirmek kolay önemli olan onu devam ettirmek.sana bırak gitsin diyemem her ne kadar hak etsede..sabır ve zaman dediğim gibi evlilik oturana kadar oluyor böyle şeyler erkekler o sorumluluğu hemen alamıyorlar maalesef.taviz verme kendini ezdirme ama bitirmede.sadece olduğundan farklı davran umursamıyormuş gibi davran telefonlarını karıştırma vs.vsbak o zaman nasıl titriyor üstüne.erkeklere kaybetme korkusunu yaşatacaksın başka türlü anlamıyorlar.kaçan kovalanır misali

Benimkide öyle bitsin senden nefret ediyorum seni sevmiyorum çık hayatımdan hep bu şekılde ben ona kırılacak diye laf soylemıyordum son zaman basladım tak dedı canıma artık

Seninki aşmış tatlım kendini.uzaktan insana davulun sesi hoş gelirmiş bitir yada bitirme bunu söylemek kimsenin haddine düşmez.onunla dört duvar arasında yaşayan sensin bunun kararını sen vereceksin.ama çok ağır laflar söylüyor bence çocuktan önce bu evliliği gözden geçir cnm sen ve eşinden emin olmadan da asla hamile kalma

Cnm bitmesi en güzeli çok kalbim kırılıyor olan bana oluyor ınanki insan sevdiğine söyleyemez yaa bana dıyor gıdıyorum gıt dedım artık ne dıyım bana dıyor bu sozunu unutma tek okadar dememle ne dıyım gıdenı tutamm gitsin

Onun bahanesi o cnm kendini haklı çıkartacakya senin açığını bekliyor.boşver takma kafana desemde olmuyor biliyorum ama İnan sen üzülünce hiç birşey değişmiyor.kendini üzdüğünle kalıyorsun.yat uyu dinlen tatlım hatta evde varsa birde sakinleştirici al uyumana yardımcı olur.konuşmak istersende yazabilirsin dinlerim

Müzik dinliyorum iyi geliyor inanki çok sevdim sevmesem hiç umrumda olmayacak ama karşılığı kötü sevmenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…