Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

cift yumurtlar yaa ondan benzemezler ama cok sirin oluyolaar :) :) ben cok seviyom cocuklari cok sabirliyim

İnşallah cnm olur tabi niye olmasın hemide ikiz olacaklar :)) kırk sefer soyleyımde olur ozaman akşam dün gece eşim oğlum ben kız kulesine gittik bayanların çoğu hamile tabi bende dun adet olmamıştım bende girdim hamile moduna anlıkta olsa rahatladım inanki ohhh:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki ama herseyin demeki bi zamani varmis Canim Elebetde kucamiza aliriz Sakin morel bozmak kafa bozmak yok herzaman Iyi düsün ki Canim olur :))))

Kismet hayatim :)) hayilisi

Ole yapayim bari canim toz diye duydumda ondan sagolasn

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

canim istersen toz yap dov ama bence ayni sonucta baska bisey katilmiyo zaten ekstradan diye biliyom cok faydali

Tabiki ama herseyin demeki bi zamani varmis Canim Elebetde kucamiza aliriz Sakin morel bozmak kafa bozmak yok herzaman Iyi düsün ki Canim olur :))))

Kismet hayatim :)) hayilisi

İnşallah cnm olur tabi niye olmasın hemide ikiz olacaklar :)) kırk sefer soyleyımde olur ozaman akşam dün gece eşim oğlum ben kız kulesine gittik bayanların çoğu hamile tabi bende dun adet olmamıştım bende girdim hamile moduna anlıkta olsa rahatladım inanki ohhh:))

:) oh olalimda bir bak dunyanin en mutlularu biz oluruz dimi kizlar beklenen bebekler onlar cok kiymetli :) hadi iyi geceler kuzular yarin is var gorusuruz sabahtan :)

Kızlar adet ağrılarımda bitti ve halen hasta olmadım her ne kadarda 3. Gecikme günümde 2.95 negatif deselerde umutluyum

Şuan adetim bebiş olma zamanı ne zmn olur bilgi verirmisinz yeni katıldım aranıza danışacağım birilerini arıyorm bilgili yardmcı olurmsnz adım nurcan

Şuan adetim bebiş olma zamanı ne zmn olur bilgi verirmisinz yeni katıldım aranıza danışacağım birilerini arıyorm bilgili yardmcı olurmsnz adım nurcan

Canim duzenli ise eger adetlerin ilk adet oldugun gunu 1 olarak kabul edip 14.gun yumurtlama dönemi oluyor bu zamanda gun asiri iliski olursa iyi oluomus 12 . Gunden basla sen istersen

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Gecen ay 2sinde oldum ve bu aya girmeden 29unda tekrar oldm normalde hep 2sinde oluyodm 15 haziranda evlendim şimdi ne zmn ilişki olsa olur

Gecen ay 2sinde oldum ve bu aya girmeden 29unda tekrar oldm normalde hep 2sinde oluyodm 15 haziranda evlendim şimdi ne zmn ilişki olsa olur

Canım senin 13,15,17,19 ve 20 sinde birlikte olman laZım muhtemelen 15 ovülasyon günün eczaneden ovülasyon testi al çift çizgi çıkınca birlikte ol

Ben adet oldum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü Canım üzülme vardır Rabbimin bir bildiği inş önümüzde ki ay baksana bende neler yaşıyorum mücadele :(

Olmadığı iyi olmuş çok şükür diyorum inanki mevlam işini biliyor eşim beni terk etti cnm bugün

Back