- 28 Mayıs 2014
- 77
- 37
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolun insallah bi aksilik olmaz sanki biri heran gelip bi sorun cikarcak gibi cok korkuyorum idarda cikip kanda cikmazsa kese olusmassa kafamda deli sorular
Yasın evet gelmiş ha deyıncede olmuyor bebek sen hele bir başla bebek için çalışmalara olmazsa doktora gidersin ve nekadarlık evlisin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1,5 yıllık evliyim
ben hiç dr a gitmedim sağlık durumum ne alemde bilmiyorum
öncelikle kadın olarak sağlığım bebek yapmaya elverişlimi dr a gitmeden bilemem
dr a gitmeden hamile kalmakta istemem
çünkü herşey kontrol altında olsun istiıyorum
allah hayırlısını gönlüne göre versinBende 1 buçuk yıldan beri bebek istiyorum olmıyor dun en son kalbıme baktırdım şükür bir sorun çıkmadı Günümüde geçiyorum 3 gün artık hayırlısı ben ist oturuyorum dr tavsıyesınde bulunamayacam malesef cnm
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye ama konuşamalarınozo 2 aydır takip ediyorum çok güzel nilgiler öğrendim sayenizde. Ben 10 aylık evliyim ve son 3 aydır bebek istiyoruz evimize neşe gelsin istiyoruz.. allah isteyen herkesi muradına erdirsin inşaallah. .benim bu ay hallerimde değişiklikler var sanki sağ kasığımda batmalar oluyor memelerim şişti son 3 gündür.. oruç da tutuyorum ama farklı bir halsizlik var.. yam 3min değilim ama umutlanıyorum işt e ayın 10unda regl günüm sizce hamile olabilir miyim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O arkdası alcan eşşek sudan gelene kadr vercen odunu vercen odunu...
Hahahah bence de butun testler yanlıs hep negtf verıyrO tek cubukun bacaklrını kırcam zaten
Ben dün testın kendısını kırdım yeminle sinirden:) baştan iki çizgi çıktı ama biri silik kırdım attım testı gece yaptık onda tdk çıktı onuda saklıyacam:) hatır belki son tek çizgi olur
Eşiminde kuzeni evlendi bir ay önce onunda karısı hamile hava atıyormuş gidip gelip adamın olacağı varsada olmayacak moral bozukluğundan
A evet onu bende duydum bak cokta sasırdım... Valla ben her ay 4 3 onceden yapıom napayım dayanamıyrm. Eşim her ay yapma daha erken bekle dıyr ben he he dıyom o arkasını donuyr ben teste hemen :)
Acaba kalemle dıger çizgiyi çizsek oraya iki üç ay öyle hamileymişiz gibi gezinsenk en azından motive oluruz cnm :)
iPhone 'de:)n Kadınbü aracılığı ile gönderildi
Kızlar gonderın bana bu adamlari kulaklarından tavana asayım Allahtan bızım cevremız yok oyle bırı sanrım baattın gbı pıçaklarım :)
yaz tabi merak ederiz bizlerde naaptı ne etti diyeÇok teşekkür ederim canım inşaallah rabbim isteyen herkesi sevindirsin o güzel mucizeyi göstersin.. beklemek çok zor ama dediğin gibi başka çarem yok .. dediklerini yaptıktan sonra buraya mutlaka yazıcam :*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
A evet onu bende duydum bak cokta sasırdım... Valla ben her ay 4 3 onceden yapıom napayım dayanamıyrm. Eşim her ay yapma daha erken bekle dıyr ben he he dıyom o arkasını donuyr ben teste hemen :)
merhaba kızlar
bizde artık bebek düşünüyoruz..
ama sonbahara doğru yapmayı planlıyoruz bir takın sıkıtnılarımız var
ayrıca tatilimizi atlatıp gönül rahatllığı iile yapalım istiyoruz
kasım gibi başlarız heralde
ama benim bi takım kaygılarım var;
hangi hastanede hangi doktora gitmeliyim naapmalıyım bilmiyorum
biliyorsunuz ki hamile kalmadan önce düzenli dr a gidilmeli
benim daha hali hazırda gittiğim bir dr um bile yok
beni gebeliğe hazırlayacak sağlığımı kontrol edecek bi dr edinip
sonrada bebek yapıcaz kısmetse
var mıdır tavsiyeleriniz?? ha bu arada ankaradayım ve 30 yaşındayım
yaşım geçmeden artık bi bebek olmalı diyoruz
tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim![]()
Eşiminde kuzeni evlendi bir ay önce onunda karısı hamile hava atıyormuş gidip gelip adamın olacağı varsada olmayacak moral bozukluğundan
işte bi dr bulsam hastane edinsem başlicaz sonbahara kadar varsa sağlık sıkıntım giderilsin die beklioruz birde genital bölgeye epilasyona gidiyorum ya ondan mütevellit bekletiyoruzerteleme hemen basla canim :)
hehe :) oda iyi valla :) sabirsizimm
offf alsana is yook basimi kasiyamiyom bi ton dosya koydu onume(( az kaldi bitsin donucem yazilarinizi okudum simdi cok konusmayinda yetisim yahuu :)
Ya kızlar ben bu ay çok çalıştım. çok umutluyum inşallah boşa çıkmaz![]()
Kızlar gonderın bana bu adamları kulaklarından tavana asayım Allahtan bızım cevremız yok oyle bırı sanrım baattın gbı pıçaklarım :)
Evde idrar testi yaptirdim pozitifti:)
Hastanede idrar testi yaptirdim sonuc pozitif:)
Ultrasonda kese daha yok
Kan verdim bugun aksam 4 te
Sonuc alcam catlamak uzereyim
Sizce hamilemiyim
Ya kızlar ben bu ay çok çalıştım. çok umutluyum inşallah boşa çıkmaz![]()