bize uzman dediki mesals gunduz 12 de ysptin 3gun sonra 12 de yap dogru sonuc cikar sperm bole bisey iste farkli sonuclar ciksbiliyor bazen trkraralamsk gerrk
sonuc ne olursa olsun uzulmek yokBakalım doktora gıdıyom:) o be dıyecek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sizlerde kendimi goruyom beni en iyi derdimden anlayan anlar iyiki varsinizzzzzxadaylarii arkadaslarim
sonuc ne olursa olsun uzulmek yok
devamm biri veren rabbim 2.yide verir insallah sen inann buna tammammi
Gercı olmaz 21 gun ben 17 gun ovulasyn cıft cızgı olyr tam yumrtlama zamnı pehrsmı yapcz yanı
İnşallah kendimize cesaret edemiyoruz ilerde bebişlerimizin fotolarını atarız birbirimize :))
Gülşah abla mı hamiş ? Haydi inşallahhhh :)))
bugun belli olucak insallah oyledir
bugun belli olucak insallah oyledir
sen adatin
3.gunu git kocisinede o donemde mecbur pehris zaten insallah bu ay kendiliginden olursa gerek klamaz
ikizleriminn fotolarini insallah atarim :)
Kızlar benım ıkızlrm olcak hısedyrm :) Cocklgmdan berı oyle derım hep
yoookkkmu bilgisi olannnnnn yaakizlar aranizda amh testi yapan varmi yumurtan nekadar var ona bakiyolarmiss mesela kac yasina kadar yumurtlicaz ogreniyosun yaptirmalimiyim acsba
Ney nasıl yani :)ikizleriminn fotolarini insallah atarim :)
İşte ay bası gıbı denk gelıyr ısten ızın alamıyrm 3, gunu . Onada gıderım olmadı bır sonrakı aya zaten doktrn yollarını aşındırcam yaknda
yani olursa tabi kkiz fena olmaz di :)saglikli olsunda bebis farketmez hmis olalimda bir :)Ney nasıl yani :)
Ayyy bız bır kere gıttık doktra ılk aymzda test yapcktı esım pehrıs yaptnz demıs bızde sandık yıcekk bırseyle alakalı pehrstabı bız gıtmeden once berbr olnca test yaln olmustu
Kızlar benım ıkızlrm olcak hısedyrm :) Cocklgmdan berı oyle derım hep
yani olursa tabi kkiz fena olmaz di :)saglikli olsunda bebis farketmez hmis olalimda bir :)
İşte ay bası gıbı denk gelıyr ısten ızın alamıyrm 3, gunu . Onada gıderım olmadı bır sonrakı aya zaten doktrn yollarını aşındırcam yaknda
Ay bende ikiz hamilesin sandım kafam uçmuş :)
Neyse ikiz isteyen bir ben değilmişim
Daha birini bulamadık ikiz diyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?