Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Hayır normal klomen ve çatlama iğnesi ile canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizzat tanidigim milyarlar doktu krefiyle bircla ama oldu donunda olsunda parayi napcaz bebegimiz olmadiktan sonra haa tadimi olur hayatin

😭😭😭sakin olamıyorum şu an ben çok istedim bu ay dünya para harcadım ve burdan başka kimseyle paylaşmıyorum duygularımı kimse anlamıyor 😭😭😭

bu forumun en güzel yanıda o canım.kimse kim olduğunu bilmeden sana sırdaşlık yapıyo.derdine mutluluğuna ortak oluyor.

Ok canım sağol sakinleşirim birazdan doğru söylüyorsun çok dua ettim çünkü çok

Ok canım sağol sakinleşirim birazdan doğru söylüyorsun çok dua ettim çünkü çok

ha soyle gul biraz bakim bebisin,seninleyse mutlu olur :) aciktim zaten valla beynim durdu zaten uzmeyin beni

ha soyle gul biraz bakim bebisin,seninleyse mutlu olur :) aciktim zaten valla beynim durdu zaten uzmeyin beni

Tek umudum hasta olmazsam Perşembe kan tahlili kızlar şu ezan vakti kim istiyorsa Rabbim ona bebiş nasip etsin dualarınızı esirgemeyin 🙏

merhaba bugun kan testi yaptırdım 15-20 günlük hamileymişim (: bir gelişme varmı ?

bu forumun en güzel yanıda o canım.kimse kim olduğunu bilmeden sana sırdaşlık yapıyo.derdine mutluluğuna ortak oluyor.

Tek umudum hasta olmazsam Perşembe kan tahlili kızlar şu ezan vakti kim istiyorsa Rabbim ona bebiş nasip etsin dualarınızı esirgemeyin 🙏

aminnn insallah canim uzme canini :)

ben simdilik cikiyom eve gidim yemekten sonra gorusuruz kizlar :)

foto çekip atsana biz de bakalım :53:

Atıyorum kızlar bakın eczaneye gösterdim bu olmuş tamamdır dedi 31. Günde silik çıkar zaten dedi erken mutluluk olmasında umut işte bir anda ağladım bir an sevindim kızlar 🙏

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404225818.662909.jpg ama çok silik dikkatli bakın

merhaba arkadaşlar normalde dün adet olmam lazım ama olmadım ve adet sancısı gibi sancılarım var acaba gebelik olabilirmi :34:

İkkarli bak canım çok silik görücen resmi tıkla Büyült canım şimdi mesaj attım aynı resmi gördüler :)

geriye gidip baktım gördüm o zaman. ben içine giriyom görmek için :53::53::53:

Back