Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

;) canım bugün sen varya benden dualar aldın Allah razı olsun senden o kadar güzel yazdın ki sağolasın 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah senden de razı olsun. ne yazdım ki :) gördüğümü dedim. senin için de bi halaya durmamız lazım.
kızlaaarrrr :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Kan testimi de yapım kızlar burdan naralar atıcam işte Buda ümit Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah ;)

ne demek cnm allah hepimizde razı olsun inş.silik çizgini gördüm hadi hayırlısı olsun cnm ya çok sevindim bu konuda bilgim yok ama eczacı diyorsa doğrudur =):8:
Testte de yazıyor canım silik çizgi pozitif diye ;) umut işte Perşembe kan testi yAptırıcam ;)

Şimdi çok silik bir çizgi var çok belirsiz kızlar 31. Gün normal test olabilir mi sizce ???? Şimdi farkettim

Canım senden de Allah razı olsun iyiki bu siteye üye olmuşun çok kötüydüm sağolun 🙏

ne yaptimki canim iyi olda sen umarim bebegin tutunur sana birakmaz hic seni :)

kızlar aktardan bi macun aldım. bi de çakşır suyu aldım. inşallah şifa olur :18:

Arkadaşlar lütfen klomen kullanmaya baslamadan önce kanda gebelik testi yaptırın. Cokkkk problem olabiliyor. Cok onemli arkadaşlar. Dr Hımmm adet olduysan klomene başla diyerek gönderiyor.sonra kontrolde bebisi goremeyebiliyor.arkadaslarrrrr lütfen dikkat edin. Allah rızası için dikkatli olun

Arkadaşlar lütfen klomen kullanmaya baslamadan önce kanda gebelik testi yaptırın. Cokkkk problem olabiliyor. Cok onemli arkadaşlar. Dr Hımmm adet olduysan klomene başla diyerek gönderiyor.sonra kontrolde bebisi goremeyebiliyor.arkadaslarrrrr lütfen dikkat edin. Allah rızası için dikkatli olun

Klomen zaten adet bıtımınden hemen sonra baslanıyor 5 gun içiliyor o surede hamıle zaten kalınmaz kı ne dıye test yaptıralım anlamadım biraz daha geniş yazarsan iyi olur

Gunaydin kizlar aayy dun neler kacirmisin oyle anca okuyabildim :1: nasilsiniz keyifler nasil ? :)

Back