Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

yok henüz gitmedim önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum çok mu geç olur ?

Yane bence git anam ben olsam bıgun oğrensem hamıleyım hemen gıyınır gıderım:)) bende ıkıgun gunumu gectım ama klomen kullanmıştım ondandır bence heveslenmiyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yane bence git anam ben olsam bıgun oğrensem hamıleyım hemen gıyınır gıderım:)) bende ıkıgun gunumu gectım ama klomen kullanmıştım ondandır bence heveslenmiyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q

şu anda daha kimseye söylemedim ailemle hafta sonu görüşücem ona göre artık doktor bakıcam.biz iki ay denedik üçüncü ayımızda hamıle kaldım ılk ıkı denememızde kaldım mı kalmadım mı hep düsünüyordum bu ay pek ustunde durmadım oncekı ay kadar adet gunumden bır kac gun once aynı adet agrısı gıbı hıc farkı olmayan agrılarım oldu bunun dısındada bır belırtısı olmadı. certain in ultra erken testınde yap adetımden bır gun once yaptım cıktı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q

şu anda daha kimseye söylemedim ailemle hafta sonu görüşücem ona göre artık doktor bakıcam.biz iki ay denedik üçüncü ayımızda hamıle kaldım ılk ıkı denememızde kaldım mı kalmadım mı hep düsünüyordum bu ay pek ustunde durmadım oncekı ay kadar adet gunumden bır kac gun once aynı adet agrısı gıbı hıc farkı olmayan agrılarım oldu bunun dısındada bır belırtısı olmadı. certain in ultra erken testınde yap adetımden bır gun once yaptım cıktı.

Sen tedavi gordun mu cnm çocuk için ilaç falan kullandın mı

Aay ben dayanamiom abla sabirsizim bi an heyecanlandin senin adinada :)) hadi insallah kac gun daha beklicen

Cnm ıkıgun gectım daha yenı ama klomen kullandım ya ondan gecmıştır belkı bılmıyorum olacakmışım gıbı bır his var ıcımde:)

heveslenme olursa supriss yapmis olur bebisin belki bebislerin :)

gunaydin kizlarr :) cook yogundum yeni girebildem yaa hamisimiz varmis tebrikler :nazar::nazar::nazar: masllallah diyelim devami sirasiyla gelir umarim :)

Gunaydın cnm evet bu aralar hamişlerimiz çoğaldı sense gıtme bıryerlere takılalımda bızede bulaşsın hamılelık inşallah

Aay ben dayanamiom abla sabirsizim bi an heyecanlandin senin adinada :)) hadi insallah kac gun daha beklicen

Eşimde öyle test alayım yap dedım alsanda yapmam bosuna alma artık korkuyorum hep tek çizgi bana dua edin kalp doktoruna gıdecem bugun inşallah birşeyiim yoktur basıt bırsey çıkar:(((

heveslenme olursa supriss yapmis olur bebisin belki bebislerin :)

Az önce birsey okudum sınırlerım tavan yaptı inanki simila yazmışki klomenle hamile kalanlar size ihtıyacınız var topiğinde okudum hamıle olanlar yazsın olmayanlar yazmasın lutfen dun burdaydı butun gun hamıle oluyor bazılarının neyse demeyım yıne tobe tobe yaaa

Eşimde öyle test alayım yap dedım alsanda yapmam bosuna alma artık korkuyorum hep tek çizgi bana dua edin kalp doktoruna gıdecem bugun inşallah birşeyiim yoktur basıt bırsey çıkar:(((

haklısın abla o hayal kırıklıgını yasamamak için insan cesaret edemiyor inşallah dua edicem :16: kalbinden ne rahatsızlıgın var ablam :44:

Az önce birsey okudum sınırlerım tavan yaptı inanki simila yazmışki klomenle hamile kalanlar size ihtıyacınız var topiğinde okudum hamıle olanlar yazsın olmayanlar yazmasın lutfen dun burdaydı butun gun hamıle oluyor bazılarının neyse demeyım yıne tobe tobe yaaa

Canım anlamadım sen bana mı kızdın evet hamile olanlar yazsın diye konu açtım zaten çünkü klomen kullananlar için başka sayfa var o yüzden buraya hamile kalanlar yazsın dedim niçin sinirlendin ki anlayamadım !

Back