Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

merak etmeyin kızlar. bugünlerde harcanan spermler 72 gün önceden oluşmuş spermler ;) yani bugün yenen gıdalar da 72 gün sonraki spermlerin gıdası olacak.
:32:

yyaaa bencede oyleee :)mantikli ahh su bebisler sayesinde okulunu okusam bukadar sey ogrenmezdim

2 gün oldum bugün bittim neden böyle oldu peki ilk defa byle çabk ve erkn bittim 5 gün sürüyodu şuan hiç yk daha

merak etmeyin kızlar. bugünlerde harcanan spermler 72 gün önceden oluşmuş spermler ;) yani bugün yenen gıdalar da 72 gün sonraki spermlerin gıdası olacak.
:32:

Aaaa bunuda ılk defa duydum
Eee bızım kecı boynuzu kurlerının daha 72 gunumu var :9:

Yedklerımz hep hormon eskıler hep dogal yemısler bır hazr gıda hormon baska bırsey yok :) Aman fılm o canım gercek degıl dır degıl dıyıp kendımı avutuyrum :9:

Bız yapıozda o gelmıyr kuzum nazlı olcak bebişlermz :emir_bebek:

En cokta korunurken hamıle kaldım dıyenlere ıllet oluyrum

Temem netten baktım sorun yokmus

Ramazanda bir gün içinde en az iki öğün yemek yenildiğinden dengeli beslenilmesi halinde vücudun ihtiyacı olan kalori, protein ve vitamin miktarının yeterince karşılanabildiğini vurgulayan Ecemiş, ''Oruç tutulan dönemde, erkekte sperm bayanda yumurta kalitesinin azalması söz konusu değil. Ramazan ayında oruç tutmak yumurta ve sperm kalitesini kesinlikle düşürmez'' dedi.

Alıntıdır
ayneennn bende uyuz oluyom,korunup kalanlara o nasil bise yaa ama dogru haa kaliyolar :)

yyaaa bencede oyleee :)mantikli ahh su bebisler sayesinde okulunu okusam bukadar sey ogrenmezdim

aynen ben de o kadar çok şey öğrendim ki öğrendiğimi uyguluyorum da :27: :4: :27:

Aaaa bunuda ılk defa duydum
Eee bızım kecı boynuzu kurlerının daha 72 gunumu var :9:

devam devam. ben de içiriyorum bırakmıyorum valla.

...........internet sitesinden alıntı.............
Sperm gelişimi süreci yumurtadan daha uzun sürüyor. Yumurtalar 28 günlük sikluslarla üretilirken, sperm için ortalama 72 güne ihtiyaç var. Dolasıyla vitamin-mineral tedavisinin sonuç vermesi için 3 ay gerekiyor.

bi de foto yaptım okuyun bakın. bizimki daha erken. onların geç. o yüzden doktorlar ilaç vs verirken 3 ay kullanıcak diyor. 2 ay dese zaman az :ssz::ssz:

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 26
ayneennn bende uyuz oluyom,korunup kalanlara o nasil bise yaa ama dogru haa kaliyolar :)

Yaff sende baslama dogru falan degıl onlar yalan soyluyrlar olamaz ya kabul etmyrm ben ayaklrm tavanda gezeyım mılletın sıp dıye olsun

aynen ben de o kadar çok şey öğrendim ki öğrendiğimi uyguluyorum da :27: :4: :27:

devam devam. ben de içiriyorum bırakmıyorum valla.

...........internet sitesinden alıntı.............
Sperm gelişimi süreci yumurtadan daha uzun sürüyor. Yumurtalar 28 günlük sikluslarla üretilirken, sperm için ortalama 72 güne ihtiyaç var. Dolasıyla vitamin-mineral tedavisinin sonuç vermesi için 3 ay gerekiyor.

bi de foto yaptım okuyun bakın. bizimki daha erken. onların geç. o yüzden doktorlar ilaç vs verirken 3 ay kullanıcak diyor. 2 ay dese zaman az :ssz::ssz:

Bunu duydgm ıyı oldu canım saol
ilahi cemree :)goren deli der bana yaa haha :)kendi kendime guluyom burda

Ne oldu yaaa ne dedım ben :1: Sen guluyom dedın bende gulmeye basladım burda :1:

Yaff sende baslama dogru falan degıl onlar yalan soyluyrlar olamaz ya kabul etmyrm ben ayaklrm tavanda gezeyım mılletın sıp dıye olsun

Ne oldu yaaa ne dedım ben :1: Sen guluyom dedın bende gulmeye basladım burda :1:
keci boynuzuna guldum :)ha evet kizkardesim spralle kaldi valla ondan canim bazilarida yalan diyo ama :)

SEN DE SAĞOL CANIM.
ÜROLOG GİBİ OLDUK YA. BAKALIM DAHA NELER GÖRECEĞİZ NELER ÖĞRENECEĞİZ.

Sen ne kadrdır korunmuyosn canım kac yasındasın kac yıllık evlısın cok soru sordm demı :9:

33 yaşında evlendiğim için evlendiğim günden beri korunmuyorum. aslında eşim 6 ay korunduğunu sandı ama doktor korunma yöntemi olarak görmüyo. zaten kendinden korunaklıymış adam. sperm sayısı az olduğu için :1::1: 3 yıllık evliyiz.
birkaç aydır ilaç ve bitkisel kürler ile hem eşimi hem kendimi besiye aldım bakalım nasıl olacak. normal yolla deniyelim 2-3 ay olmazsa gereken yolu izleriz dedik.
nasip. tevekkül Allah.

33 yaşında evlendiğim için evlendiğim günden beri korunmuyorum. aslında eşim 6 ay korunduğunu sandı ama doktor korunma yöntemi olarak görmüyo. zaten kendinden korunaklıymış adam. sperm sayısı az olduğu için :1::1: 3 yıllık evliyiz.
birkaç aydır ilaç ve bitkisel kürler ile hem eşimi hem kendimi besiye aldım bakalım nasıl olacak. normal yolla deniyelim 2-3 ay olmazsa gereken yolu izleriz dedik.
nasip. tevekkül Allah.

Hahahha kendınden korunaklı lafını sevdım :) Hadı baklm 72 gununun bıtmesıne kac gun kaldı :9:

Hahahha kendınden korunaklı lafını sevdım :) Hadı baklm 72 gununun bıtmesıne kac gun kaldı :9:

bizim hiç bitmiyo ki. keçi boynuzu bitiyo yenisini alıyom. kaç gün kullanılıyo onu bilmiyom işte.
dayıyom keçiboynuzunu dayıyom macunu :D

fıstık benim olucak. binicem sırtına vurucam kırbacı vurucam kırbacı gibi oldu ya :1::1:

[video=youtube;oD3NBl9ZyTA]http://www.youtube.com/watch?v=oD3NBl9ZyTA[/video]

varya su filmlerde sip diye hamile kaliyolar ya hastayim o olaya :) yapin siz bol bol rabbim verirse tutunursa tutunur zaten yoksa olmaz zaten o bilir en iyisini eski zamanlarda millet catur cutur dogurmus bizmi curuguz yediklerimizmi curuk yoksa olsun diye deliriyoz ondanmi :53:

Canım bizde kocalarla bır fılm çevirsek mi ne:) belkı hamile kalırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back