Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Hahahhahaha cok ama cok fazla güldüm bu saatte bu yorgunlkta guzel gıttı vıdeo

Canım bizde kocalarla bır fılm çevirsek mi ne:) belkı hamile kalırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oo nerelerdeydin ah ah onuda yaparim :) benim mesai uzadi kocisi bekliyom arac serviste uf puf sizde olmasaniz cekilmezdi burasi :)

bende netten cok baktım ama bu konuya ait birsey görememiştim tesekkürler iyi oldu bunu ögrendiğimiz

Hahahhahaha cok ama cok fazla güldüm bu saatte bu yorgunlkta guzel gıttı vıdeo

nasıl olcak bu işler böyle yaa. bir kadın kendi kendine çocuk yapabilme yeteneğine sahip olsaydı ne olurdu sanki :44:

sperm sayiniz kac canim ya valla bak sana bir umut verim bizim bi arkadas anlatmisti adamin sperm sifirmis belinden siviyla almis spermi dusun ne ole karamsarsin maddi durumun varsa yaptir

Kızlar yaaaaaaa ;( of çok canım sıkkın 2 gün önce silik çizgi gördüm şimdi idrar testi yaptım hiçbirşey çıkmadı adetim gelmedi 31. Günüm çok canım sıkıldı halen ufakta olsa umutluyum işte ama dokunsalar ağlıycam allahım çocuk doğurup sokağa atanlar var biz çırpınıyoruz Rabbim sınamasın bizi evlatsızlıkla ((😭😭😭😭

sperm sayiniz kac canim ya valla bak sana bir umut verim bizim bi arkadas anlatmisti adamin sperm sifirmis belinden siviyla almis spermi dusun ne ole karamsarsin maddi durumun varsa yaptir

valla sayım geçen senenin. bi testte 17,7 milyon diğerinde 17,1 milyon ileri harekette var biraz da problem normali %36 bizimki 34,5 doktor normal yolla olur olmazsa aşılama yaparız dedi. bilmiyorum artık çalışıyoruz bakalım eşim sigara içiyo bi bıraksa belki de patlama yaşıyacağız ama bırakmıyo iştee bu ay çok çalıştım inşallah boşa çıkmaz

bak ben de tuttum bu fikri

Hadı kamrlar hazrlansn aksama fılm cekıoz :)

Offff offffff offfffff

Ne olduda iç çektın bakayım sen

bende netten cok baktım ama bu konuya ait birsey görememiştim tesekkürler iyi oldu bunu ögrendiğimiz

Valla aklıma bıle gelmemıstı bu konu sayende baktım bende :)

nasıl olcak bu işler böyle yaa. bir kadın kendi kendine çocuk yapabilme yeteneğine sahip olsaydı ne olurdu sanki :44:

Canım kendı kendı yapıp napcan kocalrmz var cok sukur baslarmzda onlr yaptrcak ya bıze bebiş

:) geldim burdayım.ya ben herseyi kafaya taktıgım için durup dururken birden beynimde simsek caktı acaba olur mu böyle birsey diye
y

insallah yaa tek dilegimiz bu degilmi zaten

Canım benm gunun gectıyse baska marka bır test daha yap

varsada sikntidan gidecek dur bi sakin ol ikinci test belki bozuktur bekle sabret dinlen sen agir is yapma sabret ki gelsin bebisin

varsada sikntidan gidecek dur bi sakin ol ikinci test belki bozuktur bekle sabret dinlen sen agir is yapma sabret ki gelsin bebisin

😭😭😭sakin olamıyorum şu an ben çok istedim bu ay dünya para harcadım ve burdan başka kimseyle paylaşmıyorum duygularımı kimse anlamıyor 😭😭😭

bak yanlis dusunuyosun sagliksiz bir evlat verse allah nspacaksinn haa soyle bans ben bunu istememistim mi diceksin isyana girer laflarins dikkat bir laf var agzindaki karnina girer diye lutfen elini yuzunu yika ve sabret bu ay olmazsa obur ay dua et istemesini bil belki istemesini bilmiyoz sinaniyoruz yenilme biz senin yanindayiz senle sevinip uzulecez bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…