Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Ben kime benziyom bılıyonmu sıbel canla turkan soray karısını gozlerımın yapısı turkan soraya benzıyor yuzumde sıbel cana yuvarlak yuzluyum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ooooo yavyuuu hepsı senın mı :1:

bilmem vardir heralde :) ay canim sagol ay valla kizlar 20 dk dir vc deydim cok gidiyo of iki pedi ust uste takiyom korkudan cikar diye arabam da yok cikip gideyim kiyafette yok :(

Benımde cok gelır ya ama suan sonlarındayım yarına falan bıter sanrm

merhaba arkadaslar bende 10 aylık evliyim bebek istiyoruz bizde ama ramazan ayında erkegin sperm kalitesi düşer mi aksama kadar hiç bir besin girmiyor sonucta vücuda ?gebelik olasıgı nedir fikriniz varmı?

merhaba arkadaslar bende 10 aylık evliyim bebek istiyoruz bizde ama ramazan ayında erkegin sperm kalitesi düşer mi aksama kadar hiç bir besin girmiyor sonucta vücuda ?gebelik olasıgı nedir fikriniz varmı?

Aaaa ben hıc bunu düşünmemıstım ?

Yap cnm yap uflama :))))

7

huuuu anamm bilemedimki simdi yaa olmaz bisey heralde :)

yaa vucut depo etmistir yaa bence alakasi yok dusunsene 1 gun et tavuk yeme ogun hamile kal bence genel olarak dengeli beslensek sorun olmicak yapin yapin siz :)

Bende bılemedım bak smdı eşim oruçta tutuyor üstelik napsak kı :44:

varya su filmlerde sip diye hamile kaliyolar ya hastayim o olaya :) yapin siz bol bol rabbim verirse tutunursa tutunur zaten yoksa olmaz zaten o bilir en iyisini eski zamanlarda millet catur cutur dogurmus bizmi curuguz yediklerimizmi curuk yoksa olsun diye deliriyoz ondanmi :53:

Valla benimde etrafımda hep şıp diye hamile olanlar var biz büyütüyoruz millet tek gecede hallediyor biz problemliyiz bence

Valla benimde etrafımda hep şıp diye hamile olanlar var biz büyütüyoruz millet tek gecede hallediyor biz problemliyiz bence

kesinlikle bizz kafadan kirigiz :)beyne komut gidiyomus ya kesin ondan :)

Aaaa ben hıc bunu düşünmemıstım ?

anam ben kus sutuyle beslim kocami ulen ole bisey varsaa et tavuk yapiyom hep ama ne bilim bilemedimki :18::18:

merak etmeyin kızlar. bugünlerde harcanan spermler 72 gün önceden oluşmuş spermler ;) yani bugün yenen gıdalar da 72 gün sonraki spermlerin gıdası olacak.
:32:

varya su filmlerde sip diye hamile kaliyolar ya hastayim o olaya :) yapin siz bol bol rabbim verirse tutunursa tutunur zaten yoksa olmaz zaten o bilir en iyisini eski zamanlarda millet catur cutur dogurmus bizmi curuguz yediklerimizmi curuk yoksa olsun diye deliriyoz ondanmi :53:

Yedklerımz hep hormon eskıler hep dogal yemısler bır hazr gıda hormon baska bırsey yok :) Aman fılm o canım gercek degıl dır degıl dıyıp kendımı avutuyrum :9:

bebik bebikk yapin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bız yapıozda o gelmıyr kuzum nazlı olcak bebişlermz :emir_bebek:

En cokta korunurken hamıle kaldım dıyenlere ıllet oluyrum

anam asuu lafi atti ortaya gitti :))))))))

Temem netten baktım sorun yokmus

Ramazanda bir gün içinde en az iki öğün yemek yenildiğinden dengeli beslenilmesi halinde vücudun ihtiyacı olan kalori, protein ve vitamin miktarının yeterince karşılanabildiğini vurgulayan Ecemiş, ''Oruç tutulan dönemde, erkekte sperm bayanda yumurta kalitesinin azalması söz konusu değil. Ramazan ayında oruç tutmak yumurta ve sperm kalitesini kesinlikle düşürmez'' dedi.

Alıntıdır

Back