kalbinin guzelligi evladinizla taclansin canimmm inssllah
Amin cumlenıze cnm:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalbinin guzelligi evladinizla taclansin canimmm inssllah
Ben kime benziyom bılıyonmu sıbel canla turkan soray karısını gozlerımın yapısı turkan soraya benzıyor yuzumde sıbel cana yuvarlak yuzluyum
bilmem vardir heralde :) ay canim sagol ay valla kizlar 20 dk dir vc deydim cok gidiyo of iki pedi ust uste takiyom korkudan cikar diye arabam da yok cikip gideyim kiyafette yok![]()
Amin cumlenıze cnm:)
Ooooo yavyuuu hepsı senın mı
Benımde cok gelır ya ama suan sonlarındayım yarına falan bıter sanrm
yyaaa eve git yemek yap bide ufff pufff aslinda severek yaparimda tadim yok bugun
![]()
Yap cnm yap uflama :))))
merhaba arkadaslar bende 10 aylık evliyim bebek istiyoruz bizde ama ramazan ayında erkegin sperm kalitesi düşer mi aksama kadar hiç bir besin girmiyor sonucta vücuda ?gebelik olasıgı nedir fikriniz varmı?
Yap cnm yap uflama :))))
7
merhaba arkadaslar bende 10 aylık evliyim bebek istiyoruz bizde ama ramazan ayında erkegin sperm kalitesi düşer mi aksama kadar hiç bir besin girmiyor sonucta vücuda ?gebelik olasıgı nedir fikriniz varmı?
Ya canım asuu ne sormus baksana senın fıkrn var mı
anam ben kus sutuyle beslim kocami ulen ole bisey varsaa et tavuk yapiyom hep ama ne bilim bilemedimki :18::18:
yaa vucut depo etmistir yaa bence alakasi yok dusunsene 1 gun et tavuk yeme ogun hamile kal bence genel olarak dengeli beslensek sorun olmicak yapin yapin siz :)
Bende bılemedım bak smdı eşim oruçta tutuyor üstelik napsak kı :44:
kesinlikle bizz kafadan kirigiz :)beyne komut gidiyomus ya kesin ondan :)Valla benimde etrafımda hep şıp diye hamile olanlar var biz büyütüyoruz millet tek gecede hallediyor biz problemliyiz bence
Aaaa ben hıc bunu düşünmemıstım ?
anam ben kus sutuyle beslim kocami ulen ole bisey varsaa et tavuk yapiyom hep ama ne bilim bilemedimki :18::18:
varya su filmlerde sip diye hamile kaliyolar ya hastayim o olaya :) yapin siz bol bol rabbim verirse tutunursa tutunur zaten yoksa olmaz zaten o bilir en iyisini eski zamanlarda millet catur cutur dogurmus bizmi curuguz yediklerimizmi curuk yoksa olsun diye deliriyoz ondanmi![]()
bebik bebikk yapin![]()
Valla benimde etrafımda hep şıp diye hamile olanlar var biz büyütüyoruz millet tek gecede hallediyor biz problemliyiz bence
anam asuu lafi atti ortaya gitti :))))))))