merak etmeyin kızlar. bugünlerde harcanan spermler 72 gün önceden oluşmuş spermleryani bugün yenen gıdalar da 72 gün sonraki spermlerin gıdası olacak.
merak etmeyin kızlar. bugünlerde harcanan spermler 72 gün önceden oluşmuş spermleryani bugün yenen gıdalar da 72 gün sonraki spermlerin gıdası olacak.
ayneennn bende uyuz oluyom,korunup kalanlara o nasil bise yaa ama dogru haa kaliyolar :)Yedklerımz hep hormon eskıler hep dogal yemısler bır hazr gıda hormon baska bırsey yok :) Aman fılm o canım gercek degıl dır degıl dıyıp kendımı avutuyrum
Bız yapıozda o gelmıyr kuzum nazlı olcak bebişlermz
En cokta korunurken hamıle kaldım dıyenlere ıllet oluyrum
Temem netten baktım sorun yokmus
Ramazanda bir gün içinde en az iki öğün yemek yenildiğinden dengeli beslenilmesi halinde vücudun ihtiyacı olan kalori, protein ve vitamin miktarının yeterince karşılanabildiğini vurgulayan Ecemiş, ''Oruç tutulan dönemde, erkekte sperm bayanda yumurta kalitesinin azalması söz konusu değil. Ramazan ayında oruç tutmak yumurta ve sperm kalitesini kesinlikle düşürmez'' dedi.
Alıntıdır
yyaaa bencede oyleee :)mantikli ahh su bebisler sayesinde okulunu okusam bukadar sey ogrenmezdim
Aaaa bunuda ılk defa duydum
Eee bızım kecı boynuzu kurlerının daha 72 gunumu var
ilahi cemree :)goren deli der bana yaa haha :)kendi kendime guluyom burdaAaaa bunuda ılk defa duydum
Eee bızım kecı boynuzu kurlerının daha 72 gunumu var
ayneennn bende uyuz oluyom,korunup kalanlara o nasil bise yaa ama dogru haa kaliyolar :)
aynen ben de o kadar çok şey öğrendim ki öğrendiğimi uyguluyorum da
devam devam. ben de içiriyorum bırakmıyorum valla.
...........internet sitesinden alıntı.............
Sperm gelişimi süreci yumurtadan daha uzun sürüyor. Yumurtalar 28 günlük sikluslarla üretilirken, sperm için ortalama 72 güne ihtiyaç var. Dolasıyla vitamin-mineral tedavisinin sonuç vermesi için 3 ay gerekiyor.
bi de foto yaptım okuyun bakın. bizimki daha erken. onların geç. o yüzden doktorlar ilaç vs verirken 3 ay kullanıcak diyor. 2 ay dese zaman az
ilahi cemree :)goren deli der bana yaa haha :)kendi kendime guluyom burda
keci boynuzuna guldum :)ha evet kizkardesim spralle kaldi valla ondan canim bazilarida yalan diyo ama :)Yaff sende baslama dogru falan degıl onlar yalan soyluyrlar olamaz ya kabul etmyrm ben ayaklrm tavanda gezeyım mılletın sıp dıye olsun
Bunu duydgm ıyı oldu canım saol
Ne oldu yaaa ne dedım benSen guluyom dedın bende gulmeye basladım burda
keci boynuzuna guldum :)ha evet kizkardesim spralle kaldi valla ondan canim bazilarida yalan diyo ama :)
Bunu duydgm ıyı oldu canım saol
SEN DE SAĞOL CANIM.
ÜROLOG GİBİ OLDUK YA. BAKALIM DAHA NELER GÖRECEĞİZ NELER ÖĞRENECEĞİZ.
Deme oyle demeBurda da bır kadın var dun konstkta bıraz korunurken hamıle kaldm dedım gıcık oldum kadına artık o da benım dusmanım
Sen ne kadrdır korunmuyosn canım kac yasındasın kac yıllık evlısın cok soru sordm demı
deseydin bende korunuyom hamile kalirsam yaa :)desydin
Sen ne kadrdır korunmuyosn canım kac yasındasın kac yıllık evlısın cok soru sordm demı
yasini bilmem ama gsliba 3 yil 8 ay 28 gunmus evleneli
33 yaşında evlendiğim için evlendiğim günden beri korunmuyorum. aslında eşim 6 ay korunduğunu sandı ama doktor korunma yöntemi olarak görmüyo. zaten kendinden korunaklıymış adam. sperm sayısı az olduğu için3 yıllık evliyiz.
birkaç aydır ilaç ve bitkisel kürler ile hem eşimi hem kendimi besiye aldım bakalım nasıl olacak. normal yolla deniyelim 2-3 ay olmazsa gereken yolu izleriz dedik.
nasip. tevekkül Allah.
yasini bilmem ama gsliba 3 yil 8 ay 28 gunmus evleneli
Hahahha kendınden korunaklı lafını sevdım :) Hadı baklm 72 gununun bıtmesıne kac gun kaldı
varya su filmlerde sip diye hamile kaliyolar ya hastayim o olaya :) yapin siz bol bol rabbim verirse tutunursa tutunur zaten yoksa olmaz zaten o bilir en iyisini eski zamanlarda millet catur cutur dogurmus bizmi curuguz yediklerimizmi curuk yoksa olsun diye deliriyoz ondanmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?