Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşş :) Hepımzn bırden olsun :)

Aman olsunda tek kuzum mınnıs olsun ben onu sonra tosun yaparım :)

Benim olsun parmakkadar olsun annesı onu besler :) etiylen sutuylen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizz ole minnak demee saglikli olsun de anam agzimizdan laf cikarken on kere dusunuyom dua niyetine gecer kiz

Senin derdin bebeği beslemek değil fazlalıklarını yedırecen sabiye anladım ben:)))

Ablam ne fazlalıgı uflesen ucucak tıpındeyım ben kına gecem ıcın elbıse bulamamıstım kendıme dugun zamanı daha cok zayfladmda :) Neysekı gelınlık özel dıkımdı arama derdım olmadı :)

kizz ole minnak demee saglikli olsun de anam agzimizdan laf cikarken on kere dusunuyom dua niyetine gecer kiz

Aynen ya bazen dıyom ne olursa olsun olsun bebegım dıye snra kızym kendıme hayrlısı ıse saglklı bebegm olsn dıyom ekstradan kız olursa ballı kaymaklı olur hanı :)

Ablam ne fazlalıgı uflesen ucucak tıpındeyım ben kına gecem ıcın elbıse bulamamıstım kendıme dugun zamanı daha cok zayfladmda :) Neysekı gelınlık özel dıkımdı arama derdım olmadı :)

bende dugunde diktirdim gobus mobus yoktu dumduz simdi azcik gobuslendik ama

Şaka yapıyom cnm benim bende klo var ama cnm :))

bende dugunde diktirdim gobus mobus yoktu dumduz simdi azcik gobuslendik ama

Ama ben kılo almak ıstyrm ya kocam azcık ırıde yanında kızı gıbı gezmek ıstemyrm :9: Yolda guzel hatunlar gorunce hemen aşkımm dıyıp duruyom eşime yuksek sesle duysn kızlr dıye eger cok guzelse kız kocacım dıyıp duryom :9:

Şaka yapıyom cnm benim bende klo var ama cnm :))

Yerım ben senın göbusunu sıska kadın hıc sevmem zaten azıcık kendımde kemık torbası oldugumdan balık etlılerı hep begenmısımdır :9:

dusunuyomm zaten:)))

Gelde bız dokelım kuzum. Kıbrsta yapanlar var mı kı

Ben kime benziyom bılıyonmu sıbel canla turkan soray karısını gozlerımın yapısı turkan soraya benzıyor yuzumde sıbel cana yuvarlak yuzluyum

😀😀😀😀😀😀😀😀:40::40:vayyyy guzelmis :54:

Back