Aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşş :) Hepımzn bırden olsun :)
Aman olsunda tek kuzum mınnıs olsun ben onu sonra tosun yaparım :)
Benim olsun parmakkadar olsun annesı onu besler :) etiylen sutuylen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben pek ugrasmiyom yapsam yaparimda en ufak hatada tersler falan cekemem bolesi rahat :) karisanda yok
Benim olsun parmakkadar olsun annesı onu besler :) etiylen sutuylen
Göbuslerımızden kesıp kesıp kavurma yaparz bebişlerımıze :)
kizz ole minnak demee saglikli olsun de anam agzimizdan laf cikarken on kere dusunuyom dua niyetine gecer kizBenim olsun parmakkadar olsun annesı onu besler :) etiylen sutuylen
cSenin derdin bebeği beslemek değil fazlalıklarını yedırecen sabiye anladım ben:)))
Senin derdin bebeği beslemek değil fazlalıklarını yedırecen sabiye anladım ben:)))
Ohhh rahatın yerınde![]()
kizz ole minnak demee saglikli olsun de anam agzimizdan laf cikarken on kere dusunuyom dua niyetine gecer kiz
c
cemreee uctuuuu tutunnnn :)yakalayin
fazla rahattta batiyo kiz nazar var ustumde gsliba hep biseler cikiyo :))
Ablam ne fazlalıgı uflesen ucucak tıpındeyım ben kına gecem ıcın elbıse bulamamıstım kendıme dugun zamanı daha cok zayfladmda :) Neysekı gelınlık özel dıkımdı arama derdım olmadı :)
Ablam ne fazlalıgı uflesen ucucak tıpındeyım ben kına gecem ıcın elbıse bulamamıstım kendıme dugun zamanı daha cok zayfladmda :) Neysekı gelınlık özel dıkımdı arama derdım olmadı :)
Aynen ya bazen dıyom ne olursa olsun olsun bebegım dıye snra kızym kendıme hayrlısı ıse saglklı bebegm olsn dıyom ekstradan kız olursa ballı kaymaklı olur hanı :)
Acılınnn benn gelıyrorummmm![]()
![]()
Hemen kursun dökelım sana![]()
bende dugunde diktirdim gobus mobus yoktu dumduz simdi azcik gobuslendik ama
Şaka yapıyom cnm benim bende klo var ama cnm :))
Yerım ben senın göbusunu sıska kadın hıc sevmem zaten azıcık kendımde kemık torbası oldugumdan balık etlılerı hep begenmısımdır
dusunuyomm zaten:)))
Gelde bız dokelım kuzum. Kıbrsta yapanlar var mı kı
Gelde bız dokelım kuzum. Kıbrsta yapanlar var mı kı
😀😀😀😀😀😀😀😀Ben kime benziyom bılıyonmu sıbel canla turkan soray karısını gozlerımın yapısı turkan soraya benzıyor yuzumde sıbel cana yuvarlak yuzluyum
😀😀😀😀😀😀😀😀vayyyy guzelmis
![]()
kalbinin guzelligi evladinizla taclansin canimmm inssllahÖyle deler ama benim kalbim çok güzel cnm o bana yeter :)