İnş canım ya ben bu ay cok fazla ıstyrm cnku evlılık yıldonmuzmz gelyr suprz yapmk ıstyrm
İnş olur canım ya benden geçti bari senden olsun biraz moral olur banada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım ya ben bu ay cok fazla ıstyrm cnku evlılık yıldonmuzmz gelyr suprz yapmk ıstyrm
1 sene dolunca cekiyolar badka sorun yoksa tabi
İnş olur canım ya benden geçti bari senden olsun biraz moral olur banada
Bebegım bu ay benıde es gectı kırmızlardyım tam gununde geldı
Yok canım öğrendik ne olduğunu gerek kalmadı müsait bir anda yazacağım size.çünkü kime anlatsam bilemiyorum bir kendime geleyim hele(
Kızlarrrr bende hamıle kalmak ıstıyorum ama eşim kararsız ılıskıye gırdıkten sonra tuvalete gıdıyorum yıkıyorum yınede olmazmıkı
Ay cnm siteden yanlışlıkla çıktım şifremide bilmiyordum eşime sordum anca girdim yarım saatten fazla oldu uğraşıyom:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım öğrendik ne olduğunu gerek kalmadı müsait bir anda yazacağım size.çünkü kime anlatsam bilemiyorum bir kendime geleyim hele(
Kızlarrrr bende hamıle kalmak ıstıyorum ama eşim kararsız ılıskıye gırdıkten sonra tuvalete gıdıyorum yıkıyorum yınede olmazmıkı
Hehehe valla benm banka kartlarmn sıfresını bıle esım bılıyr ben bılmem![]()
Korkutma bızı ne oldu canım ne dedı doktr
Aynen cnm kartlarımı şifrelerımi eşim biliyor herşeyimi
Ofya goldenas ne oldu acaba şimdi aklım hep onda inşallah birşey yoktur
Onu arar sorarım bu neydı falan dıye eşim hayattakı en buyuk destekcım tek kusuru hemen sinirlenmesi ve sınırlenınce karsındakı kırdıgını farketmeden konsması ama saman alevı gıbıdır kın tutmaz ben tam aksı hemen kırıp dokmem daha ılımlıyımdr ama bıttımı bıtmıstır gerı dönuşu yok.
arkadaşlarım ya kötü durumdayım yardım edin ya 1.5 hafta önce halsizlik uyku hali baş dönmesi ve baş ağrısı yaşadım ara ara da kasıklarıma ve karnıma ağrı giriyordu dün de sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı girdi yani o dönemde yaşanılan sıkıntıyı yaşadım diyebilirim bugün de önce az bir kahverengi akıntı sonrada biraz daha fazla kahverengi akıntı geldi geçen hafta eczaneden aldığım testi yaptım birşey çıkmadı bende çocuk isteyen ve her test sonunda hayal kırıklığına uğrayanlardanım sizce bu defa hamilemiyimdir lütfen birşey söyleyin ya psikolojim çok bozukkk![]()
arkadaşlarım ya kötü durumdayım yardım edin ya 1.5 hafta önce halsizlik uyku hali baş dönmesi ve baş ağrısı yaşadım ara ara da kasıklarıma ve karnıma ağrı giriyordu dün de sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı girdi yani o dönemde yaşanılan sıkıntıyı yaşadım diyebilirim bugün de önce az bir kahverengi akıntı sonrada biraz daha fazla kahverengi akıntı geldi geçen hafta eczaneden aldığım testi yaptım birşey çıkmadı bende çocuk isteyen ve her test sonunda hayal kırıklığına uğrayanlardanım sizce bu defa hamilemiyimdir lütfen birşey söyleyin ya psikolojim çok bozukkk![]()
Canım bat ne zamn