idrarda gec cikmistir canim ondan bu arada sat neyse okadarlik bebegin hayirli olsun simdidenkızlar birde bişey daha sorucam 2 hafta önce test yaptım negatifti dün yaptım pozitif çıktı bebek varsa 2 haftalıkmı yani kafam karmakarışık yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrarda gec cikmistir canim ondan bu arada sat neyse okadarlik bebegin hayirli olsun simdidenkızlar birde bişey daha sorucam 2 hafta önce test yaptım negatifti dün yaptım pozitif çıktı bebek varsa 2 haftalıkmı yani kafam karmakarışık yaa
Son adet tarıhın canım :)
o ne oluyo :) acemiyiz biraz
cook guzel olsada yesek iiim ev3 gidip bende yapim ama halim olursa tabi
07.06.2014 tü canım bittiği tarih bence 3 4 haftalık sence ?
idrarda gec cikmistir canim ondan bu arada sat neyse okadarlik bebegin hayirli olsun simdiden
Aynen oyle canım doktr kan degerı sonucuna gore bakıyr ve sat gore soyluyrAyyy hamılesın ya bosver haftasını eşine soyledın mı
doktorq gifince hemen olacak gibi hissediuoz dimi ben doktora gittimmmi daha cok sabirsizlaniyom :)))Ya napayım sabırsızım bıraz![]()
eşim yanımdaydı zaten ay ama öle bişeyki inanamıyorum ya yanlışsa ya adet olursam fikirleri gitmiyo kafamdan sevinemiyom bile bi tuhaf oldum yaa :)
doktorq gifince hemen olacak gibi hissediuoz dimi ben doktora gittimmmi daha cok sabirsizlaniyom :)))
doktora git kesin sonuc alirsi dikkat et kendine agrin olursa hemen doktora git okeşim yanımdaydı zaten ay ama öle bişeyki inanamıyorum ya yanlışsa ya adet olursam fikirleri gitmiyo kafamdan sevinemiyom bile bi tuhaf oldum yaa :)
Evet ya sankı doktr alıp bebegmı ıcıme bırakcak gbı sacma ama ne bılım
hahaa been eve geciyom canim yazarim sonra kib
Hamılesın canm uzme kendını bebegn saglklı ınş ve senınle![]()
Harıka olmus bayıldım super :)Ayyy canım pasta cektı
Anammmmm bune boyle yemede yanında yat vallaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederim ablam iste benimde isim bu tasarim pastaciklari kurabisleri yapmak bebisleriniz olsun kurabiyeleriniz benden :))
Cnm özel msj yazarken netden giriliyor senin yazdıklarınıda bulamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederim ablam iste benimde isim bu tasarim pastaciklari kurabisleri yapmak bebisleriniz olsun kurabiyeleriniz benden :))