İnş canım ya ben bu ay cok fazla ıstyrm cnku evlılık yıldonmuzmz gelyr suprz yapmk ıstyrm
1 sene dolunca cekiyolar badka sorun yoksa tabiYok canım çektirmedim doktor hiç öyle bir şey demedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım ya ben bu ay cok fazla ıstyrm cnku evlılık yıldonmuzmz gelyr suprz yapmk ıstyrm
1 sene dolunca cekiyolar badka sorun yoksa tabiYok canım çektirmedim doktor hiç öyle bir şey demedi
Cnm özel msj giriyorum ama gonderemiyorum nasıl oluyorki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
veee pasta bittii canım atıyorum resminibakalım nasıl bulcaksınız :18: sanırım resimin boyutu fazla geliyo yüklemiyo :44:
evet adetliyken gittim iki gun sonra gel demisti cekti hemen
sizede inşallah en kısa zamanda nasip olur canım :)
cokk sancili geciyoo bir an once eve gitmeliyim olecem burdayaa disari cikmistim okuyamadimda tam msjlarinizi eve gidimde aksam gorusuruz kizlar
![]()
Hamilemiyim acaba kan testinde cikarmi benimle aynı durumda olup doktora giden varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar kan tahlili hemen çıkmıyor mu?
Kanda mutlaka cıkar askm 10 gun gecıkmede ıdrarda da kesın cıkıyr aslnda tabı test bozuk veya tarhı gecık degılse
Ben sana yazdım ozel mesj geldımı abla
kızlar birde bişey daha sorucam 2 hafta önce test yaptım negatifti dün yaptım pozitif çıktı bebek varsa 2 haftalıkmı yani kafam karmakarışık yaa
Bebişin hesaplaması sanırm sat a gore yapılıyr canım ne zaman gebe kalndgnı bılınmedgı ıcın
Hmmm anladım canım 2 ay sure koydum valla kendıme yoksa gene doktra gıtcem
Geldi cnm bende yazıyom yanıtla yapıyorum ama boş msj dıyor offff yaaa
o ne oluyo :) acemiyiz biraz
bekle bakim canim biraz daha ins kendiliginden olur